Kerstwereld Hendriks: gezellige kerstshow voor het hele gezin

1

Samenwerking – Wanneer je Kerstwereld Hendriks in Ermelo binnen stapt, loop je direct een sprookjesachtige entree binnen. Het zogenaamde ‘glazen huis’ is hoog en leent zich daarom uitstekend voor het neerzetten van een fantastische kerstsfeer. De entree is verbouwd tot een oude Engelse gevel, compleet met balkon en heel veel mooie kerstversiering en lichtjes. Alleen al met deze eerste 20 stappen bij het binnenlopen, waan je je in een compleet andere wereld, een echte Kerstwereld!

Al meer dan 20 jaar is Kerstwereld Hendriks een feit, en ieder jaar wordt de kerstshow groter en mooier. Het begint natuurlijk met die magistrale entree, maar zodra je de rollerbaan opgaat naar de eerste verdieping word je verder meegenomen in een prachtige kerstshow. Alleen al de 80.000 lampjes aan het plafond moeten dit de meest knusse en gezellige kerstmarkt van Nederland maken!

Compleet kerstinterieur

Bij Kerstwereld Hendriks vind je verschillende kersttrends terug, voor ieder wat wils dus. Bij deze leuke trends vind je uiteraard mooie kerstdecoratie om je huis helemaal kerstproof te maken. Maar wat zo leuk is, is dat er ook genoeg te shoppen om buiten de feestdagen te gebruiken in je interieur. Bijvoorbeeld kleine meubeltjes, sierkussentjes en andere aankleding.

De verschillende kersttrends zijn overzichtelijk bij elkaar gezet in diverse sfeerkamers. Zo struin je lekker van trend naar trend en kun je een heleboel inspiratie opdoen voor je eigen kerstinterieur. Erg handig zijn de manden vol met glazen kerstballen. Deze kun je per stuk en in allerlei kleuren en maten kopen. Zo kun je zelf naar hartelust mixen en matchen, om je kerstboom helemaal naar jouw smaak te decoreren.

Avontuur voor de kids

Het is natuurlijk het allerleukste als je met het hele gezin naar Kerstwereld Hendriks komt. Voor de kids is er nog een extra avontuur. Kerstlocomotief Woody vertelt namelijk over zijn avontuurlijke reis naar de Kerstwereld in Ermelo! Een leuk luisterverhaal bij de grote, houten locomotief.

Verder is er in ieder hoekje van Kerstwereld Hendriks wel iets leuks te zien. Bijvoorbeeld een leuk, aangeklede bar waar je de gezellige trend Grand Café terug ziet komen. Of de botanische trend met veel groen en hout! Ook de presentatie van de glazen ballen is erg leuk en ook nog eens overzichtelijk. Iedere kleur en formaat hangt mooi aan een draadje zodat je direct ziet welke soorten er allemaal zijn.

Een levendig kerstdorp

De kerstdorpenliefhebber kan zijn hart ophalen! Er is een hele grote hoek te vinden met een prachtig, gedecoreerd kerstdorp. Je kan hier echt minuten lang naar kijken en ziet iedere keer weer een ander leuk detail. Heel handig wanneer je wat inspiratie nodig hebt voor het maken van je eigen kerstdorp.

Maak ook even een leuke kerstfoto bij de fotowand! Leuk met het gezin of met je vriendinnen, en zo heb je gelijk een leuke foto om te gebruiken als kerstkaart! Een origineel en leuk aandenken.

Gezellige koffiehoek en ook online een Kerstwereld

Wanneer je tijdens of na al het kerstshoppen zin hebt gekregen in een lekkere, warme versnapering, dan kan dat in de koffiehoek. Ook deze is helemaal in de kerstsferen gestoken. Het is erg gezellig om hier even wat te drinken en eten. Iedere zaterdag is er lekkere taart voor bij de koffie. Wat wil je nog meer!

Wil je thuis nog even rustig nagenieten van Kerstwereld Hendriks, dan is er de website waar je online alvast je kerstinkopen kunt doen. Superhandig! Voor alle updates en leuke acties kan je Kerstwereld Hendriks ook volgen op Facebook.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie