WIN! 2x Prachtig handgemaakt kerstboomkleed

325

Kerstboomkleden, in Amerika heeft iedereen er bijna één. Maar hier in Nederland zijn ze nog niet zo bekend. Daar gaat Infingo verandering in brengen! De exclusieve, luxe, handgemaakte kerstboomkleden van dit merk zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. En ik mag er deze week twee weggeven. Hoe leuk! Doe jij mee met deze winactie?

Wat is een kerstboomkleed eigenlijk?

Een kerstboomkleed – in het Engels heten ze ‘tree skirt’ – leg je om de voet van de kerstboom heen. Kerstboomkleden werden vroeger vooral gebruikt om de naalden, het hars en het vet van de kaarsen in de boom op te vangen. Daar komt de Amerikaanse traditie vandaan! Tegenwoordig zijn kerstboomkleden vooral decoratief. Ze maken je boom helemaal af, het is echt een stukje extra versiering. Bovendien neemt het kleed de verlichtingssnoeren en de kerstboomstandaard uit het zicht. Je kunt er de cadeautjes opleggen als extra versiering, of je laat hem gewoon zoals-ie is.

De kerstboomkleden van Infingo

De kerstboomkleden van Infingo worden met de handgemaakt door echte ambachtslieden in India. Ieder kleed wordt met passie en liefde volgens traditionele handwerkmethoden vervaardigd. Iedere kraal en ieder steentje is er met de hand op gemaakt door de kunstenaars. De kleden zijn bovendien bijna allemaal gevoerd, dat maakt ze extra luxueus.

Welke kerstboomkleden kun jij winnen?

De collectie van Infingo bestaat uit diverse kerstboomkleden. De meest eenvoudige kost €54,50 en de allerspeciaalste is van jou voor €229,- (een fotootje daarvan zie je helemaal bovenaan deze blog). De kleden zijn niet goedkoop, maar dat is niet gek als je bedenkt dat ze helemaal met de hand gemaakt zijn door echte specialisten. De meeste kleden zijn in twee maten verkrijgbaar, sommige in slechts een maat. Als je een kleinere boom hebt, is een kleed van 1.20m mooier. Heb je een grote kerstboom, dan is een kleed van 1.40m de beter keus. Uit de acht topstukken hieronder mogen de twee winnaars van deze actie hun keuze maken!

1. We wish you a merry Christmas

Dit eerste kerstboomkleed is gemaakt van jute. Het is prachtig rood met zilveren handgeprinte sterren en sneeuwvlokken. Ook staat er de tekst ‘Merry Christmas’ erop. De doorsnede van dit kleed is 1.40m.

2. All I want for Christmas (Ivory)

Het tweede kleed heet ‘All I want for Christmas’ Ivory. Het is gemaakt van fluweel (het witte deel) en licht gekleurde natuurlijke jute met een gouden draad erdoorheen geweven. De sneeuwvlokken zijn handgemaakt van sprankelende bronskleurige en gouden kralen. Dit kleed is er zowel in de afmetingen 1.20m en 1.40m.

3.  Snow is glistening

Het kerstboomkleed Snow is glistening is gemaakt van jute en heeft een vaste afmeting van 1.20m. Het is een mooi kerstboomkleed in crème en rood met witte sneeuwvlokjes. Het past goed bij de traditionele en Scandinavische kersttrend.

4. Oh Deer (Ivory)

Het volgende kleed is gemaakt van 100% jute. Dankzij de print van vrolijk dansende en springende hertjes past dit kerstboomkleed perfect in een landelijk interieur. Het kleed is er in twee maten: 1.20m en 1.40m.

5. All I want for Christmas (Red)

We zijn alweer aangekomen bij het vijfde kerstboomkleed. Dit is de rode variant van het ivoren ‘All I want for Christmas’ kleed dat je hierboven hebt gezien. Het binnenste deel is gemaakt van rood fluweel en de buitenste rand van jute stof met een gouden draad erdoorheen geweven. De sneeuwvlokken en andere decoraties zijn er met de hand op gemaakt. Dit kleed is in de twee maten verkrijgbaar.

