WIN! 4x Intratuin cadeaukaart t.w.v. €25

948

Als ik één ding fijn vind om te krijgen, dan is het wel een cadeaukaart. Want wat is er nou leuker dan op kosten van een ander mogen shoppen? En laat dat nou precies zijn wat je deze week kunt winnen: gratis kerstspulletjes kopen bij Intratuin! Ik mag namelijk 4 giftcards weggeven ter waarde van 25 euro. Kans maken? Lees deze blog dan goed door…

Kerst inspiratie-avond bij Intratuin

Intratuin is al helemaal klaar voor Kerst! Alle vestigingen zijn inmiddels omgetoverd tot een waar kerstparadijs waar je uitgebreid inspiratie op kunt doen voor de feestmaand. Over inspiratie gesproken… op woensdag 22 november vindt in alle winkels de jaarlijkse Kerst inspiratie avond plaats. Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je in iedere vestiging aan allerlei workshops meedoen. Je kunt o.a. aan de slag met het maken van een Eucalyptus-krans of een ster van mos, zoals op de foto hieronder.

©Intratuin/Louis Lemaire/Rob van der Vet

Kerst-kokodama

De derde workshop die je kunt volgen, is het maken van kerst-kokodama met een corokia. Een kokowie-waar-wattes? Het ligt niet aan jou hoor, ik moest ook even googelen wat dat precies is haha. Op de foto hieronder kun je het heel goed zien. Het is een kerstige plant (de corokia) in een bolletje (de kokodama) die je kunt ophangen of neerzetten! Leuk, toch? Past helemaal bij de botanische kersttrend. Opgeven voor deze workshops kan (tegen betaling) bij de servicebalie van jouw Intratuin-vestiging.

©Intratuin/Louis Lemaire/Rob van der Vet

Genoeg te zien en te beleven!

En ook als je niet meedoet met de workshops, is er tijdens de Kerst Inspiratie Avond genoeg te zien en te beleven. Er zijn diverse kerstdemonstraties, de kerstelf komt een kerstgroet brengen en uiteraard zal gezellige muziek en culinaire verwennerij niet ontbreken. Daarnaast kun je je cadeautjes gratis feestelijk laten inpakken. Krijg jij er al zin in?

©Intratuin/Louis Lemaire/Rob van der Vet

Wat kun je precies winnen en hoe maak je kans?

Oké, en dan nu weer terug naar de winactie. Want let’s face it, daarvoor lees je deze blog natuurlijk! Ik neem het je niet kwalijk, zo’n cadeaukaart is immers echt een fantastische prijs om te winnen. Je kunt er niet alleen uitgebreid van gaan kerstshoppen (tijdens de inspiratie-avond bijvoorbeeld) en uitgebreid nieuwe decoraties inslaan. Je kunt de cadeaukaart bijvoorbeeld ook besteden aan een lekkere lunch of koffie met wat zoets erbij.

Om kans te maken op één van die vier gewilde gift cards t.w.v. €25, vraag ik je hieronder (helemaal naar beneden scrollen) te vertellen wat je precies zou gaan doen of kopen als je er eentje wint! Zou je naar de Kerst Inspiratie Avond gaan en daar je slag slaan? Zou je nieuwe kerstballen kopen? Gebruik je de kaart om begin December een prachtige Nordmann-kerstboom in huis te halen? Laat je fantasie de vrije loop en tell me all about it! Wie weet, komen je wensen uit…

Nog wat belangrijke voorwaarden…

Deze winactie loopt vanaf nu t/m woensdag 8 november. Op de winactie zijn zoals altijd onze spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te mogen doen, en dat je in Nederland of België moet wonen. Ik wens jullie heel veel succes. En wie weet ben jij over een paar weekjes wel een Intratuin cadeaukaart van 25 euro rijker! 🙂

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht gehad. De winnaars zijn Anika Nieuman, Loes (achternaam onbekend), Monique Mastenbroek en Pleun S.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

948 reacties

 1. Brigitte Teunissen op

  It’s the most wonderful time of the year! Dat ga ik zingen, als ik deze intratuin bon mag winnen… En dan ga ik eindelijk, na zoveel jaren, een andere kleur kerstbal kopen voor in de boom!

 2. Een grote glazen stolp en die prachtig opmaken met de schitterende foto van het eerste kleinkind van mijn broer en schoonzus !!!

 3. Sanne van Diepen op

  Als ik de Intratuin cadeaubon zou winnen, zou ik ten eerste een gat in de lucht springen. Maar daarna zou ik naar de kerst collectie van de intratuin rennen en prachtige kerstspullen halen voor als ik uit huis ga, zodat ik mijn studentenhuisje in ieder geval geweldig kersterig ingericht heb!!

 4. Ik zou deze cadeaukaart gebruiken tijdens ons jaarlijkse kerstshow tour. Eind november gaan we weer een midweek naar het oosten van het land om onder andere intratuin duiven te bezoeken. En natuurlijk komen we dan ook weer met wat kerstdecoratie thuis, dus zo’n cadeaukaart zou goed besteed worden aan bijzondere ornamenten voor de kerstboom.

 5. Wauw wat een leuke actie. Ik zou mijn kaart besteden aan kerstdecoraties en dan vooral aan wat duurdere bijzondere frutsels voor in de boom. Dingen die ik anders zou laten staan. Maar ook zonder bon zal ik nog wel een paar keer naar Intratuin gaan om mij aan al dat moois te vergapen.
  Groetjes Sandra

 6. Dat is wel een hele leuke email (nieuwsbrief) met de link naar deze blog.
  Wat een waanzinnig mooie kans op een enorme mooie extra voor de feestdagen. Waarschijnlijk zou ik deze besteden aan wat winterse planten of een mooie plant voor binnen. Puur voor de tijd van het jaar.
  Zou zeker leuk zijn voor het gezin. x Jenneke

 7. Martine Reuvers op

  Leuk leuk leuk! Ik zou de kaart graag besteden voor de aankoop van een nieuwe (kunst)boom. Die van ons is vorig jaar met het opruimen vd boom helaas kapotgegaan

 8. Jolanda van delft op

  Voor het eerst naar de grote kerstshow in Dongen.
  Ik zal best slagen voor een leuk cadeau.

 9. Als ik de Intratuin cadeaukaart win, geef ik deze aan mijn schoonmoeder! Van haar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je huis gezellig te maken tijdens de kerstdagen. Of mijn schoonvader daar blij mee zal zijn… de zolder staat al vol met kerstspullen . Maar volgens mijn schoonmoeder kan er altijd wel iets nieuws bij!

 10. Cindy jerphanion op

  Wauwww ♡ kerstmis!!!
  Zou leuk zijn iets mooi uit te kiezen

  Altijd Zoooooo veel leuks bij intratuin.
  Zooveel combinaties!!♡♡♡
  Love it duimen