Vlogmas #2! Glow, Mystery kerstshowbezoek & wijnproeverij

4

Alweer de tweede aflevering van Vlogmas! Deze week neem ik je mee naar het lichtfestival Glow in Eindhoven, gaan we op mystery kerstshowbezoek (naar de Avri in Dongen, want daar was ik nog nooit geweest). Ook laat ik zien hoe ik een DIY aan het voorbereiden ben, die morgen online komt. En tot slot gaan we wijntjes proeven voor het kerstdiner! Kijk je weer mee? De video staat hierboven!

Glow Eindhoven

Het eerste item in de video is ons bezoekje aan lichtfestival Glow in Eindhoven. Er zijn allerlei lichtkunstwerken en projecties langs een route door het stadscentrum. De meeste kunstwerken zijn gratis toegankelijk. Mijn zusje Astrid en best friend Arvid vertellen in de video nog wat meer. Als je nog nooit bij Glow geweest bent, zet het in je agenda voor volgend jaar!

Mijn zusje & ik

‘De kerk in Eindhoven’, aldus Arvid

Tuincentrum Avri

Het was ons eerste bezoek ooit aan Tuincentrum Avri in Dongen (of Oosterik, de meningen zijn erover verdeeld ;-)). In de video zie je een mooie sfeerimpressie en vertel ik je wat ik er van vond (tipje van de sluier: prachtige entree, maar wel heel druk en vol!). Na het bezoek aan de Avri gingen we nog even een biertje drinken bij de La Trappe brouwerij, gezellig tussen de monniken.

Crea-bea-bezigheden

Weekends are for DIY’ing! Vind je ook niet? Het afgelopen weekend heb ik weer drie creatieve DIY’s gemaakt waarvan de blogjes de komende weken zullen verschijnen. In de video zie je hoe dat er aan toe gaat achter de schermen. Heel *kuch* professioneel allemaal haha!

Wijnproeverij Bottleshop Eindhoven

De video sluit af met ons bezoekje aan de jaarlijkse najaarsproeverij bij de Bottleshop in Eindhoven, waar we genoten hebben van maar liefst 20 wijnen (geen volle glazen hoor, dat had ik niet meer kunnen navertellen). En natuurlijk ook nog wat wijn mee naar huis namen. Mocht je nou dorst hebben gekregen van het filmpje, je kunt bij de heren ook online bestellen! Hier vind je de webshop.

Vooruitblik naar de Vlogmas van volgende week

Dat was ‘m alweer! De aflevering van volgende week staat bijna helemaal in het teken van de Christmaholic Kerstdag. Ik laat de voorbereidingen achter de schermen zien, en natuurlijk het evenement zelf. Zondag ga ik daarnaast Thanksgiving vieren bij Arvid & Christina, dus bereid je voor op turkey madness!!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties

 1. marissie_@2511 op

  oh jeetje, nu weet ik niet of ik volgende week naar de Intratuin in Halsteren moet gaan of naar de Avri in Dongen.
  Ik ga met moeders en allebei gaat ze niet redden met haar versleten knietjes

  Welke raadt jij aan?

  • Ohh, dat vind ik zo lastig, want het is zó persoonlijk. Zelf zou ik denk ik voor Halsteren gaan, de entree is daar prachtig, maar de show zelf is wel wat kleiner en compacter en vooral: overzichtelijker. Ik hou niet zo van onrustig en vol, en de Avri is echt mega proppie vol. Geen stukje kerstboom en wand is vrij gelaten zegmaar ;-). Maar ook de Avri heeft weer een mooie witte entree. Het is echt smaak, hou je van over the top en veel? Of hou je van ingetogen en stijlvol? 😉

   • Haha thanks! Ik ga dan toch voor Halsteren . Over the top is ook wel eens leuk, maar meer als stukje in het geheel en niet de hele show. Kunnen altijd volgend jaar nog naar AVRI