6. Serenity (Gold)

Tree skirt nummer zes is gold baby! De prachtige trendkleur van 2017. Het is een chique kleed met glanzende luxe afwerking. Dit kleed is verkrijgbaar in de twee maten.

7. Star of Wonder

Patchwork! Als je daar van houdt, dan is dit klassieke, nostalgische kerstkleed echt iets voor jou. Het is hand quilted, in de kleuren rood, crème, blauw en groen. Het kleed is in één maat verkrijgbaar: 1.20m.

8. Winter Frost (Red)

Het achtste en laatste kleed waar je uit kunt kiezen, heet Winter Frost (Red). Het kleed is verdeeld in vlakken. De helft van de vlakken zijn gemaakt van luxe rood fluweel. De andere vlakken zijn gemaakt van jute. Het kleed is dik en extravagant gedecoreerd met steentjes en witte sneeuwvlokken. Ook dit kleed is er in twee maten.

Hoe maak je kans op een van de twee kerstboomkleden?

Natuurlijk ben je vooral nieuwsgierig naar hoe jij kans maakt op zo’n prachtig handgemaakt, luxe kerstboomkleed van Infingo. I will tell you! Laat hieronder een reactie achter en laat daarin weten welk van de acht kleden hierboven jij zou willen winnen en welke maat je zou willen. That’s all!

Deze winactie loopt van woensdag 4 t/m woensdag 11 oktober 2017. Daarna ontvangen de winnaars via e-mail bericht. Zorg dus dat je e-mailadres klopt! Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te mogen doen en in Nederland of België moet wonen om kans te maken.

UPDATE: Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars zijn Albert Bressers en Grete Karina.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

325 reacties

 1. Marianne Scholten op

  Ik zou heel graag nummer 7, de Star of Wonder willen winnen. Hij is er alleen op 120 cm maar dat zal denk ik perfect zijn. Ik wil er mijn schoonmoeder mee willen verblijden. Over een dikke week is ze jarig. Net na haar verjaardag gaat ze heel het huis altijd al in kerstsfeer brengen. De mooiste spulletjes komen te voorschijn, worden van strikjes en versieringen voorzien. Weken is ze er mee bezig.
  Ik denk dat ze niet weet wat ze ziet, wanneer ik haar verras met zo’n mooi handgemaakt patchwork boomkleed.

 2. Snow It’s glistening! En waarom? Ons kerst thema is huis wordt dit jaar: Let it Snow 🙂 leuk toch om zelf ook een thema uit te kiezen! X

 3. Ze zijn allemaal prachtig, maar bij mijn kerstboom zal nummer 5 “All I want for Christmas (Red)” het mooiste staan!
  En dan in 1.20m. Ben benieuwd of ie straks onder m’n boom zal liggen! 🙂

 4. Lisa Aupperlee op

  1. We wish you a merry Christmas, wat een prachtig kleed, deze zou fantastisch staan onder mijn kerstboom, vol met cadeautjes! Het zou mijn boom in ons nieuwe huis perfect afmaken en het echte kerstsfeertje er in brengen!

 5. Mijn favoriet is 4. Oh Deer (Ivory) in maat 1,40m. Ik ben er zeker van dit dit prachtig zou staan bij de bordeaux rode tinten en glaswerk van mijn kerstboom! 🙂

 6. Hoi Xmaholic.. Ik vind nr 1 mooi Wish you a merry xmas echt mooi.. Deze past zo goed bij mijn witte zilveren rode boom.. Heb al veel producten van intratuin erin en ook Boa als versiering deze zou hem compleet afmaken.. met een treintje erbij ook nog.. Ik duim voor iedereen en ook voor mezelf uiteraard…. succes liefs Sandy

 7. Wat een schitterende kerstboomkleden.
  Mooi en nog praktisch ook.
  Ik zou graag kerstboomkleed nr2 all i want voor christmas onder mijn boom zien liggen.
  Groetjes
  Jeanne

 8. Ik maak graag kans op de: ‘We wish you a merry Christmas’ en dan 1.40 groot.
  Want ik heb het liefst een grote boom

  Groetjes van Melanie

 9. Allereerst wil ik zeggen dat ik ze allemaal heel erg mooi vind! Na heel lang twijfelen kies ik voor All I want for Christmas Ivory (nr 2) in de maat 1.40 🙂