Dit is de kerstcollectie van Zara Home

2

Kennen jullie Zara Home al? Als ik eerlijk ben, raak ik nooit zo enthousiast als ik in de winkels ben. De spulletjes zijn allemaal erg kitscherig en protserig naar mijn smaak. Maar met Kerst, dan hou ik van kitsch! Bovendien is de kerstcollectie van Zara Home altijd heel erg anders en mooi. Vooral de tafelkleden, de kerstserviezen en tafeldecoratie zijn het vermelden waard. In deze blog laat ik de Zara Home kerstcollectie 2017 aan jullie zien!

Kerstspulletjes van Zara Home

Er zijn een heleboel foto’s, maar er is totaal geen persinformatie verkrijgbaar over de Zara Home kerstcollectie. Met andere woorden: ik moet het er zelf maar even bij verzinnen ;-). Gelukkig spreken de foto’s voor zich en ben ik wel van het verzinnen, dus hier komen mijn observaties :).

Het enige wat ik wél zeker weet, zijn de namen van de vier thema’s kerstdecoratie. In twee van de kerstthema’s zien we goud terug, en ook veel van dezelfde gouden versieringen. In de andere twee speelt kerstrood een hoofdrol. Maar toch is de combinatie en de stijl heel verschillend. Curious? See for yourself!

Gold & Blue

We beginnen met de combinatie blauw & goud. Een prachtige combo, luxueus en elegant. Deze kleurencombi vind je bijvoorbeeld ook in diverse tuincentra. Het is geen echte kersttrend dit jaar, maar wel een stijl die hot is. Ik schreef er al eerder dit blogje over. Op de foto’s van Zara Home zie je heel goed hoe chique en stijlvol deze kleurencombinatie kan zijn. Naast decoraties en kerstornamenten zie je ook een tweetal gedekte tafels in dit thema. Benieuwd wat je ervan vindt!

Wishful Christmas

Het tweede thema is wat meer rustiek en ingetogen. Qua kleuren zie ik vooral rood en wit, en verder veel natuurlijke decoraties. Van licht blond hout bijvoorbeeld, en riet. En de krans van natuurlijke materialen op de derde foto hieronder is er ook een goed voorbeeld van. Deze stijl doet mij wat Scandinavisch aan. Ik hou er wel van!

Gold & Silver

Up next: de droom voor metallics lovers… Een combinatie van glanzend goud en minstens zo glanzend en shiny zilver. Weinig mensen vinden dit lelijk, het is ook altijd zo lekker glamourous al die sparkling metallics. Zelf vind ik het wat saai om een boom alleen met metaalkleuren te versieren, ik mis dan nog een knalkleur zoals rood erin. Maar de plaatjes hieronder zijn er niet minder mooi om.

The red Holiday season

We sluiten af met ‘The red Holiday season’. Deze lijn is zo klassiek en traditioneel kerstig als het maar kan. Kerstballen in de traditionele kleuren rood, groen en wit. Maar ook klassieke printjes op servies en fleurige kersttheedoeken. Uitbundig gedekte tafels maken dit stijltje af.

Zara Home kerstcollectie 2017: wat vind jij ervan?

Dat was weer een hoop gescroll, maar wel langs prachtige kerstplaatjes. Of niet? De Zara Home kerstcollectie 2017 ligt nu in de winkels en is ook te koop via de webshop (onder het kopje ‘Kerstmis’, kannie missen!). Ook alle kerstballen kun je daar gedetailleerd bestuderen, en er zitten echt een paar mooie exemplaren bij vind ik. Natuurlijk is het laatste woord weer aan jou: wat vind je van de kerstcollectie van Zara Home? Ga je er eens rondneuzen? Let me know!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. Eerst maar eens op zoek naar zara: ik ken die winkels niet, maar ben ook niet echt een shopaholic voor kerst uiteraard wel 🙂

  2. Oooh! Dat laatste tafelkeed is gewoon top!!!
    Maar het blauw-en-goud spreekt me ook wel heel erg aan. De metallic vind ik net iets te koel, terwijl kerst juist synoniem moet staan voor warmte 🙂