H&M Home: wandel mee door een mysterieuze wintertuin

9

H&M Home, kom jij er wel eens? Ik vind het stiekem de leukste afdeling in de Scandinavische winkel. Ze hebben er leuke, betaalbare woondeco. En zeker in de aanloop naar Kerst loop ik er regelmatig even binnen. Als je de foto’s in deze blog bekijkt, snap je waarschijnlijk wel waarom. Dit is de H&M Home kerstcollectie 2017!

Een mysterieuze wintertuin

Voor dit kerstseizoen heft H&M Home zich laten inspireren door een mysterieuze wintertuin. Denk aan decadente rode amaryllis-bloemen, verse groene kersttakken en helderwitte hyacinten. Met op de achtergrond de twinkelende sterren in een heldere nacht. Warme texturen, zacht kaarslicht en luxe accenten vormen de perfecte setting om vrienden en familie te verzamelen rond de kersttafel. Of bij de open haard. Uitbundige bloemenpatronen en chique metallics zorgen voor een ‘touch of glamour’ dit kerstseizoen.

Feestelijke kerstkussens

Eén van de spulletjes waarvoor ik steevast de H&M inloop, zijn de kussenhoezen. Want echt, ze zijn niet alleen van fijne kwaliteit, maar ook lekker betaalbaar en super mooi. Ieder jaar heeft H&M speciale kerstkussens in het assortiment. Zo ook voor 2017. Op de foto’s hieronder zie je een paar prachtige kussens in actie. Maar check zeker even de webshop voor het volledige assortiment. Of ga naar de winkel, kun je ze voelen…

Drie thema’s kerstversiering & kerstproducten

Het is je misschien wel opgevallen; de kerstcollectie van H&M Home is jaar grofweg op te delen in drie kleurthema’s. De eerste is groen, botanisch en natuurlijk. De tweede is traditioneel rood. En de derde bevat vooral veel goud en wittinten. Op de foto’s hieronder zie je de eerste twee kerstthema’s in actie. Ik ben vooral erg te spreken over de botanische placemats en tafelloper. Daar ga ik zeker even voor in de winkel rondneuzen.

Botanische wintersfeer in de slaapkamer en badkamer

aast prachtige items voor in de keuken, op je kersttafel en op je bank, heeft H&M Home ook mooie kerstdecoraties voor in je boom. Of aan je schouw, zoals op de foto hieronder. En als je wat wintersfeer wil brengen in je slaapkamer of badkamer, ben je bij de Zweedse winkelketen ook aan het juiste adres. Wat vinden jullie van het groene beddengoed en de handdoeken + douchegordijn op de foto’s hieronder?

Wat vind jij van de H&M Home kerstcollectie 2017?

En, wat vind jij van de H&M Home kerstcollectie 2017? Kom je hier wel eens om woonaccessoires of kerstspulletjes te scoren? Of ben je er nog nooit geweest? Ook ben ik heel nieuwsgierig welke van de drie kleurthema’s op de foto’s hierboven jou persoonlijk het meeste aanspreekt. In de reacties helemaal hieronder kun je jouw mening met alle andere Christmaholics delen. Leuk!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

  1. AnnemarieTeppema-Mulder op

    Had geen idee dat H&M niet alleen kleding verkoopt. Ben blij verrast met het aanbod. Zie voor mezelf een combi van de stijlen: veel groen met beetje goud en rood….

  2. Het ziet er zó sfeervol uit! Ik koop altijd leuke kussenhoesjes bij H&M, met kerstige teksten of een rendier, of geurkaarsen met winterse geuren, mmmm!