Kerstboomverkiezing: heb jij de mooiste boom van 2017 (+WIN!)

20

De jaarlijkse kerstboomverkiezing van Christmaholic is er weer! Uren werk zit er in het versieren van je boom. En waarschijnlijk ben je hartstikke trots op het eindresultaat! Denk jij dat je de allermooiste kerstboom van 2017 hebt? Dan moet je zeker even meedoen met deze wedstrijd! Je maakt kans op een te gek prijzenpakket waarmee je het kerstgevoel nog wat langer vast kunt houden, ook na de kerstdagen.

De mooiste échte boom & leukste kunstkerstboom

Er zijn twee prijzenpakketten te winnen: eentje voor de mooiste échte kerstboom en eentje voor de mooiste kunstkerstboom. Onder kunstkerstboom verstaan we ook alle zelfgemaakte, bijzondere, houten en andere alternatieve kerstbomen. Dus het maakt niet uit wat voor kerstboom je hebt, je maakt altijd kans op een prijs. Heb je meerdere kerstbomen in huis staan? Dan mag je meerdere keren meedoen. Hoe leuk is dat?

kerstboomverkiezingKerstboomverkiezing 2017: wat kun je precies winnen?

Als je een foto van jouw kerstboom instuurt, maak je kans op een pakket vol prijzen waarmee je het kerstgevoel nog net even wat langer vast kunt houden. Ik geef twee pakketten weg, maar we verklappen natuurlijk niet precies wat er allemaal in zit. Het is veel leuker als het een beetje een verrassing blijft. Om toch alvast een klein tipje van de sluier te lichten: deze drie prijzen zijn in ieder geval van jou als je wint!

 • Vier kaartjes voor de Efteling. Lekker naar de Efteling met het hele gezin! Of met vrienden, dat kan ook. Ik was laatst met Robert in de Winter Efteling (hier zie je de vlog die we er maakten) en het is echt superleuk. De kaartjes zijn geldig t/m 11 februari 2018.
 • Het Laura’s Bakery Bakboek. Als ik aan kerst denk, dan denk ik ook aan heerlijke zoete lekkernijen uit de oven. Met de recepten in dit superfijne boek kun je in de kerstvakantie, maar ook de rest van het jaar nog, uitgebreid genieten van de heerlijkste baksels en die fijne, zoete geuren in huis.
 • Feestelijke thee van Adagio teas. Ook zitten er diverse heerlijke feestelijke theetjes in het prijzenpakket van het Britse theemerk Adagio teas. Om even heerlijk op de bank van te genieten. Fijn toch!

kerstboomverkiezing laura's bakery bakboekHoe doe je mee aan de kerstboomverkiezing?

Meedoen aan de kerstboomverkiezing gaat als volgt:

 1. Vul uiterlijk 24 december 2017 onderstaand formulier in en upload daarbij een foto van je eigen kerstboom.
 2. Vertel me of het een echte of een kunstkerstboom is. Vergeet dit niet, want als we niet goed aan de foto kunnen zien wat voor soort boom het is, ding je niet mee naar de prijzen!

Zorg ervoor dat het een mooie foto is en dat we de boom goed kunnen zien! Een goede foto maken van je kerstboom, is nog niet zo makkelijk. Hier vind je wat handige tips, lees die zeker even door! En let op: het mag alleen een kerstboom uit jouw eigen huis of tuin zijn. Bomen in tuincentra of plaatjes van Pinterest tellen niet mee, en die halen we er altijd zo uit ;-). Je kunt overigens ook meedoen via Facebook, als je dat makkelijker vindt. Let op: gebruik het formulier hieronder, niet de reacties onder deze blog.

Kerstboomverkiezing

 • Laat o.a. weten of het een echte of kunstkerstboom is.

Wanneer hoor je of gewonnen hebt?

Deze winactie loopt van 18 december t/m 24 december. Na Kerst gaat de kerstbomenjury in beraad en een paar dagen daarna worden de twee winnaars bekend gemaakt via social media en natuurlijk krijgen ze ook een persoonlijk berichtje. Je prijzenpakket ontvang je misschien nog net dit jaar en anders begin januari!

