De HEMA kerstcollectie is er weer!

1

De echte kerstfans hebben de kerstcollectie van HEMA vast al wel gespot, het ligt immers al een aantal weken in de winkels. Maar toch wil ik deze kans niet voorbij laten gaan om je te laten zien wat er allemaal te koop is op kerstgebied bij Nederlands fijnste winkelketen. Dit is de HEMA kerstcollectie 2017!

Magic & fun

De meest opvallende lijn kerstdecoratie is die met felle, vrolijke kleurtjes! Net als voorgaande jaren heeft HEMA een ‘magic & fun’ kerstthema. De iriserende effecten van deze kerstballen en figuren zorgen voor een prachtige schittering en kleurverandering in de kerstboom. De collectie bevat onder andere veel verschillende fun-figuren zoals een ijsje , telefoon, camera, panda, robot, en een voetbal. Superleuk om aan voetballiefhebbers of fotografen cadeau te doen, toch?

hema kerstcollectie 2017hema kerstcollectie 2017Marquee letters voor in de boom

Deze dingen vind ik zo leuk! De mini marquee letters met warm witte LED-verlichting hebben witte glitters aan de zijkanten. Je kunt de eerste letters van al je gezinsleden in de boom of aan de kapstok hangen. Of de eerste letter van iemands naam cadeau geven. Gaaf toch? Ik wilde eigenlijk alle letters kopen van ‘Christmaholic’. Maar hoewel ze slechts 5 euro per stuk kosten, werd dat me al met al toch ietsje te duur haha! Naast alle letters van het alfabet heb je ook een ster en een kerstboom. Je koopt de marquee letters hier.


Zilver & goud

Metallics als zilver & goud blijven altijd mooi in je kerstinterieur. Apart, maar samen ook. Het goud- en zilverthema van de HEMA kerstcollectie 2017 bestaat uit veel losse hangers en verschillende maten ballen, gemaakt van diverse materialen. Er zijn kerstballen met sneeuw en zilveren & gouden figuurtjes. Maar ook mini-mason-jars, glitterrendieren, vissen, zeepaardjes, vogels en natuurlijk: de notenkraker in dit kleurenpalet. Oh: en zie je hoe mooi het goud combineert met het blauw op de foto hieronder? Helemaal on trend!

hema kerstcollectie 2017Rood en wit: typische kerstcombinatie

Rood & wit is en blijft een prachtige kerstige kleurcombinatie. Binnen dit thema vind je gewone kerstballen, maar ook kersthangers met een sneeuwman in een mini-mason-jar, een rode auto, een wit glitterrendier, houten hangers met rode glitters en een kerstmanmuts. Ook zijn er kerststerren in allerlei formaten. Op de foto’s hieronder zie je een aantal van deze ornamenten in actie.

hema kerstcollectie 2017hema kerstcollectie 2017Kerst op tafel

Next up: de spulletjes om de kersttafel te dekken. De Rudolph naamkaartjes (zie mijn eigen foto hieronder!) met zachte rode aaineus en ook de papieren tafellakens liggen hier al in de kast. Verder zijn er diverse kerstservetten, cocktailprikkers, handig wegwerpservies, rietjes en tafelconfetti. Genoeg leuks om je tafel mee te dekken dus! Ook bakspulletjes heeft HEMA trouwens in overvloed.

Je kunt inpakken!

We sluiten af met mijn lievelings. Iets waarvoor ik altijd even de HEMA inloop, zijn de inpakproducten. Er is een grote collectie inpakpapier, kerstcadeaulabels, cadeautasjes voor Kerst, linten, stickers en nog veel meer moois. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder, en dit is slechts een kleine selectie. Genoeg keus, toch? Hier vind je alle cadeau-inpakproducten van HEMA voor Kerst.

HEMA kerstcollectie 2017: heb jij iets leuks gezien?

En, heb je wat leuks gezien? De HEMA kerstcollectie 2017 ligt nu in de winkels en is trouwens ook verkrijgbaar via de handige webshop. Ga jij iets moois of handigs voor kerst scoren bij HEMA? Ik ben benieuwd wat je voor leuke kerstproducten gespot hebt en verklaar de reacties hieronder weer voor geopend!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie