WIN! Met het hele gezin naar ‘The Christmas Show’ + backstagetour

278

Het is de laatste woensdag van september en dat betekent dat onze wekelijkse winacties weer van start gaan! En we beginnen meteen met een te gekke prijs. Echt, deze wil je winnen. Je maakt namelijk kans op toegangskaarten voor het hele gezin voor The Christmas Show in de Ziggo Dome te Amsterdam! Lees gauw verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen met deze winactie…

Kerstshow van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een oude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015 en 2016 waren volledig uitverkocht! De derde editie van The Christmas Show belooft nóg spectaculairder te worden. De shows zijn dit jaar te zien op 23 en 24 december in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Foto van The Christmas Show 2017 door Roy Beusker

A Christmas Carol, maar dan in een modern jasje

Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens heet in the Christmas Show Justin Scrooge. Hij is een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs met Kerst.

Foto van The Christmas Show 2016 (vorig jaar). Foto door Roy Beusker

Het verhaal van The Christmas Show 2017

Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, verplicht zijn crew om met Kerst te werken. Dat geldt ook voor zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau) die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Neef Fred (Danny de Munk) moet als rasechte Amsterdammer niks hebben van de showbizz en grote ego’s. Danseres Emily (Holly Mae Brood) is de ex-vriendin van Justin en is erg teleurgesteld in de liefde.

cast the christmas show 2017De Geesten van Toen, Nu en Straks

Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen (Glennis Grace), De Geest van Nu (Martijn Fischer) en De Geest van Straks, gespeeld door special guest Victor Mids, bekend van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’.

Deze drie geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit zijn verleden, heden en toekomst en houden hem een spiegel voor. Hij wordt flink geconfronteerd met zichzelf. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, is natuurlijk nog maar de vraag. Wat zal hij doen als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas?

Kaartjes kopen voor The Christmas Show 2017

Net als in 2015 en 2016 barst ook deze editie van The Christmas Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits. Bekijk de aftermovie van vorig jaar hieronder zeker eventjes voor een goede indruk van wat je kunt verwachten! Wil je deze te gekke show niet missen? Kaartjes kopen kan via www.christmasshow.nl.

Wat kun je precies winnen en hoe maak je kans?

Terug naar de winactie, want – let’s face it – daarvoor was je natuurlijk hier! Wat kun je precies winnen deze week?

 • Kaartjes om met het hele gezin naar familievoorstelling The Christmas Show te gaan op 24 december om 11 uur ’s ochtends in The Ziggo Dome te Amsterdam (maximaal 5 personen).
 • Plus aansluitend een exclusieve backstage tour – een heus kijkje achter de schermen dus! Wie wil dat nou niet winnen?!

Je maakt kans op deze te gekke prijs door me in een reactie hieronder te vertellen waarom jij naar The Christmas Show wil gaan. Uit alle antwoorden wordt één winnaar gekozen. Deze winactie loopt van 27 september t/m 4 oktober 2017. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken, en dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen.

UPDATE: Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar is JOHANITA CORNELISSEN.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

278 reacties

 1. Kerst anno 2017

  Lijstjes voor de kerstman worden digitaal verzonden. Cadeautjes online besteld. Uit een Bluetooth speaker klinkt Let it Snow…

  Wat zou het juist nu bijzonder zijn om onze kleindochter de magie van kerst te laten beleven tijdens deze ouderwets gezellige “real life” Christmas show!

 2. Geweldig!!! Laat mijn gezin nu precies uit 5 personen bestaan!!! De verrassing zal groots zijn als ik dit kado (!!) onder de kerstboom kan leggen!!! Nooit eerder zoiets meegemaakt…..

 3. Leuk, leuk, leuk! Dit zou een gaaf uitje zijn voor een vriendin en mij. Zij heeft een moeilijke tijd achter de rug en kerst zal voor haar hopelijk weer wat lichtpuntjes brengen om in het nieuwe jaar met frisse moed aan een nieuwe uitdaging te beginnen!

 4. Mijn vriend en zijn twee kinderen en ik zijn net met elkaar in ons nieuwe huis gaan wonen. Een drukke periode waarin de kinderen niet met ons op vakantie zijn geweest en het voor hen best heel spannend was om te zien waar zij terecht kwamen. Ze zagen er natuurlijk ook wat tegen op. De oudste is net begonnen aan de middelbare school en de jongste zal het op school zonder zijn grote broer moeten doen.
  Alles nieuw, alles anders en alles spannend.
  De jongens zijn beide gek op kerst, de jongste loopt het liefst alle kerstshows af en is gek op circus en spektakel. De oudste wordt ook erg blij van mooie dit soort spektakels, en is dan van mind fuck. Dit is een echte meemaak! Ik zou het dan ook geweldig vinden als ik hen mag verassen en blij mag maken met een dag enorme ontspanning en vertier met elkaar als gezin genieten van dit enorm mooie avontuur!

