Kerstcollectie Riverdale: luxe goud & stijlvol burgundy

5

Naast een prachtige najaarscollectie, brengt Riverdale ieder jaar ook speciale kerstdecoraties naar de winkels. De collectie is wat minder utigebreid dan voorgaande jaren, maar daarom zeker niet minder mooi! Ik laat je hieronder graag mijn favoriete items uit de Riverdale kerstcollectie 2017 zien!

De Christmas Express: glans & magie

Zodra de decembermaand zijn intrede doet, verspreidt de Christmas Express overal glans en magie. Feestelijke sfeerlichtjes, zachte kussens en plaids, naar kaneel geurende kaarsen, kerstslingers en pluche rendieren nemen traditiegetrouw hun plekje in huis in. Dit jaar wordt Kerst met Riverdale een feestje vol decoraties, windlichten en andere versieringen in vooral veel prachtige goudtinten en daarnaast sfeervol en warm burgundy rood.

Feestelijk goud, wit & bruin

Laten we beginnen met het kerstthema waarin vooral de goudtinten centraal staan. Deze kerstaccessoires zijn chique en overdadig. Naast goud zien we ook bruintinten en (creme)wit terugkomen in de kleurmix. Zachte kussens, warme throws, en natuurlijk prachtige kaarsen en kandelaars.

Aan kaarslicht is binnen dit thema geen gebrek. Ik ben vooral erg benieuwd naar de geur van het kaarsje dat naar kaneel ruikt. Mijn oude geurkaars is bijna op en helaas niet meer verkrijgbaar. Dus deze wil ik zeker even proberen! Erg geslaagd zijn ook de goud-witte snowglobes van Riverdale. Op de foto boven deze blog zie je een close-up en hieronder zie je nog wat meer varianten. Prachtig om zoiets op je vensterbank te zetten. Ik wou dat ik er plek voor had!

Christmas loves burgundy

Het tweede kerstthema sluit perfect aan bij de stijvolle najaarslijn ‘Beauty of Burgundy’ van Riverdale. Hier vind je daarover veel meer informatie en mooie foto’s. Op de plaatjes hieronder zie je hoe mooi en warm de paarsrode kleur is met Kerst. Ik vind de kerstkussens voor op de bank en de prachtige dikke kerstkrans in het bijzonder geslaagd. Deze kleur is trouwens heel goed te combineren met typisch kerstrood en warm roze.

En wat vinden jullie van de burgundy kerstvlaggetjes aan de schouw op de foto hieronder? Je kunt ze gebruiken als kerstdecoratie of als versiering voor een winters feestje. De zachte rendieren-knuffels vind ik ook echt het vermelden waard. Super schattig met die leren schoentjes, sjaals en mutsies.

De kersttafel dekken met Riverdale

Eén van mijn favoriete activiteiten in de kerstperiode: de tafel dekken! Niets leuker dan een feestelijk versierde kerstdis als je het mij vraagt. De foto’s hieronder hebben me direct weer op ideeën gebracht. Een strik om het servies doen bijvoorbeeld, daar was ik nog niet opgekomen. Of een kerstslinger op tafel leggen. Yay, inspiratie!

Nog een paar mooie kerstspulletjes van Riverdale

Omdat ik het niet laten kan, hieronder nog twee van mijn favoriete items uit de Riverdale kerstcollectie 2017. First up: de superleuke houten huisjes met lieve kerstmannetjes erbij. Daaronder zie je de prachtige Riverdale stolpen die je naar hartelust kunt vullen met decoraties en lichtjes, Overigens verkoopt Riverdale ook nog een aantal mooie, echte kerstballen. Maar die staan helaas niet op de foto’s die ik heb gekregen.

Dit was de Riverdale Kerstcollectie 2017

Wat vind jij van de Riverdale kerstcollectie 2017? Zitten er spulletjes bij die je wel in je eigen huis zou willen zien? De items verschijnen in de loop van november in de Riverdale webshop en sommige spulletjes vind je nu al in diverse woonwinkels en tuincentra. Als je een echte Riverdale fan bent, hou de blog dan goed in de gaten. Ergens in December volgt er namelijk een hele gave winactie met dit merk! Laat je hieronder weer even weten wat je van deze blog vond? Vind ik altijd weer erg tof om te lezen.

Spread the x-mas love! xoxo

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

5 reacties

  1. Mooi, al ben niet zo van dat hele gouden (wel van een accent hier en daar). Die rode deurkrans is prachtig! Over het algemeen vind ik Riverdale mooi.

  2. Voor mijn smaak iets te subtiel. Het moet bij ons echt keihard KERST!!! brullen, liefst zo oudbollig mogelijk ook. Een heleboel van deze collectie zou ik meer als herfstdeco of post-kerst winterdeco neerzetten. Wel heel erg mooi