Tip! Overnachten in een romantische kerstsuite

3

Samenwerking – Afgelopen weekend sliepen Robert en ik, op uitnodiging, in een práchtige kerstsuite bij Van der Valk Hotel Assen. In deze blog vertel ik graag over het mooie & luxe hotel, de kerstsuite en de bijzondere, romantische kerstervaring die we hebben mogen beleven. It was lovely!

Oud van buiten, maar hypermodern van binnen

Van buiten is Hotel Assen een oude Van der Valk, als je binnenkomt is de verrassing dus énorm. Een prachtige lobby, een super modern restaurant en ook de bar ziet er geweldig uit. In het midden van de lobby vind je een grote trap naar boven. Heel erg chique. De benedenverdieping is vorig jaar onder handen genomen en volledig gestript en gerenoveerd. Ik heb me door de receptioniste laten vertellen dat mevrouw Van der Valk zelf de styling voor haar rekening heeft genomen. Prachtig hoor!

Hele mooie hotelkamers

Vanuit de lobby moet je wel even door een wat ouder gedeelte om bij de kamers te komen (en het is een beetje een doolhof haha, we konden onze suite niet direct vinden). De deuren naar de suites zijn overigens écht prachtig en super luxe. Op de onze hing een mooie kerstkrans – zo wisten we ‘m uiteindelijk te traceren. En toen de volgende ochtend andere kamers in de gang werden schoongemaakt, hebben we stiekem even binnen gespiekt. Wat een práchtige kamers en suites hebben ze hier zeg!

Tadaaa: de kerstsuite

Natuurlijk draait het in dit blogje vooral om de kerstsuite! Ik wist van tevoren eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Onze eigen slaapkamer versieren we ook altijd uitgebreid in kerstsferen, dus ik was benieuwd. Zouden ze hier meer hebben gedaan dan alleen een kerstboom neerzetten? Nou… absoluut!

Een korte opsomming van alle decoraties: op het bed liggen kerstkussentjes en een gezellig kerstdekentje. Boven het bed hangt een grote kerstkrans en ernaast staat een prachtige kerstboom. Langs de spiegel en overal langs de plinten en de kasten lopen sierlijke kerstguirlandes vol met kerstlichtjes. Er staan nog wat kleinere kerstboompjes in de kamer en overal liggen prachtig ingepakte cadeautjes te shinen.

Op het balkon staan ook nog een paar échte kerstbomen en het tafeltje buiten is versierd met een mooie rode Amaryllis (dé kerstbloem). Op het bureautje vind je tot slot nog wat mooie kerstmannen en alle spulletjes die je nodig hebt om een warme chocolademelk te maken, mét marshmallows. Echt heel erg leuk gedaan.

kerstsuite hotel assenChillen in een bubbelbad

De kerstkamer is een open suite, mét een superfijn diep bubbelbad. Daar zijn we na het eten ’s avonds natuurlijk even lekker in gegaan. Zonder bubbels overigens (want: herrie voor de buren en het was na tienen), maar wel mét een hoop schuim. In de glazen wand achter het bad vind je trouwens het toilet en de luxe stoomdouche. Het is echt een walk-in-shower met een regendouche boven je hoofd. Heerlijk!

kerstsuite hotel assenOnze review: slapen in een romantische kerstsuite

Ons oordeel van deze kerstsuite? We hebben heerlijk geslapen in het megagrote kingsize bed. En de sfeer in de kamer was echt super romantisch en ultiem Kerst. Ze hebben zelfs een speciale Spotify kerstplaylist gemaakt die je kunt luisteren op de bluetooth speaker. Aan alles is gedacht en het is tot in de puntjes verzorgd dus. We fluisterden nog tegen elkaar dat we deze kamer stukken mooier vonden dan de kamer waarin we onze huwelijksnacht doorbrachten in mei.

Hotel Assen: overnachten met korting!

Enthousiast geworden? De kerstsuite is nog te boeken t/m 7 januari 2018. Meer informatie over de kerstsuite vind je hier! Wil jij ook slapen in hotel Assen? Ik mag jullie een supergave deal aanbieden! Met de code INSTA17 krijg je een luxe kamer plús ontbijt voor 2 personen voor slechts €69. Super goedkoop dus! Je boekt de deal via deze pagina. Echt de moeite waard…

kerstsuite hotel assenNog meer kerstsuite zien? In mijn vlog van deze week laat ik je de kamer helemaal zien, en zal ik ook wat meer showen van het restaurant (o.a. wat we gegeten hebben in het luxe hotel). En ik kan je alvast verklappen: er was geen appelmoes met kersje te bekennen haha! Christmaholics, maak er een romantische kerst van met je lief and spread the xmas love!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties

  1. Geen één van der valk heeft ons teleurgesteld tot nu toe, en heb er al aardig wat gehad.Deze zet ik op me lijstje, heb een voorkeur voor de oudere van der valk’s van buiten om dan binnen verrast te worden.Ik vind dat zoveel sfeervoller als de nieuwere die gebouwd worden.

  2. Waaaaaaw wat een prachtige suite en die sfeer volop Kerst. dit is toch geweldig!!! heb al gekeken voor n plekje maar helaas pas te boeken vanaf 1 dec. Dank voor de Tip!! Toppie

    enne Gefeliciteerd met al het moois wat je ons laat zien!!