 5. Marno de vries op

  Ik weet niet meer of ik nu al meegedaan had aan deze prijsvraag of niet maar ik zou heel graag met mijn zus hier naartoe willen want wij als tweeling houden heel erg van kerst en willen dit graag meemaken

 6. Anneke van Tilborg op

  Samen met mijn gezin, wat een feest zal dat zijn. Het kerstfeest is voor ons het mooiste feest wat er is en zijn we graag met z’n allen bij elkaar.

 7. Ik wil dit supergraag met mijn gezin! Samen met mijn man, en dochters van 6 en bijna 4.
  Waarom? Omdat Kerst niet alleen een moment in het jaar is, maar vooral ook een gevoel, en dit gevoel is een gevoel om met de hele familie te beleven.
  Ken nu al aan het aftellen tot het kerst is!

 8. Wij willen deze kerst eens goed beginnen en het lijkt me zo leuk om met mijn 2 kinderen naar The Christmas Show te gaan.
  Dus ik hoop op een heel klein kansje,misschien hebben we het geluk.

 9. ja hier wil ik graag heen!
  Super gaaf kerstcadeau
  En het lijkt me fantastisch om het ultieme kerstgevoel met mijn gezin te beleven!
  En we hebben nog nooit zo ’n spectaculaire show gezien!! Dus kom maar op! Wij hebben er zin in

 10. Scarlett Baars op

  Omdat ik hier ontzettend graag bij aanwezig wil zijn! Het live meemaken is toch anders dan iets later terugkijken!
  Ik vind het Scrooge/A Christmas Carol van/door Charles Dickens gewoon tijdloos en kijk daarom ook altijd diverse ´Scrooge/A Christmas Carol´ films en lees het boek ieder jaar opnieuw.. daarom lijkt mij deze moderne variant van dit oude/nostalgische Kerst verhaal onwijs leuk om te zien samen met de hele familie & mijn vriend met wie ik een relatie heb sinds eerste Kerst nacht/dag.. hoe romantisch is dat! <3 Juist daarom zou ik het graag live mee willen maken met mijn dierbaren! <3

 11. Ik zou mijn vriendin willen verassen, zij heeft net een verdrietige scheiding achter de rug met een vervelende nasleep, deze show kan haar alles een beetje doen vergeten

 12. Ik en mijn vriend zijn een combi-gezin van 6 personen. Dus we zouden een kaartje erbij moeten kopen. En waarom zou ik het zo leuk vinden om naar de kerstshow te gaan is omdat we dan ‘met kerst’ samen zijn en deze geweldige show kunnen zien. We hebben nog nooit met z’n 6en kerst gevierd omdat de kinderen ook een kerstdag met hun andere ouder vieren en de familie van mijn vriend apart kerst vieren met alle neefjes en nichtjes. Maar ik wil ook graag kerst vieren met mijn ouders, mijn dochter en mijn oma van 93 jaar. Dus daarom zou ik het heel leuk vinden om dit met elkaar te doen als combi-gezin.

 13. Soraya van Tol op

  Omdat ik een echte kerstfreak ben!

  Ik vind het heerlijk al die lichtjes, de muziek en de gezelligheid! Lijkt me super gezellig om mijn vriend, zus en ouders te verassen met dit super leuke cadeau! Ik krijg altijd genoeg van hun, het lijkt me top om zoiets terug te geven!

  Liefs,
  Soraya

 14. Lydia Schenker op

  Hallo ik ben lydia 38 jaar 26 december wordt ik 39 jaar.
  Ik ben alleenstaand moeder ik zou dolgraag mijn dochter willen verassen om samen met haar naar The Christmas Show te gaan.
  We hebben de afgelopen weken veel mee gemaakt
  Eerst 27 november oma begraven en 30 november kreeg ik zelf een hartinfarct mijn dochter van 15 heeft me zo goed geholpen met de ambulance bellen en hun raad opvolgen tot ze er waren.
  Ze heeft het heel zwaar gehad en ik zou haar erg graag willen verassen om samen met haar naar de show te gaan om weer ook mooi heel veel ben te maken met mijn meid