Een kerstboom huren, hoe werkt dat?

2

Samenwerking – Met nog minder dan 100 dagen tot de kerst wordt het tijd om ons langzaamaan op te maken voor de gezelligste periode van het jaar. Hoewel veel mensen niet kunnen wachten om de kerstdecoratie van zolder te halen en naar het tuincentrum af te reizen om de allermooiste kerstboom uit te zoeken, vindt een andere groep het allemaal maar een gedoe.

Ook best begrijpelijk, vooral als het gaat om het decoreren van zakelijke ruimtes zoals kantoren of winkels. Grote kans dat je je tijd wel beter kunt besteden! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden waardoor je toch kunt genieten van een mooi versierde ruimte deze winter, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstboom huren? Lees hieronder een aantal tips!

Ga voor gemak met een gehuurde kerstboom

Een kerstboom huren doe je snel en eenvoudig online bij diverse bedrijven die zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de meest sfeervolle kerstdecoratie. De boom wordt niet alleen bij je afgeleverd, maar ook ter plaatse versierd en na de kerstperiode weer afgebroken, waardoor je er zelf helemaal geen omkijken naar hebt. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven! Je hoeft op de website enkel de decoratie uit te kiezen, waar we later op terugkomen met enkele kerstdecoratie tips, en het formaat van de boom te bepalen. Tijdens de kerstperiode mag je natuurlijk best groots uitpakken, maar overdrijf niet en kies een formaat dat past bij de ruimte waar de boom in komt te staan.

Kerstdecoratie tips voor een stijlvolle boom

Bij het online bestellen van jouw huurkerstboom kies je zelf de decoratie uit. Een snoer lichtjes wordt standaard geleverd, maar de kleur van de ballen en eventuele overige decoratie bepaal jij. Leuk, maar ook lastig, zeker als er zoveel mogelijk is. Hoe pak je dit aan? Ter inspiratie kun je natuurlijk eerst de sfeerbeelden hier op Christmaholic bekijken of de kersttrends van 2018 checken.

Misschien zit er iets tussen wat je meteen aanspreekt. Je kunt ook voor de traditionele kerstkleuren of goud of zilver gaan dit jaar. Altijd goed, maar waarom maak je de versiering niet wat persoonlijker? Kies bijvoorbeeld voor decoratie in de bedrijfskleuren. Daarnaast kun je kerstballen vaak laat bedrukken met je logo en is er nog veel meer maatwerk mogelijk.

Vergeet de kransen en guirlandes niet!

De kerstboom vormt uiteraard het centrale punt van gezelligheid en verdient dan ook veel zorg en aandacht, maar vergeet niet dat er nog veel meer manieren zijn om een ruimte een gezellige kerstsfeer te geven. Met kerstdecoratie zoals guirlandes, kerstkransen, tafelstukken en vazen gevuld met kerstballen zorg je ervoor dat het overal gezellig is en de ruimte een knus geheel vormt. Ook deze artikelen zijn te huur bij online kerstverhuurders en worden geleverd in de kleur(en) en stijl die jij mooi vindt. Dat wordt een makkelijke, maar oh zo gezellige kerstperiode dit jaar.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

2 reacties