De Riverdale herfst- & wintercollectie is dit jaar op en top vrouwelijk!

5

Autumn is coming! Na de lange hete zomer zou je bijna vergeten dat er nog meer seizoenen zijn. Maar de herfst staat toch echt voor de deur! En dat betekent toch ieder jaar dat we minder buiten, en weer meer binnen zijn. Hét moment dus om je interieur een opfrisbeurt te geven. Om de nieuwe najaarstrends te vertalen naar jouw smaak. En dat gaat je vast wel lukken met de Riverdale najaarscollectie 2018.

Riverdale najaarscollectie 2018: súper vrouwelijk

De herfst- en wintercollectie van Riverdale staat volledig in het teken van vrouwelijkheid. De collectie heeft de krachtige naam Boudoir Extravaganza gekregen en is verdeeld in vier stijlthema’s. Over twee van die thema’s, lees je hieronder alle ins en outs. En verder laat ik je nog een paar van mijn favoriete items uit de collectie zien. Let’s go!

Superstoer blauw: femme fatale

Het eerste thema is het meest stoere en heeft de naam Femme Fatale gekregen. Kracht en finesse komen samen in deze stijl. De gitzwarte tafel en blauwe bank zijn stoer en krachtig. Maar als je verder kijkt, dan zie je de finesse en vrouwelijke details. Ranke kandelaren en velvet kussens zorgen voor die zachte hand. Ogenschijnlijk zakelijk, maar juist super feminien dus!

Lady Boudoir: übervrouwelijk met roze & goud

Het tweede thema heet Lady Boudoir. In dit thema staan kleuren als ossenbloedrood, roze, burgundy en goud centraal. Fluwelen kussens, vazen vol rozen en lieflijke snuisterijen mogen niet ontbreken. De foto’s hieronder zien er Pinterest Perfect uit, vind je ook niet?

Wat mij betreft is dit de ideale woonruimte voor een jonge, modebewuste vrouw. Een zachte, poederroze bank en poefjes. En meubels met veel gouden accenten en glas. Ik vind het práchtig, maar ik vrees dat mijn man al dat roze niet zal waarderen. Misschien moet ik mijn kantoor maar opnieuw inrichten in deze stijl! Hmmm, dat is nog eens een goed idee… If only I had the money!

Kaarsen, kaarsen & nog meer kaarsen

Als het ‘s avonds eerder donker wordt, en de avonden steeds kouder worden, dan gaan ze éindelijk weer aan: de kaarsjes in huis. I love it! De Riverdale najaarscollectie 2018 zit werkelijk boordevol votives en kaarsenhouders. In allerlei soorten en maten. Ik heb echt maar een klein deel van de collectie hieronder laten zien hieronder. Zit er iets bij dat jou aanspreekt?

Hemelse taarten(standaarden)

Ook heeft Riverdale een aantal prachtige taartenstandaarden in haar najaarscollectie van dit jaar. En om te laten zien hoe die er uit zouden zien ‘in actie’, hebben ze de meest extravagante taarten op de foto gezet. Ik waarschuw je alvast; scroll niet verder als je op dit moment honger hebt.

Eet eerst wat vullends. Anders loop je dadelijk naar de bakker voor een stuk taart. I’m telling ya! 😉 Hoewel de taarten zelf de show stelen, zijn de standaarden ook heel gaaf. Vooral de goudkleurige zou ik graag in mijn kast hebben staan. Oh en check ook zeker het servies eromheen en de supergave glazen karaffen en glazen kaarsenstandaarden.

Riverdale herfst 2018: dit zijn Christmaholic’s favourites

Ik sluit deze blog af met nog een paar van mijn favo items uit de Riverdale najaarscollectie 2018. Op mijn shoppinglist staat absoluut het prachtige kerstrode velvet notitieboekje op de foto hieronder (te mooi om in te schrijven, eigenlijk). Hieronder vind je ook nog gave gouden servetringen & goudkleurige wijnglazen. Plus een super schattig theesetje met een theezakjes-bordje in hartvorm. Te cute!

Wanneer ligt de Riverdale najaarscollectie in de winkels?

Zin gekregen om te shoppen? De spulletjes op de foto’s in deze blog vind je vanaf nu in de winkels & natuurlijk in de webshop van Riverdale. Die is trouwens helemaal vernieuwd en nog gebruikersvriendelijker geworden! Nieuwsgierig? Neem dan gauw een kijkje op RiverdaleNL.com. Ik zag dat alles wat je voor 23:00 uur bestelt, de volgende dag nog wordt geleverd. Keihandig. Laat je me hieronder weten wat je van de nieuwe collectie vindt?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

5 reacties