De leukste gepersonaliseerde kerstcadeaus voor baby’s eerste Kerst!

2

Baby’s Eerste Kerst, in Groot-Britannië is het best wel een ding! Niet gek natuurlijk, het is ook zó bijzonder. Wist je dat je via diverse webshops gepersonaliseerde kerstballen, kerstversieringen en andere kerstcadeautjes kunt bestellen, met de naam van het kindje erop? Hartstikke leuk om cadeau te doen bij de geboorte, met Sinterklaas of met Kerst natuurlijk.

Baby’s Eerste Kerst

Eén van de beste plekken om gepersonaliseerde ornamenten te bestellen, is de Britse webshop Not on the High Street. Deze winkel levert ook aan Nederland! Bijna alle producten in deze blog komen er vandaan. De verzendtijd voor de meeste spulletjes is een paar dagen tot een week. En de kosten vallen best mee! Ik heb laatst een gepersonaliseerd ornament besteld voor een vriendin en de verzendkosten waren toen 5 pond.

Houten kerstornamenten met naam

Houten ornamenten zijn mooi en blijven jarenlang mooi. Ik denk ook dat ze nooit uit de mode zullen raken. Ieder jaar weer vind je ze in de tuincentra en kerstwinkels. Ik heb echt zoveel leuke ornamenten gezien waar je de naam van het kindje op kunt zetten. Hieronder vind je er een paar die perfect zijn voor baby’s eerste Kerst.

Gepersonaliseerde kerstballen

Natuurlijk kun je ook wat meer ‘traditionele’ kerstballen laten personaliseren. Mijn favoriet is toch wel de gevulde kerstbal met een ‘wegwijzer’ erop op de foto hieronder. De namen van alle leden van de familie staan op de houten wegwijzers. Hoe schattig! Je kunt zelf nog bepalen welke kleur het lintje krijgt.

De porseleinen ballen hieronder met de naam van het kindje erop zijn eveneens heel leuk. Hele andere stijl, zo is er voor ieder wel wat wils. En wat vinden jullie van de kerstbal met de giraffe erin!? De naam van het pasgeboren kindje hangt met een soort ABC-kraaltjes bovenaan de bal. Super origineel! En zoiets zou je ook heel makkelijk zelf kunnen maken. Hmmm… dat brengt me op ideetjes :).

Geïllustreerde kerstdecoraties

Fan van Peter Rabbit? Dan zijn de schattige kerstballen met het konijntje erop écht iets voor jou om cadeau te doen. Aan jezelf of aan een andere kerstverse mama! Je kunt voor dit ornament kiezen uit een aantal kleuren lint en ook de kleur van het jasje is personaliseerbaar. Oh en de kerstbal met de geschilderde Kerstman die een baby’tje vasthoudt voor de kerstboom is ook leuk, toch?

Kerstpakjes & slofjes voor baby’s

Als we het toch over kerstcadeautjes hebben… hoe zoet zijn de kerstpakjes, slabbetjes, slofjes en andere baby-outfits voor Kerst op de foto’s hieronder? Dit is slechts een greep uit het assortiment van Not on the High Street. Ook op Etsy vind je trouwens allerlei kerstpakjes en andere kerstitems voor pasgeboren kindjes. Gewoon zoeken op ‘Baby’s First Christmas’ en je kunt los!

Kerstcadeautjes & kerstversiering met naam erop

Ik vind werkelijk alles voor baby’s eerste kerst leuk in deze blog! Ik hoop dat jij ook iets leuks hebt gezien voor jouw eigen pasgeboren (klein)kind. Of natuurlijk inspiratie hebt opgedaan voor een leuk Sinterklaas- of kerstcadeautje voor iemand die net papa of mama is geworden dit jaar. Zoja, dan wens ik je heel veel geefplezier! Oh, en sommige van deze ornamenten zijn zo leuk, die kun je ook gewoon aan een volwassene geven, toch!? Fijne kerst allemaal…

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Hi,

    Dit is echt een ontzettend leuke website om kerstideeën op te doen!

    Ik vond de kerstbal met alle namen van de leden van een familie op de houten wegwijzer geweldig. Helaas kan ik deze nergens vinden op de website van Not on the high street. Weet jij waar ik deze kan kopen?

    Bedankt!