WIN! Een gezellige kerstshopdag bij Intratuin

534

De vorige winactie met de cadeaukaarten van Intratuin was een giga succes. Bijna 950 reacties kwamen er op de blog. De vier gelukkige winnaars hebben hun gift cards inmiddels ontvangen. Niet gewonnen? Dan heb je deze week nog een kans! En deze prijs is zowaar nóg leuker. Ik mag namelijk een super gave goed verzorgde kerstshopdag bij Intratuin weggeven. Wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt, leg ik je hieronder heel graag uit!

Kerst bij Intratuin

Eerst nog even iets over kerst bij Intratuin! Vorige week vond de Kerst Inspiratie Avond plaats; je kon er gezellige kerstworkshops volgen, inspiratie opdoen en natuurlijk: uitgebreid kerstshoppen. Als je dit filmpje bekijkt, zie je wel hoe gezellig het was!

kerstshopdag

©Intratuin/Louis Lemaire

In December staat er ook weer iets heel bijzonders te gebeuren in de winkels. Op zaterdag 16 december vindt er namelijk in alle vestigingen een bijzonder feestelijk kerstdiner plaats, midden op de kerstafdeling! Eén kerstfanaat mag samen met familie & vrienden komen genieten van een culinair 5-gangendiner aan een prachtig gedekte tafel. Bereid door een echte chef-kok, inclusief heerlijke drankjes én kerstentertainment. Meedoen met deze actie? Kijk dan op dan www.intratuin.nl/kerstdiner. Meedoen kan tot en met zondag 10 december.

Wat kun je hier op Christmaholic winnen?

Hier op Christmaholic mag ik ook iets geweldigs, maar weer heel anders weggeven; namelijk een heuse kerstshopdag voor twee personen! Je krijgt samen een heerlijke lunch in het restaurant, inclusief een lekker drankje. Daarna mag je gaan winkelen met allebei een Intratuin cadeaukaart van €40. Veertig euro per persoon dus! Je mag zelf kiezen wanneer de kerstshopdag plaatsvindt en in welke Intratuin-vestiging je wil gaan kerstshoppen. Alleen de winkels in Zwolle, Deventer en Bredevoort zijn uitgesloten van deelname.

Hoe maak je kans op de Kerstshopdag?

Om kans te maken op deze kerstshopdag vraag ik je om hieronder (dus niet op Facebook of Instagram) een reactie achter te laten! Vertel me wie jij zou meenemen om samen te gaan kerstwinkelen bij Intratuin, en laat ook weten waarom juist deze persoon met jou mee gaat. Scroll naar beneden, vul je naam en e-mailadres in en laat jouw reactie achter. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Deze winactie loopt iets korter dan normaal – omdat we de winnaar wel de kans willen geven om nog voor Kerstmis een leuke shopdag in te plannen. Je kunt nog tot en met 10 december 2017 meedoen door hieronder een reactie achter te laten. Reacties die daarna geplaatst worden, tellen helaas niet meer mee.

©Intratuin/Louis Lemaire/Rob van der Vet

Uit alle reacties wordt één winnaar gekozen die samen met iemand anders de kerstshopdag krijgt van Intratuin. De winnaar ontvangt via e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Zoals altijd zijn de spelvoorwaarden van toepassing op deze winactie. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen om kans te maken op deze prijs! Heel veel succes allemaal.

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaar is Joyce Reukers.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

534 reacties

  1. Hoi ik zou graag met mijn lieve mams willen gaan… Wij zijn verzot op kerst en omdat mam veel last heeft van reuma kunnen wij al een paar jaar niet de buitenmarkten gaan.. Ik zou haar enorm willem verwenenn om in Geleen lekker mee te nemen als Moeder Dochter Dagje.. Ze heeft het zo verdiend en zo lang geleden dan wij samen iets kerstelijks hebben gedaan xxx

  2. Shirly Weijers op

    Ik neem mijn man mee. Hij is gek op kerst en hij houdt van versieren. Wij worden er zo blij van.
    Na een moeilijke tijd door ziekte en het verliezen van baan kijken we nu uit naar de gezellige periode onder de boom of zo als wij deze kerst willen bomen!