WIN! 5x luxe kerstschort van Digitransfer

479

Sta jij in de keuken dit jaar om het kerstdiner in elkaar te draaien? Dan kun je natuurlijk niet in een ‘gewoon’ keukenschort aan het kokkerellen slaan. Toch? Ik heb de perfecte oplossing voor je: een kerst-keukenschort van Digitransfer! Met een toffe kerstopdruk en in vrolijke kerstkleuren. Kans maken op een exemplaar? Lees onderstaande tekst dan even heel goed door…

Digiwattes?

Eerst even iets over Digitransfer. Want wat is dat voor website? Je kunt er zelf truien, t-shirts, hoodies, polo’s, petten en dus ook keukenschorten ontwerpen en laten bedrukken. Met een eigen logo, een zelf ontworpen design of een print die Digitransfer al voor je heeft bedacht.

In de themashop vind je de leukste designs. Voor een zwangerschap bijvoorbeeld, of een vrijgezellenfeest. Maar natuurlijk ook voor Kerst! Hier vind je alle leuke kerstdesigns op een rij. Wil je trouwens de enige echte Christmaholic kersttrui met ‘I’m a Christmaholic’ erop in jouw kast hebben hangen? Ook die kun je bij Digitransfer bestellen.

Wat kun je precies winnen?

Wat je deze week kunt winnen? Een kerst-keukenschort! Ha, die had je niet zien aankomen hè? Alle gekheid op een zuurstokje, ik mag van Digitransfer maar liefst 5 kerstschorten aan jullie weggeven. De prints op de schorten zijn speciaal voor Christmaholic ontworpen en stuk voor stuk hartstikke leuk! Als je wint, mag je zelf kiezen welke kleur schort je wil, welk ontwerp en welke kleur bedrukking.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Hoe maak je kans op één van de vijf keukenschorten? Simpel, laat hieronder (dus niet op Facebook of Instagram) een reactie achter en vertel me in jouw reactie welk schort je zou willen winnen. In je reactie hoor ik graag drie dingen van je: welke schortkleur je wil, welke print je wil en welke kleur bedrukking. Maak je keuze uit:

 1. Kleur van het schort: kerstrood, kerstgroen, zwart of bordeauxrood
 2. Print/opdruk: ‘Christmas Calories don’t Count’, ‘Baby it’s Cold Outside’, ‘A very Merry Christmas to You (kerstboom)’ of ‘It’s beginning to look a lot like Prosecco’.
 3. Kleur van de opdruk: wit, goud of zilver

Deze winactie loopt van 29 november t/m 6 december 2017. Reacties die daarna geplaatst worden, tellen helaas niet meer mee. De vijf winnaars ontvangen via e-mail bericht. Meedoen kan alleen als je in Nederland of België woont en minimaal 16 jaar oud bent. Op deze winactie zijn zoals altijd onze spelvoorwaarden van toepassing. Ik wens jullie allemaal heel veel succes. En je weet het hè: spread that x-mas love!! 🙂

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

479 reacties

 1. Supergave schort. Kan ik goed gebruiken als ik samen met mn dochter het kersteten klaar ga maken. Een zwarte met zilveren letters en de tekst: christmas calories don’t count lijkt me helemaal te gek.

 2. Anneke Bakleaar op

  Wat een leuke actie!
  Sinds kort aangemeld op de site, vind het helemaal geweldig. Zo’n schort lijkt mij erg leuk; kerstgroen, Christmas Calories don’t Count,, opdruk wit.

  Ben benieuwd

 3. Monique Peters op

  O een schort!! Ben gek op een mooi schort!
  Ik zou heel graag een kerstrode willen. Met een witte opdruk. En dan met de tekst: Christmas calories don’t count. Die is geweldig leuk op de foto hierboven! Dus die zou ik héél graag winnen!!!

 4. Een zwart schort met gouden opdruk vind ik heel chique staan. De tekst ‘Christmas Calories don’t Count’, is echt van toepassing op mij. Wanneer anders dan met Kerst mag je tenslotte wel iets calorierijks eten.
  Leuk als ik dit win.

 5. Ik heb het kerstschort ontvangen. Hij is mooi!! Ik kon er niet lang van genieten want hij ligt ingepakt onder de boom voor mijn man….. Ik ben benieuwd naar zijn gezicht ha ha

 6. Beste
  Ik wil graag meespelen voor de schort “Calories don’t count with Christmas.
  Sinds juni 2018 ben ik ondertussen 15 kg vermagerd met de hulp van een heel lieve, en veel tips gevende diëtiste, die mij in moeilijke dagen heel goed gesteund heeft. En ook tijdens de Kerstdagen zal ik toch op mijn voeding moeten letten, maar een dessertje kan er nog goed vanaf.

 7. Wat een een leuke actie ! doe graag mee voor een leuke schort een rode met zilver letters zóu te gek zijn dus gedeeld en gelik