Vier dit najaar een ‘Sparkling Christmas’ bij Tuincentrum Leurs

3

Samenwerking –  De lichtjes en kerstballen hangen, het is gezellig druk en de geuren van de eetkraampjes komen je tegemoet… Dat betekent maar één ding: een gezellig dagje uit met de hele familie bij de kerstshow ‘A Sparkling Christmas’ van Tuincentrum Leurs!

Virtuele tour door de Kerstshow

Kom het beleven en laat je inspireren door de leukste Lemax-figuurtjes, de prachtigste kerstverlichting en de mooiste glimmende kerstballen en -accessoires. Klik op de foto hieronder voor een bijzondere virtuele tour door de kerstshow!

Voor iedereen wat te beleven

Tijdens ‘A Sparkling Christmas’ is er tot en met 7 januari voor iedereen wat te beleven. Heerlijk Italiaans eten en gezellig kerstshoppen met vrienden of familie! De kids spelen gezellig in de indoor speeltuin, genieten van de kerst-trein en kijken hun ogen uit bij alle bewegende kerstfiguren. Iedere zaterdag vinden er leuke gratis kinderworkshops plaats in ons tuincentrum. Je kunt bijvoorbeeld een eigen Kerstster planten op 11 november of een glas-in-lood-hanger maken tijdens Leurs Inspiration Night op 16 november.

20% korting op bijna alles tijdens Leurs Inspiration Night

Wil jij jouw kerstinkopen doen voor een leuk prijsje en een gezellige avond uit met familie en vrienden? Kom dan naar Leurs Inspiration Night op donderdag 16 november! Je ontvangt tussen 18.00 en 21.00 uur 20% korting op bijna het hele assortiment! Tijdens deze gezellige shopping-night zijn er allerlei demonstraties, inloopworkshops, muziek en andere leuke activiteiten te vinden! Er is geen kaartverkoop voor dit evenement. Je kunt zo binnenlopen en de entree is gratis! Bekijk hier de voorwaarden.

Een hapje eten in het nieuwe Italiaanse restaurant

Voor het echte Italiaanse gevoel kun je vanaf nu ook terecht bij Tuincentrum Leurs. Bij de nieuwe horecagelegenheid ‘La Piazza Leurs’ stel je jouw eigen verse pizza of pasta samen en geniet je van de heerlijke Italiaanse toetjes of hartige gerechtjes. Met dit Italiaanse sfeertje is die winterjas even weggedacht. Er klinkt een vrolijk muziekje op de achtergrond en de geuren van de traditionele Italiaanse keuken komen je tegemoet.

“Heerlijk dat je hier je pizza zelf samen kunt stellen!”

Kom jij ook naar de kerstshow bij Tuincentrum Leurs?

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is iedere dag tot 18:00 uur open, en op donderdag + vrijdag zelfs tot 21:00 uur ‘s avonds. Bekijk ook het uitgebreide fotoverslag van ons bezoek aan deze prachtige kerstafdeling!

Tuincentrum Leurs
Straelseweg 370
5916 AD Venlo
Tel: 077-321 6000

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties

 1. José Meesters op

  Jammer dat het weer zo ver weg is, gelukkig hebben we Avri in Dongen en Intratuin in Halsteren dichter in de buurt. Wel jammer want zie dat je je bij tuincentrum Leurs ook super goed kunt vermaken

 2. Ja zo leuk!! Het is hier niet ver vandaan dus elk jaar gaan we een paar x per jaar kijken. Ontzettend mooi! Leuk ook dat je in kerstsfeer een lekkere warme chocomel kan drinken en er een treintje voor de kids is

 3. Deze dinsdag ga ik naar Leurs.
  Dit is mijn eerste kerstshow in Nederland.
  Het lijkt wel heel overzichtelijk en gezellig en je hebt veel plaats om te gaan.
  Ik ben zeer benieuwd hoe het in het echt is.