Foute kersttruien & kerstversiering van Primark: ze zijn er weer!

14

Ben jij al bij de Primark geweest deze maand? De eerste foute kersttruien, grappige kerstoutfits en de kerstversiering liggen al weer in de winkels. In deze blog vind je een selectie uit de nieuwe kerstcollectie van de Ierse budgetwinkel met o.a. de beroemde ‘foute’ kersttruien, schattige kerstbabypakjes, kerstpyjama’s én funny kerstversiering.

Primark kersttruien 2017

We beginnen met de foute kersttruien. Eigenlijk moet ‘fout’ tussen haakjes want deze vrolijke christmas sweaters zijn lang niet allemaal fout. Ze zijn gewoon super duper leuk, als je het mij vraagt. Ik vind het echt geweldig dat de Primark ieder jaar weer zoveel betaalbare leuke kersttruien aanbiedt. Hieronder vind je een selectie van de Primark kersttruien 2017. Zit er iets leuks voor jou bij?

Kerstjurkjes, kerst onesies en een kerstbadjas

Naast kersttruien zijn er ook grappige kerstjurkjes, zoals een christmas cake jurkje en een kerstvrouwtjes jurkje. Ook kerstige onesies zijn bij Primark verkrijgbaar. En wat te denken van de leuke ‘badjas’ op de foto hieronder? Ik ben echt super benieuwd hoe die er in het echt uitziet. Als ‘ie een beetje mooi is, dan gaat ie in mijn winkeltas (want ze hebben geen mandjes bij de Primark).

Kerstpakjes voor baby’s & ander leuks

But wait, there’s more! Primark verkoopt ook superleuke kerstleggings voor dames, zachte kerstsloffen en vrolijke mutsen en petten. En wat te denken van de schattige kerstpakjes voor baby’tjes? Op de foto hieronder zie je een aantal keileuke items om je kerstouftit (of die van je kleine) compleet te maken.

Kerstdecoratie Primark 2017

We sluiten af met de kerstversiering, want ook daar kun je voor bij de Primark terecht. Grofweg zijn er drie kleurenschema’s te herkennen. Traditioneel kerstrood met groen en wit, bruintinten met champagne en goud en tot slot pastelkleurtjes als roze en mintgroen.

Wat vind jij van de Primark kerstcollectie 2017?

En, heb je wat leuks gespot? Veel van de producten op de foto’s in deze blog liggen nu al in de winkels. Sommige spulletjes komen nog. En je weet hoe het gaat bij Primark; zo zijn ze er… en een dag later kan het alweer uitverkocht zijn. Dus ga zeker een paar keer kijken als je naar iets specifieks op zoek bent. Ik ben heel erg benieuwd wat jij van de Primark kersttruien 2017 en de kerstcollectie vindt. Laat je het me weten in een reactie hieronder? Thanks!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

14 reacties

 1. Jaaaaa voor mij en mijn dochters van bijna 8 komen er dit jaar ook kersttruien…en wat een leuke hebben ze bij de Primark…..wist ik ook niet! Thnx

 2. Wauw, bedankt voor deze post! Ik kom normaal gesproken nooit bij de Primark (ik vind het een rotwinkel) maar voor kerstspullen ga ik wel een uitzondering maken. Dit wist ik niet, ik ben benieuwd!

 3. Jeanette Croezen op

  Ik vind de drukte van de Primark echt afschuwelijk, maar jeetje wat een leuke collectie…. Toch maar weer es diep ademhalen en tot tien tellen…

 4. ik vind het hartstikke leuk!
  enkel als ik naar de Primark in Zoetermeer ga, hebben ze steeds niet alles….. dat vind ik jammer. zie je het online staan en ben je in de winkel, weten medewerkers niet of ze het hebben en zegt men, je kunt beter in DH gaan kijken, wij zijn een kleinere winkel. is jammer.
  maar voor de rest koop ik er leuke dingen!!

 5. Hey een vraagje kan ik de kerstkleding ook kopen via een primark site. Ben al op 3 plaatsen geweest en ja alles uitverkocht. In Hasselt Luik en Eindhoven. Thx grtjes Franca