WIN! Goodiebox vol kerstcadeautjes (voor jou én iemand anders)

628

Het is oktober… hoera! En dat betekent ook dat ik weer iedere woensdag een te gekke prijs ga weggeven. Zo leuk om met cadeautjes te mogen strooien, haha. Ik begin dit jaar met een prijs van mezelf, die altijd onwijs in de smaak valt bij jullie: de goodiebox! Ik vertel je hieronder wat er in zit (niet alles hoor, een deel maar) en hoe je kans maakt op zo’n doos vol kerstcadeautjes. Lees gauw verder!

De enige, echte Christmaholic goodiebox

Ik krijg gedurende het kerstseizoen altijd ontzettend veel te gekke kerstspulletjes opgestuurd van bedrijven en merken. Super leuk natuurlijk, maar het is gewoon té veel voor mij alleen. Bovendien woon ik ook maar klein, dus de waar moet ik het allemaal laten!? Daarom geef ik graag een deel van de spullen die ik krijg weg aan jullie. Een goodiebox samenstellen is daar perfect voor! En verder ga ik natuurlijk ook speciaal shoppen voor deze giveaway en stop ik er ook nog wat leuke dingetjes in van mezelf. I love buying presents! 

Superleuke kerstdozen van De Verpakkingswinkel

Voor deze winactie werk ik samen met De Verpakkingswinkel! Zij hebben een groot assortiment aan verpakkingsspulletjes voor Kerst. Denk aan mooie dozen om kerstpakketten in te doen, maar ook kerstcadeaupapier, cadeauzakjes en zelfs kerstversiering! En je raadt het al… als je de goodiebox wint, dan stuur ik alle cadeautjes naar je op in zo’n prachtige kerstdoos van De Verpakkingswinkel zoals op de foto hieronder!

Wat zit er in de goodiebox?

Wat zit er precies in de goodiebox die je kunt winnen? Ik ga niet alles verklappen, want dat maakt het echt een stuk minder leuk om de goodiebox uit te pakken. Maar een klein tipje van de sluier wil ik natuurlijk wel lichten. In de doos met kerstcadeautjes zit onder andere:

 • Cadeaupapier & kerststickers van CollectivWarehouse
 • Make-up (voor een feestelijke decembermaand)
 • Iets uit de nieuwe limited edition lijn ‘Ritual of Yalda’ van Rituals
 • Kerstlampjes van Lumineo
 • Geurende waxinelichtjes van Yankee Candle

En natuurlijk zit er iets lekkers in, een persoonlijk kaartje van mij en nog een paar andere kleine verrassingen die ik niet ga verklappen, omdat het veeeeel leuker is om de winnaars te verrassen!

Een goodiebox voor jezelf, én voor een ander

Ik verloot de inhoud van maar liefst TWEE goodieboxen, maar er is slechts één persoon die ze kan winnen. Hoe dat werkt? Je kunt deze week een goodiebox winnen voor jezelf én voor een ander. Voor iemand die jou lief is. Ik verstuur één goodiebox naar jouw adres én een goodiebox naar het adres van de persoon die jij er ook eentje gunt. Of ik stuur ze allebei naar jou en je pakt jullie dozen samen uit, met een kerstmuziekje op de achtergrond en een kopje thee erbij. Kun je er meteen een vriendinnen-kerstmiddag van maken of zoiets. Superleuk!

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je zo’n goodiebox voor jezelf en voor iemand anders winnen? Laat dan hieronder uiterlijk 10 oktober 2018 een reactie achter en vertel me wie jij de tweede box gunt en waarom. Is het je moeder? Je lieve grote zus? Je beste vriend of vriendin? Waarom verdient juist hij of zij een doos vol kerstcadeautjes? Uit alle reacties kies ik één winnaar. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te doen en dat je in Nederland of België moet wonen. Ik wens jullie allemaal heel veel succes! Merry X-mas lieverds :).

Deze winactie is afgelopen. De gelukkige winnares is Angela Blaauw-Gol (en haar moeder).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

628 reacties

 1. De tweede goodiebox zou ik graag voor mijn moeder winnen. In juli is mijn stiefpapa overleden en zij ( en ik) kunnen wel wat leuks gebruiken. En mijn moeder is gek op kersthebbedingetjes.

 2. Ooh wat een leuke actie! De tweede goodiebox gun ik mijn lieve vriendin (en sinds 1 maand ook huisgenootje) Anne-Ruth, die net als ik gek is op de gezelligheid die kerst met zich meebrengt. We zijn nu telkens al kaarsjes en andere leuke dingen aan het kopen om onze kamer in wintersferen te brengen, dus deze goodiebox zou een leuke aanvulling zijn!

 3. Ik gun deze mijn allerliefste zus. ze heeft samen met haar partner een zwaar jaar achter de rug met een zwangerschap die mis is gegaan vlak voor de feestdagen, dus dit jaar verdient ze een extra fijne Kerst waar ze in het ‘kerstlichtje’ wordt gezet.

 4. Faiza Lahcen op

  Ik gun het ook aan mijn beste vriendin Celine, dit omdat wij al zoveel hebben meegemaakt de afgelopen jaren en dit jaar toch wel een dieptepunt had, Wat een leuk weekend Amsterdam moest worden( incl een show van de chippendales! ) eindigde met een ziekenhuis opname voor mij die 10 dagen heeft geduurd en hierna nog een hele revalidatie periode 🙁 Dit ivm een plotse auto imuumziekte die ik heb gekregen.
  Maar zij was altijd aan mij zijde, in de ambulance naar het AMC, de gehele avond/nacht bij me gebleven toen het nog onzeker was wat ik had, en hierna toen ik op maandags werd overgeplaatst naar t ziekenhuis in mijn eigen woonplaats was zij wanneer zij kon bij me, Daarom vind ik dat zij deze als geen ander verdiend nadat we samen zoiets heftigs hebben meegemaakt

 5. Ohh wat een super leuke actie!
  Ik ben helemaal gek van kerstmis.
  Kan zelfs stiekem niet wachten tot de boom weer een mooi plekje kan krijgen.
  Ik zou de 2de box mijn zus gunnen.
  Dat verdiend ze.

 6. Steffie feenstra op

  Ik zou een goodiebox aan mijn vriendin Margaret hagen willen geven omdat ze wel iets leuks verdient. Haar man na 30 jaar bij haar weg en zij bleef achter met haar tiener dochter. Ze probeert nu uit de ellende te komen waar hij ze in achter gelaten heeft.

 7. Ik gun het mijn moeder omdat ze altijd voor anderen zorgt en zichzelf voorbij loopt. Ze is nu weer uit een burn out aan het klimmen en ben zo trots op haar♡ daarnaast is ze ook een super lieve oma

 8. De tweede goodiebox gun ik mijn dochter Ellen,omdat ze altijd voor iedereen alles regelt en loopt te rennen,de andere leuk omdat ik morgen jarig ben!

 9. Ik gun mijn lieve moeder deze box!!
  Altijd denkt ze eerst aan andere waardoor ze haar zelf soms verwaarloost. Daarom wil ik haar deze box geven om haar toch een beetje extra te kunnen verwennen.

 10. Kerstfanaat! Maar… mijn zusje is een nog veel grotere! Haar boom is traditioneel met een Disney twist, en dan geen plastic maar echt die hele hele mooie glazen originele Disney kerstballen. En… ze is er altijd voor mij, door dik en dun en slechte en goede tijden

 11. SUPERLEUKE WINACTIE !!! Hopelijk ben ik nog net op tijd het zou een leuk kado zijn voor mijn oma en mij

 12. ik gun die pracht tweede box aan dochterlief!
  het afgelopen jaar ging voor haar niet over rozen,
  dus wellicht dat dit pracht pakket voor de
  komende kerst haar doet blozen…..

 13. Wat een super leuke actie! Ik zou de tweede box graag winnen voor mijn lieve nichtje die dit jaar een spannende kerstperiode tegemoet gaat: ze wordt namelijk voor het eerst moeder! Samen hebben we al veel meegemaakt en ze staat altijd voor iedereen, en voor mij, klaar. Daarom verdient zij het ook om juist in die periode in het zonnetje gezet te worden!

 14. De tweede box gun ik zo mijn lieve vriendin Ingrid. Zei staat altijd voor mij en voor andere klaar,zei verdiend het om een keer goed verwend te worden met dit mooie pakket. Zei houd erg van de feestdagen,en om het in huis dan zo gezellig mogelijk aan te kleden.

 15. Wat leuk ik doe graag mee voor mijn schoonzusje. We hebben een wat lastige periode achter de rug maar tellen nu samen af naar kerst@

 16. Corinne de Graaf op

  Leuk zeg.
  De 2e goodiebox zou ik mijn moeder gunnen.
  Ze past vaak op de kinderen als ik moet werken.
  Ze werkt zelf al jaren niet meer omdat ze gepensioneerd is.
  Ik gun haar het kerstpakket.

 17. Ik wil deze box graag winnen voor mij en mijn collega Joan omdat zij de enige is die samen met mij het hele jaar door kerstliedjes wil zingen. We dragen ook het hele jaar door onze kerstsokken omdat Kerstmis ook een druilerige dag in juni leuk kan maken! Kortom, Joan maakt elke dag een beetje Kerst voor mij!

 18. Hoi Saskia
  Mijn moeder en ik kijken ook elk jaar uit naar de kerstpresentatie van Coppelmans. Genieten met een grote G
  Dit jaar is het niet anders maar omdat mijn moeder de laatste tijd een beetje aan het sukkelen is wachten we even af tot ze een “goede” dag heeft.Eindhoven is gelukkig niet zo ver van Nuenen dus ik hoop dat ik haar snel kan laten stralen…..
  Ondertussen zou ik het heel leuk vinden om haar te kunnen verrassen met wat gezellige kerstspulletjes.Ongelofelijk hoe sterk vrouwen (moeders) kunnen zijn en zij is daar een heel goed voorbeeld van.
  Nooit vragen,nooit klagen maar altijd kijken wat ze voor je kan betekenen.Ik gun het haar zo.

 19. Dorian Nicolai op

  Kerstmis valt vroeg dit jaar! Hartstikke leuk om mijn alleenstaande zusje met zo’n hartverwarmende goodiebag te verrassen! Deze powervrouw staat haar mannetje..☺️ en is een TOP moeder voor haar kinderen ! Mooie kerstgoodies verhogen de feestvreugde, dus ik duim alvast voor haar!

 20. Ilja de Ronde op

  Hai, wat een leuke actie en leuke site. Ik zou hem willen winnen voor mijn bonusmoeder. Ze staat altijd voor me klaar en ik kan heerlijk met haar shoppen. Dus vandaar. Groetjes Ilja

 21. Deze zou ik graag willen winnen samen met mijn kersverse nieuwe schoonzusje (6 oktober getrouwd) en het is hun eerste!! Kerst in hun eigen huisje dus alles is nieuw en daarom gun ik het mijn schoonzusje het was een spannend jaar en dat zouden we graag knallend af willen sluiten met een super kerst want het is nou eenmaal The Most Wonderful Time Of The Year

 22. Ik zou het erg leuk vinden om mijn moeder die veel voor mijn gezin doet er mee te verrassen en een lieve vriendin die een lastige tijd heeft er mee op te vrolijken.

 23. Het pakket gun ik aan een moeder bij mijn kinderen op school. Ze werkt keihard om de boodschappen te doen en de kinderen te kleden en ze is gelukkig met de meubels en spulletjes die ze van anderen krijgt. Daarnaast altijd vrolijk en optimistisch terwijl dat niet altijd makkelijk is.
  Ik wens haar en haar kinderen een gelukkige kerst en spullen kunnen dat misschien niet brengen maar de spulletjes in dit pakket maken het met haar positieve blik vast geweldig!

 24. Ooh wat leuk! De tweede box zou ik graag willen winnen voor mijn beste vriendin omdat ze net zo’n kerstfan is als ik dus dan kunnen we samen genieten van allerlei kerstcadeautjes

 25. Wat een toffe actie? Ik ben dol op de feestdagen en mijn zus ook. Al weken voordat het zo ver is, struinen we de steden door op zoek naar de perfecte kerstspullen. Nu we allebei weer zijn gaan studeren, is er echter geen budget meer voor leuke kerstspullen. Heb ik eindelijk een mooie kamer met een groot balkon, heb ik geen lampjes om ‘m mee te pimpen. Dit pakket zou top zijn! Dan kan ik de buurt meteen even kennis laten maken met mijn liefde voor alles wat schijnt, glimt en glittert 🙂