Hoe leuk is dat? Nog een extra kerstcadeautje ontvangen, terwijl de feestmaand eigenlijk al voorbij is. Hopelijk kun je daarmee dat heerlijke kerstgevoel nog lekker lang vast houden! Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden natuurlijk ook weer van toepassing. Heel veel succes allemaal.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

20 reacties

 1. Petra Deryckere op

  Zou wat zijn. Dit jaar de kunstkerstboom lekker in het nieuw gezet, met kleuren die ik normaal niet zo snel zou kiezen maar zag deze ballen en had gelijk in mijn hoofd hoe het moest worden dus ja werd verliefd op een kerstbal en nu hangen ze met vele in mijn kunst kerstboom.

 2. Anita Diepeveen op

  Onze kunstkerstboom is voor ons heel bijzonder en speciaal omdat we elk jaar samen op pad gaan om te kijken of we nog iets moois vinden Zo hebben we dit jaar hele mooie oude zilveren hangers gevonden, zoals een kerstman, kerstboom en vogel op klem En bij de kringloop hebben wer dit jaar hele mooie klassieke kerstballen gescoord Zo wordt het elk jaar weer een heel leuk uitstapje en dat maakt onze kerstboom heel eigen en speciaal voor ons

  • Hans van den Berg op

   Christmas is the most wonderful time of the year! Heerlijk..lampjes, huis versierd en de boom. Een kunstkerstboom dat wel helaas! wegens gezondheidsredenen van mijn 3 mannen is een echte geen optie.. Maar alsnog leven we ons uit. Ornamenten, hout, metaal, ballen, spikkels & glitters, vogels, linten noem maar op.. Alles wordt gebruikt in onze boom. Gewoon lekker aards maar heerlijk over the Top

 3. Karin van den Berg op

  Christmas is the most wonderful time of the year! Heerlijk..lampjes, huis versierd en de boom. Een kunstkerstboom dat wel helaas! wegens gezondheidsredenen van mijn 3 mannen is een echte geen optie.. Maar alsnog leven we ons uit. Ornamenten, hout, metaal, ballen, spikkels & glitters, vogels, linten noem maar op.. Alles wordt gebruikt in onze boom. Gewoon lekker aards maar heerlijk over the Top

 4. Onze echte 2 meter hoge boom. Hebben papa, mama en ik samen uitgezocht is het geen droom?! Mooie lagen gelijkmatige takken. Stevig genoeg om niet door te zakken. We hadden een kunstboom op zolder staan. Maar niets verslaat een echte boom en voortaan. Kiezen we weer voor een echte Nordman. Als het tenminste even kan. Ook de Kerstversiering van dit jaar is nieuw voor ons. Bij elkaar gesprokkeld in goud, oranje en brons. Het budget voor Kerst is deze keer aan de kleine kant. Maar ondanks dat passen de ballen heel mooi bij elkaar want. We hebben gele gordijnen en oranje kussentjes. Alle maten ballen, veel 1 stuks dus. Met tijd aandacht en liefde gekozen. Vind het bijzonder mooi en moet er bijna van blozen 😉 Zo zie je maar weer dat Kerst voor iedereen toch speciaal kan zijn. Dat is juist zo ontzettend fijn!! Met zijn drietjes chocolademelk drinken bij onze trots. Met een Kerstkransje erbij en een pindarots. Hopen we op een prachtige 1e Kerstdag. Vol warmte geluk en voor elk een stralende lach 😀

 5. Dit jaar gekozen voor het thema let it snow,
  in de kleuren wit en turquoise blauw.
  Onze kunstkerstboom hangt dan ook vol met kerstballen met sneeuwvlokken erop.
  Een stuk of 120 Houten/glazen/stenen/piepschuim sneeuwvlokken hangers.
  De strikjes, de rendiertjes en boa’s en de sneeuwvlokken slinger maken hem af.

  Oh en na het zorgvuldig lezen van de Blog over de kerstrok jawel een super dikke zachte witte sneeuwrok uitgekozen

  Ik wens jullie hele fijne warme maar vooral gezellige kerstdagen toe

 6. Wij hebben dit jaar voor het eerst een kunstkerstboom

  De kerstboom is 3meter hoog en lijkt zeer echt.
  De kerstballen zijn champagne kleurig en er zitten 4000 lichtjes in met een totale lengte van 1700 meter

 7. Will Langenberg op

  Wij hebben een kunstkerstboom en die hangt helemaal vol met , kerstmannetjes, ander soort poppetjes, hartjes , trekpoppetjes, kerstmannetjes, sneeuwpoppetjes enz in de kleuren, rood, groen en wit( De Kerstkleuren) en fotolijsthangertjes met de foto’s van de kleinkinderen.
  Ook hangen er veel rode appeltjes in, in drie maten, wij noemen ze de appeltjes van oranje.
  Ook hebben we er lichtjes in de vorm van echte kaarsjes in , die lijken op echte kaarsjes.
  Boven in de Kerstboom staat een Kerstman, die alles in de gaten houdt.
  De kleinkinderen vinden hem fantastisch, want er is veel te zien in de boom en ze zoeken altijd hun eigen fotootje op.

  • Will Langenberg op

   Ik heb meerdere keren geprobeerd een foto van onze Kerstboom te plaatsen bij mijn reactie, maar dat wil niet. Jammer, want ik had een hele mooie foto.

 8. dit jaar ventiaans carneval alles met de hand gemaakt (5maanden aan gewerkt maar trots op volgend jaar doen we weer totaal iets anders hohohohoh hiiiii wie weet spaaaaned

 9. Dit is mijn mannenboom. Ik ben een man alleen en ik probeer mijn kunstboom altijd zo feestelijk mogelijk, maar ook een beetje stoer, te versieren. Want ik ben echt dol op kerst ook al ben ik alleen. Ik vond hem zelf best goed gelukt.
  Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe!
  Tom

 10. Marjolein Wijman op

  Dit is mijn kunstkerstboom. Ik heb al bijna 20 jaar geen kerstboom gehad omdat mijn kat een kerstboom nooit kon weerstaan. Afgelopen zomer is zij op de respectabele leeftijd van 19 jaar overleden.
  Dit jaar kan ik dus eindelijk weer een kerstboom! Ik heb gekozen voor een de botanische look gecombineerd met natuurlijke tinten. Ik vind dat het een hele sfeervolle en warme boom is geworden, ook al is het een kunstboom.

 11. Dit jaar hebben we een nepperd, kunstboom dus! Voor 2017 hebben we een boom met de kleuren: goud, donker blauw (waarvoor ik stand & land ben afgereist, maar ik heb ze! ) & rosé goud! Daarnaast ook nog een stoere houte tint eraan. De pieck hebben we exspress buiten wegen gelaten. Wel hebben we het ook in het thema ‘reizen’ gezet. Zoals b.v. het eifeltorentje die ik op de foto heb gezet & de kaart erachter. Ik houd namelijk erg van reizen & talen. (én kerst haha) . Ook had ik nog een Efteling accessoir bij, dus de tickets zouden we super vinden!

 12. Poging 2 (vorige reactie is niet doorgekomen). Het is een echte boom van 2.20 m. We gingen voor een kleinere boom maar toen ik deze zag staan was ik opslag verliefd. Een klein probleempje. Hoe krijg je een kerstboom van 2.20m in een Opel Corsa? Ik kan je vertellen, met heel veel getrek en geduw hebben we het uiteindelijk voor elkaar gekregen door de piek te buigen. Dit is het eindresultaat. Ik ben er dolblij mee

 13. Voor de eerste maal doe ik mee met deze wedstrijd 🙂 magisch gewoon al dat leuks dat je kan winnen! Ik heb een nepboom gevuld met de oude kerstornamenten van mijn lieve mama. Nostalgie ten top! Daar draait het ook om met kerst voor mij 🙂 de kids vinden het in ieder geval de mooiste boom! En valt het op, rood is mijn favo kleur 😉 fijne kerst aan iedereen!

 14. Hier een kunstboom. Zetten hem eind november op. Gezellig met het gezin, boom optuigen en het huis is kerstsferen brengen