Allekabels in kerstsferen: kerstverlichting in alle soorten en maten

0

Samenwerking – Kerstmis is het feest van lichtjes, warmte en gezelligheid. Kun jij in december ook geen genoeg krijgen van al die leuke decoraties overal? Die donkere dagen voor kerst ‘doorbreek’ je dan natuurlijk alvast door je huis kerstklaar te maken met de mooiste lampjes en lichtdecoratie.

Kerstverlichting

Misschien dacht je bij het woord kerstverlichting alleen aan een standaard lichtslinger met warm witte lampjes, maar niet is minder waar! Webshop Allekabels heeft een uitgebreide collectie aan kerstverlichting in meer vormen, kleuren en stijlen dan jij je ooit kon bedenken. Hiermee maak jij je huis zowel binnen als buiten klaar voor een vrolijk kerstfeest.

Traditioneel of lekker anders?

Natuurlijk heeft Allekabels alles in huis voor een traditionele kerstsfeer. In het assortiment vind je prachtige kerstkandelaars, lampjes voor binnen in klassieke kaarsvorm, kerstkransen met en zonder verlichting en buitenverlichting waarmee je gelijk de hele buurt meetrekt in jouw kerstgevoel. Misschien wil je dit jaar wel eens iets anders dan die standaard lichtslang langs je gevel of die kandelaar op je vensterbank. Wat dacht je bijvoorbeeld van kerstverlichting in de vorm van ijspegels, of clusterverlichting in een mooie, opvallende kleur? We geven je graag wat leuke tips voor je kerstverlichting!

Kerstverlichting in het hele huis

Kerstverlichting voor binnen hoeft niet alleen in je kerstboom te hangen, je kunt er alle kanten mee op. Wikkel bijvoorbeeld eens een lichtslang of –snoer om je trapleuning voor een kerstig trappenhuis! Kerstverlichting is tegenwoordig verkrijgbaar in varianten op netstroom, maar uiteraard kun je ook kiezen voor leuke decoratieve kerstverlichting op batterij.

Deze lichtsnoertjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en komen extra goed tot hun recht als je ze bijvoorbeeld op een leuk dienblad met dennenappels uitspreidt. Kastje met batterijtjes verstoppen onder de dennenappels, beetje nepsneeuw erop en je hebt een prachtig winters tafereeltje met kerstverlichting, om op je salontafel of dressoir te zetten.

Ook een hoge vaas met kersttakken is net een beetje leuker als je er zo’n lichtsnoer op batterij in verwerkt. Wil je de kerstsfeer zelfs meenemen naar de slaapkamer? Wikkel dan eens een mooie clusterverlichting om het hoofd- of voeteneinde van het bed, of verwerk wat kerstverlichting in de gordijnen. Dat geeft zelfs na de kerst nog een romantisch effect.

Kerstverlichting buiten

Ook buitenshuis, waar het echt donker en koud is in december, wil je die warme kerstsfeer uitdragen. Kerstverlichting voor buiten is natuurlijk verkrijgbaar in de vorm van lichtslangen, lichtsnoeren en lichtnetten, maar je tuin wordt pas echt gezellig met een kerstfiguur! Niets is uitnodigender dan een jolige kerstman bij de voordeur of een kudde warm witte rendieren op je gazon. Kerstfiguren zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting en verkrijgbaar in vele verschillende vormen en lichtkleuren.

Vind je een kerstman of rendier wat te standaard, dan zijn er ook ijsberen, pinguïns en zelfs honden, katten en vogels verkrijgbaar. Wil je alvast de indruk van een witte kerst geven? Dan kies je voor een kerstfiguur in de vorm van een sneeuwman. Jouw huis en tuin worden de mooiste van allemaal met de kerstlampjes van Allekabels!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo