WIN! 2x €50 shoptegoed voor een fotocadeau

107

Hoera, het is weer woensdag windag! Deze week maak je kans op een zelf samen te stellen fotocadeau om aan de muur te hangen of kado te doen met Kerst! Ik mag van de webshop Bestecanvas.nl namelijk twee keer shoptegoed van €50 verloten onder iedereen die hieronder een reactie achterlaat! Kans maken? Lees deze blog dan even heel goed door…

Wat kun je winnen?

Op Bestecanvas.nl kun je zelf allerlei fotoproducten maken. Zoals een canvas foto, mokken met foto’s, een foto op deken, kussens met je eigen foto erop, puzzels, muismatten en ga zo maar door. Je kunt bijvoorbeeld ook een leuk fotoboek maken met alle herinneringen van het afgelopen jaar erin. Of de kerstfoto die op je kerstkaart staat groot laten afdrukken op canvas, plexiglas of hout. Stuk voor stuk superleuke cadeautjes voor onder de kerstboom, toch?

Wat kun je nou precies winnen? Je maakt deze week 2x kans op €50 shoptegoed dat je vrij kunt besteden op Bestecanvas.nl. Waar je het tegoed aan uitgeeft, mag je dus helemaal zelf beslissen. Met de code CHRISTMAHOLIC ontvang je bovendien een korting van €22 op alle canvasafdrukken van 60×40 cm, 75×50 cm of 80×60 cm! Deze code is geldig tot 08.01.2018. Deze korting geldt overigens voor iedereen, dus ook als je niet wint!

Wat moet je doen om kans te maken?

Zoek jij nog een leuk fotocadeau om aan je ouders te geven, aan je geliefde of gewoon om aan je eigen muur te hangen? Doe dan zeker mee met deze winactie! Wat moet je doen om kans te maken? Neem een kijkje op Bestecanvas.nl om te zien wat er allemaal is en vertel in een reactie hieronder welk fotoproduct jij zou maken als je deze winactie wint. Uit alle reacties worden twee winnaars geselecteerd die het shoptegoed ontvangen!

Deze giveaway loopt van 22 t/m woensdag 29 november 2017. Reacties die daarna worden geplaatst, tellen helaas niet meer mee. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Je kunt alleen meedoen als je in Nederland of België woont en minimaal 16 jaar oud zijn. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Heel veel succes allemaal!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Inge Brunnekreef en Amber Grootenboer.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

107 reacties

 1. Wauw wat een gave prijs. Wij zijn nu net verhuisd naar dit huis toe. Dit huis kan dus zeker nog een “personal touch” gebruiken. Ik vind de acrylblokken wel erg mooi. Zo kunnen de mensen die ons dierbaar zijn, maar helaas niet meer leven, toch een mooi plekje in huis krijgen. Daarnaast zou ik de foto’s van de kinderen ook graag vereeuwigen. Ze worden zo snel groot. In het trappengat is er ruimte genoeg voor mooie canvasdoeken. Fijn vanuit de hal te zien en iedere keer als je de trap oploopt.

 2. Ik zou voor mijn vriend een mooie foto van zijn kinderen laten afdrukken op canvas. De kinderen zijn nu 18 en 20 waardoor ze niet meer zo snel veranderen. Ik weet zeker dat ik hem hiermee ontzettend kan verrassen.

 3. Sandy van der Kolk op

  Ik denk dat ik sowieso een eigen kalender voor het nieuwe jaar ga maken. Lijkt me zo leuk om er eens één met eigen foto’s te hebben hangen!!

 4. Er gaat een wereld voor mij open. Ik wist helemaal niet dat je ook dekentjes kon bedrukken, wat leuk zeg! Ik zou hier absoluut voor gaan. Iedereen heeft wel een lekker dekentje voor op de bank. Helemaal met deze koude maanden komt dit goed van pas.

 5. Een foto van mijn drie kleindochtertjes op plexiglas, dat is wat ik graag zou willen. Door plexiglas wordt de foto zo sprankelend lijkt me.

 6. Beste,

  In maart zijn mijn ouders allebei erg ziek geworden. Mijn moeder kreeg een zware hartaanval (2X gereanimeerd) en mijn vader heeft inmiddels een buiksonde en heeft constant verzorgen nodig. Ze hebben allebei een rolstoel, zodat ze af en toe toch ook eens mee buiten kunnen. We klagen niet, want zijn dankbaar dat ze er nog zijn en samen hopen we er nog een fijne tijd van te maken. Mijn moeder is 79 en mijn vader 81, dus dat begint te tellen. We zijn op zoek naar een moment waarop we iedereen van de familie samen krijgen (alle huisdieren incluis!), om een mooie foto te maken, die we hen dan op canvas kunnen aanbieden. Die kunnen ze dan in de woonkamer ophangen, zodat iedereen altijd een beetje bij hen is… We gaan er voor… met of zonder winst! Bij elkaar mogen zijn is al winnen op zich!!!

 7. Fotk op aluminium graag ,krijg je toch een beetje gevoel van extra luxe uitvoering , maar ook op een kussen om heerlijk mee te knuffelen zou prachtig ,zeker nu ik op 28 december hoop mijn 53ste verjaardag te gaan vieren ,met z’n vieren
  youtube abbo
  google+ gedeeld
  volg op instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

 8. Diny van Beurden op

  Ik zou een foto op canvas van onze kinderen samen met de kleinkinderen in hun mooiste kerstoutfit heel graag willen.

 9. Ik zou graag de foto van onze kleine Lizz van (11 mnd) op hout willen afdrukken.
  Ik heb geen grote foto van haar en dit zou een geweldig Kerstcadeau zijn:-)

 10. Ik zou graag de foto op hout willen afdrukken van onze kleine Lizz (11 maanden).
  Wij hebben nog geen uitvergrote foto van haar en dit zou een mooi kerstcadeau zijn.

 11. Ik zou heel graag een foto op een puzzel willen. Mijn moeder is namelijk gek op puzzels en ik zou haar graag willen verrassen met een mooie foto van mijn gezin op een puzzel.

 12. Janneke delger op

  Ik zou heel graag een foto op plexiglas willen laten afdrukken. Van onze lieve labrador Shira die we 12 oktober hebben moeten laten inslapen op 11 jarige leeftijd omdat ze teveel pijn had. Ik mis haar nog dagelijks. Onze trouwe lieve lobbes.

 13. Anneliese de Waal op

  Wat een leuke winactie, heel erg leuk.
  Een kerstfoto op hout vind ik wel heel erg mooi, een foto van de vorige kerst, van vorig jaar.

 14. Zo’n deken, wat een fantastische aanblik!
  Bij de kerstboom en de kachel zoals een echt Christmaholic. Eerst samen op zoek naar een mooie foto voor op de deken en van mij mag daarna de eerste kerstsneeuwstorm uitbreken!

 15. mijn ouders zijn 17 december 25 jaar getrouwd en een foto van hun 5 klein kinderen hebben ze nog niet. dit zal ik hun graag willen geven

 16. Wat ontzettend leuk!
  Ik zou zeker een paar mooie puzzels maken voor mijn lieve neefje en nichtje. En een voor mijn lief en mezelf van onze vakantie in Italië

 17. Ik vind een foto op een acrylblok heel gaaf!
  Als ik win, zou ik graag deze bestellen met een mooie foto voor mijn schoonmoeder!

 18. Ik zou zo veel willen doen, maar ga soieso voor de deken en een kussen erbij. Daarnaast zou ik nog wel een fotomok en puzzel willen hebben.En wil l maanden een fotoboek maken. Dus die bon komt zeker van pas