Kerstcollectie PTMD: traditioneel, stoer, natuurlijk én sprookjesachtig

5

Elk seizoen heeft zijn eigen charme, maar kerst blijft iets speciaals. Ook voor het Nederlandse woonmerk PTMD! De koude en donkere dagen zorgen immers voor veel warmte en gezelligheid in huis. De kerstcollectie van dit merk bestaat dit jaar uit verschillende stijlen die perfect met elkaar te ocmbineren zijn. Bekijk de foto’s!

Kerstcollectie PTMD 2017

Vorig jaar schreven we voor het allereerste de kerstcollectie van het stoere merk PTMD. Dit jaar is de collectie minstens zo opvallend! Alle kerstproducten van PTMD stralen dezelfde identiteit uit; Rough, Daring & Sophisticated. Van sprankelende metallic finishes tot aan het traditionele kerstrood, het is allemaal stoer en uitdagend. De kerstcollectie bevat de prachtigste decoraties, vazen, potten, kussens en andere accessoires om van Kerst weer iets bijzonders te maken.

Mysterious Bliss

De eerste kerststijl van PTMD voor 2017 heet mysterious bliss. We zien glanzende finishes, glinsterende details en een combinatie van warme metalen. Dit jaar zullen er veel warme kleuren zoals koper, goud en brons voorbij komen. Deze kleuren geven de nodige robuustheid en warmte aan je interieur. Tegelijkertijd geven de ’shiny effecten een chique uitstraling.

Traditional Christmas

Het ultieme kerstgevoel krijg je toch wel van de traditionele kerstkleuren als rood, zilver, wit en goud. Een mix van landelijk en klassiek, nostalgisch en folklore staat centraal voor deze kersttrend. Een combinatie van zilver en wit geeft je interieur een luxueuze touch. Kies juist voor rood en goud als je meer warmte wil en combineer het met mooie houten kerstdecoraties.

Authentic nature

PTMD omarmt de authentieke natuurlijke kersttrend, net als vorig jaar. De combinatie van de organische vormen, natuurlijke materialen, verweerde finishes en zachte natuurinvloeden zoals ‘sheepskin beige’ maken dit een warme en moderne stjil. In deze stijl tref je ook diverse producten die enkel gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals de kerstboompjes van veren op de foto hieronder.

kerstcollectie PTMD 2017 Colourful Fairytale

Voor de echte enthousiaste kerstliefhebbers heeft PTMD een kleurrijke kersttrend met sprookjesinvloeden. Het Fairytale thema bevat opvallende decoraties in allerlei kleuren en echte eyecatchers. Verwacht vliegende prinsessen, gekke dieren, kleurrijke ‘tassels’ en veel gekleurde (lichtgevende!) kerstballen.

kerstcollectie PTMD 2017 Kerstcollectie PTMD 2017: wat vind jij ervan?

De kerstcollectie van PTMD voor 2017 ligt vanaf november in de winkels. Het is dan ook direct te koop via de webshop van PTMD. Nu is het tijd voor jouw mening! Kende jij dit stoere merk al? Is het wat voor jou? Ik hoor heel graag wat je van deze kerstcollectie vindt, en welk van de vier stijlen jou het meeste aanspreekt. Laat je hieronder een reactie achter?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de oprichtster van Christmaholic. Ze is gek op Kerst, december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic.nl.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

5 reacties

  1. Tsja… wat moet ik hier nou van zeggen hahaha ik vind het chique, de veren deco vind ik erg mooi, ik vind het toch niet heel erg kerst… zo donker allemaal. Voor winter deco vind ik het wel super chique maar toch niet mijn ding.
    Al vind ik het wel super leuk om te zien al die verschillende stijlen.

  2. PTMD heeft mooie dingen maar ik let ook bij kerstversiering op diervriendelijkheid. Bontjes, leer en veren komen er bij mij niet in. Die staan het mooiste bij de echte eigenaren in de natuur. Al dan niet gespot in een mooi winters landschapje.