Rivièra Maison: landelijke & luxe kerstcollectie

10

De kerstman is alweer gearriveerd bij Rivièra Maison! Als je, net als ik, gek bent op landelijke woon- en kerstdecoratie, hou je oogjes dan goed open wanneer je verder scrolt. Want o my, wat hebben ze er weer een feest van gemaakt bij RM! Echt waar hoor, I want it all. Today I proudly present you… de Rivièra Maison kerstcollectie 2017.

Groen! Landelijke botanische kerst bij Rivièra Maison

Wat ik echt geweldig leuk vind om te zien, is dat Rivièra Maison dit jaar de botanische kersttrend omarmt. Wie dacht dat botanisch niet landelijk kon zijn, heeft het echt mis. De foto’s hieronder bewijzen dat wel, vind je ook niet? Ik ga zeker even rondneuzen in de winkels voor de groene ballen op de foto’s hieronder. Me likey very much! De combinatie van die groene decoratie met takken in de boom en decoraties van hout, bast en andere natuurlijke materialen, maakt deze stijl zowel een tikkie urban jungle als landelijk & luxe.

Traditioneel kerstrood in de boom

Uiteraard mag ook traditioneel kerstrood niet ontbreken. Dat is gewoon altíjd mooi. Er zijn rode kerstballen met de welbekende typische Rivièra Maison teksten erop en ballen die wel bevroren lijken te zijn. Deze kersthangers staan prachtig in de boom gecombineerd met sneeuwwit en zilver bijvoorbeeld.

Wit & zilver, tweekleurige winterpracht

Over wit & zilver gesproken, ik ben erg gecharmeerd van de tweekleurige ornamenten op de foto’s hieronder; deels wit en deels glas of zilver. De strikjes en lintjes geven er nog wat zachtheid aan, en passen natuurlijk bij die typische RM-stijl. Wat vind jij ervan?

Het is al goud wat er blinkt

Van zilver gaan we naar goud! Ik heb niet veel persinformatie gekregen over de nieuwe kerstcollectie, dus heb de foto’s heel goed bestudeerd om deze blog te kunnen schrijven. Het derde thema dat ik heb weten te ontdekken op de foto’s van de Rivièra Maison kerstcollectie 2017 is een warme, landelijke combinatie van crème-, goud- en bruintinten. Mét heel stoere kerstballen. Het combineert prachtig met de blauwe textiel-producten uit de wintercollectie.

Kerstkaarsen & votives

En ooh, die kaarsen. Die prachtige kerstkaarsen. Serieus, ik kan echt niet kiezen welke van deze kaarsjes, votives en kandelaars ik het mooiste vind. Erg origineel vind ik de votives waar je zelf onderin kerstversiering kunt doen. Leuk, zo kun je ze ieder jaar anders gebruiken en zorgen dat de kaars perfect past bij je kleurschema.

Kerstservies en uitgebreid tafelen

Uiteraard is er ook aan het uitgebreid tafelen met Kerst gedacht. De kerstcollectie van Rivièra Maison bevat dit jaar weer prachtige glazen, borden en ander kerstservies. Ook zijn er kerstservetten, onderzetters, placemats en is er nog veel meer moois om je tafel te dekken.

En wat vind je van de naamkaarthouders op de foto hieronder? Het zijn kleine glitterende kerstboompjes in glas. Superleuk om op tafel te zetten met het kerstdiner, toch? Ze hebben verschillende teksten; Let it snow of Merry Christmas – Happy Holidays. I like ’em.

Nog meer leuke kerstspulletjes

Je zult het haast niet geloven, maar ik heb echt maar een (klein) deel van de uitgebreide kerstcollectie laten zien in deze blog. Hieronder vind je nog een paar kerstproducten die ik jullie echt niet kon onthouden. Zoals schattige papieren cadeautasjes met een leuke print en een strikje erop. Leuk om zelfgebakken kerstkoekjes in cadeau te doen bijvoorbeeld!

Wat vind jij van de Rivièra Maison kerstcollectie 2017?

En wat vind jij van de nieuwe kerstcollectie? Zitten er items bij die je graag zou willen hebben? Laat het weten in een reactie hieronder (even helemaal naar beneden scrollen). Wist je trouwens dat RM een kerstwinkel heeft geopend in Amstelveen? Volledig in kerstsferen. Ik wil er zeker even een kijkje gaan nemen dit najaar. De Rivièra Maison kerstcollectie 2017 ligt vanaf nu in de winkels en de webshop!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

10 reacties

  1. José Meesters op

    Mooi maar niet helemaal mijn smaak. Maar vind er wel een paar leuke dingen tussen zitten zoals de schaaltjes in de vorm van sterren.

  2. De kransen vind ik van hun altijd prachtig, en ben weg van dat glas met boompje erop (waterglas)
    En de naamkaarthouders, te leuk toch.

    Maar waar ik echt helemaal hoteldebotel van wordt: All you need is coffee mokken WOW

  3. Ben geen fan van RM, maar er zitten mooie dingen tussen. Zoals die groene ballen! Zal eens kijken of die in Amstelveen ook te krijgen zijn.

  4. Mooi. De kerstballen waarbij sterretjes reliëf er doorheen komt en die met een geslepen klassiek motiefje spreken me o.a. aan. Ook leuk dat de maretak her en der verwerkt is. Daar ben ik altijd fan van.