Video: prachtige kerstjurk & de leukste kerstcadeautjes

1

Daar is-ie dan: de allereerste vlog met kerstproducten van 2017! Ieder jaar ontvang ik op de redactie superleuke producten. Merken, webshops en winkeliers vragen me om hun kerstproducten en kerstcadeautjes aan jullie te laten zien… en dat gaan we dus vandaag weer doen! Dit keer o.a. een prachtige vintage kerstjurk en papieren kerstdeco. Kijk je mee?

Zoveel leuke kerstspulletjes!

Ik word weer verwend dit jaar hoor! Zoveel leuke kerstspulletjes. In de video hierboven kun je alle producten goed bewonderen. Hieronder licht ik ieder bedrijf nog nader toe, inclusief een handige link, zodat je ook zelf even een kijkje kunt gaan nemen. Ik ben zeer benieuwd welk product jij het leukste vindt! Laat je het me weten in een reactie helemaal onderaan deze blog? Alvast bedankt daarvoor!

What a Wonderful Christmas

We starten met mijn lievelingswebshop, want het is een kerstwebshop! Op What a Wonderful Christmas koop je niets anders dan kerstspulletjes. De leukste papierproducten, zoals gift labels, rietjes en servetjes. Maar ook houten slingers, kerstballen en nog veel meer tofs. Binnenkort organiseer ik een winactie met What a Wonderful Christmas, met allemaal gave producten van merken als Ginger Ray. Geinteresseerd? Keep the blog in the holes! 😉

Kerstjurk van Topvintage

Up next is Topvintage.nl. Daar komt die te gekke tartan-jurk aan die ik aan heb in de video. Van mijn jurk is trouwens ook een leuke rok! Ze hebben er nog veel meer leuke jurkjes, rokken, tops en accessoires voor dames die van vintage-style kleding houden. De dames van Topvintage hebben me verzekerd dat er nog een aantal hele mooie kerstjurken aankomen, dus volg ze zeker even op Instagram of Facebook als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe collectie.

Persoonlijke kerstcadeaus van YourSurprise

YourSurprise.nl is dé webshop voor personaliseerbare kerstcadeaus. Je kunt er wijn, glühwein, bier en champagne bestellen die je volledig kunt customizen voor de ontvanger. Maar ook tassen, pennen, foto’s… En de leukste kerstversiering om te personaliseren, zoals houten kerststerren en kerstballen. Go check it out!

Adventskalender van Rituals

En we eindigen met de te gekke adventskalender van Rituals. Superleuk om neer te zetten en elke dag een cadeautje uit te pakken. Er zijn dit jaar twee varianten, een deluxe en een exclusive variant. Mijn ervaring is dat ze altijd heel snel uitverkocht zijn. Dus wacht niet te lang als je er eentje wil bemachtigen!

En heb jij wat leuks gezien? Let me know!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie