Win! Superleuke kerstspulletjes van What a Wonderful Christmas

187

Rood, wit & goud… het zullen altijd de kleuren blijven waar ik direct een kerstgevoel van krijg. Geldt dat ook voor jou? Ik hoop het! Want deze week mag ik 3 pakketjes met kerstspulletjes weggeven van What a Wonderful Christmas waarin deze drie kleuren centraal staan. Wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt, lees je hieronder…

What a Wonderful Christmas

What a Wonderful Christmas is de leukste kerstwebshop die er bestaat, als je het mij vraagt. Geert en Marieke – de eigenaars van de webshop – zijn allebei gek op Kerst. Oké, vooruit, Marieke net ietsje meer dan Geert ;-). In hun webwinkel bieden ze écht leuke, originele kerstdecoraties aan voor een fijne prijs. Van de leukste slingers en kerstballen tot hippe servetten en decoratie voor bij het kerstdiner.

Als hun kersthart er harder van gaat kloppen, komt het in de shop! Ik ben vooral dol op de producten van Ginger Ray die ze verkopen. Een groot deel van de spulletjes die je deze week kunt winnen, zijn van dit Britse merk. Geert & Marieke hebben trouwens ook nog een paar andere leuke webshops, waaronder eentje voor de leukste feestdecoratie en één voor prachtige bruiloftsversiering. Ook komt er binnenkort een speciale babywebshop aan!

Wat kun je winnen deze week?

Natuurlijk ben je vooral benieuwd naar wat je precies kunt winnen deze week. Ik mag van Geert & Marieke maar liefst drie pakketten met superleuke rood-wit-gouden kerstspulletjes weggeven. Wat zit er precies in drie What a Wonderful Christmas cadeaupakketten?

 • Een set van 10 rood/witte papieren rietjes met strikjes en gouden kerstbellletjes eraan
 • 10 papieren candy cane glasdecoraties
 • Een set van 8 superleuke gouden kerstbrillen met Ho Ho Ho en Cheers erop
 • Een slinger met houten, warm-gouden glitterende kerststerren
 • 20 rode servetten met in goud ‘Merry & Bright’ erop
 • Een rood dienblad met witte rendieren
 • Houten tafelconfetti in de vorm van kerstboompjes

Gaaf hè? In feite kun je dus alles winnen wat op de foto hieronder staat, behalve de glazen en de kerstlampjes, want die zijn van mezelf.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Zie jij jezelf wel rondlopen met die gouden kerstbril op en lust je wel een kerstdrankje met zo’n rood-wit kerstrietje? Doe dan zeker mee met de winactie! Hoe maak je kans? Scroll naar beneden tot je helemaal onderaan deze pagina bent en laat daar een reactie achter. Vertel me in die reactie waarom je deze producten wil winnen en wat je ermee zou gaan doen als je ze wint!

Deze winactie loopt van 15 november t/m 22 november 2017. Reacties die daarna geplaatst worden tellen helaas niet meer mee. Op deze winactie zijn uiteraard weer onze standaard spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen en een vaste verblijfplaats in Nederland of België moet hebben om kans te maken. Ik wens jullie weer heel veel succes!

Update: deze prijs is gewonnen door Lieselot van Riet, Simone Houtveen en Marieke Vlinder.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

187 reacties

 1. Wat een prachtige prijs! Iedereen raakt zo toch in de vrolijke kerststemming?! Gezellig om de tafel aan te kleden.
  Ik doe graag mee.

 2. Nog maar een keertje meedoen omdat ik dit geweldige pakket zo graag zou willen winnen voor een fantastisch kerstdiner met mijn lieve familie! Wat is er mooier dan met zijn allen rond een prachtig gedekte kersttafel genieten van heerlijke hapjes en gerechten

 3. Ik zou suuupergraag de spulletjes willen gebruiken om de sfeer helemaal compleet te krijgen met kerst en om nog veel lol te maken met mijn 6-jarige duitse nichtje bij het maken van foto’s met de brillen! Lijkt me geweldig

 4. simone houtveen op

  wat een leuke actie en ik wil zeker meedoen. Bij ons thuis zijn we al in de kerstsfeer, de boom en kerst decoraties staan er al en er zeker nog wat nieuwe spul erbij, ik doe zeker heel graag mee