WIN! 2x €50 shoptegoed voor een fotocadeau

107

Hoera, het is weer woensdag windag! Deze week maak je kans op een zelf samen te stellen fotocadeau om aan de muur te hangen of kado te doen met Kerst! Ik mag van de webshop Bestecanvas.nl namelijk twee keer shoptegoed van €50 verloten onder iedereen die hieronder een reactie achterlaat! Kans maken? Lees deze blog dan even heel goed door…

Wat kun je winnen?

Op Bestecanvas.nl kun je zelf allerlei fotoproducten maken. Zoals een canvas foto, mokken met foto’s, een foto op deken, kussens met je eigen foto erop, puzzels, muismatten en ga zo maar door. Je kunt bijvoorbeeld ook een leuk fotoboek maken met alle herinneringen van het afgelopen jaar erin. Of de kerstfoto die op je kerstkaart staat groot laten afdrukken op canvas, plexiglas of hout. Stuk voor stuk superleuke cadeautjes voor onder de kerstboom, toch?

Wat kun je nou precies winnen? Je maakt deze week 2x kans op €50 shoptegoed dat je vrij kunt besteden op Bestecanvas.nl. Waar je het tegoed aan uitgeeft, mag je dus helemaal zelf beslissen. Met de code CHRISTMAHOLIC ontvang je bovendien een korting van €22 op alle canvasafdrukken van 60×40 cm, 75×50 cm of 80×60 cm! Deze code is geldig tot 08.01.2018. Deze korting geldt overigens voor iedereen, dus ook als je niet wint!

Wat moet je doen om kans te maken?

Zoek jij nog een leuk fotocadeau om aan je ouders te geven, aan je geliefde of gewoon om aan je eigen muur te hangen? Doe dan zeker mee met deze winactie! Wat moet je doen om kans te maken? Neem een kijkje op Bestecanvas.nl om te zien wat er allemaal is en vertel in een reactie hieronder welk fotoproduct jij zou maken als je deze winactie wint. Uit alle reacties worden twee winnaars geselecteerd die het shoptegoed ontvangen!

Deze giveaway loopt van 22 t/m woensdag 29 november 2017. Reacties die daarna worden geplaatst, tellen helaas niet meer mee. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Je kunt alleen meedoen als je in Nederland of België woont en minimaal 16 jaar oud zijn. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Heel veel succes allemaal!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Inge Brunnekreef en Amber Grootenboer.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

107 reacties

 1. Gave wedstrijd om te zien.
  Ik heb een ontzettend mooie foto van mijn helaas overleden vader, hiervan heb ik gezien dat deze heel gaaf uitkomt op glas.
  Dat is dan ook absoluut hetgeen ik er mee zou doen…wat een gemis

  • Hoi,

   Bijna vergeten!
   Ik maak zelf ontzettend veel foto’s dus wat ik ook zou kiezen , alles is leuk.
   Misschien een van m’n natuurfoto’s, of een fotoalbum van verschillende foto’s, hoe dan ook, het is een super mooie prijs.

   Ben begonnen met m’n kerstversieringen, om mij heen zie ik het ook overal verschijnen.
   It’s beginning to look a lot like Christmas, every were you go 🙂

   Krijg er zin in, groetjes Marijke.