London is calling! Ontdek de Britse Kerst bij Intratuin Halsteren

2

Samenwerking – De kerstliedjes staan op, de kaarsen branden en de eerste sneeuwvlokken zijn bij Intratuin Halsteren al gevallen. Het gevoel van verwachting hangt in de lucht, en dat maakt de wintermaanden zo magisch mooi. Het versieren van je huis en tuin is ieder jaar weer een uitdaging. Ga je dit jaar voor de klassieke blikvangers of ga je toch voor die trendy items? Intratuin Halsteren neemt je graag mee in de zoektocht naar jouw ultieme winteraankleding voor binnen én buiten.

London is calling

Met vrienden, romantisch met je geliefde of met het hele gezin, kerstshoppen in Londen is echt hét ultieme kerstgevoel. Dit jaar hoef jij niet ver te reizen want Londen komt dit jaar gewoon naar Halsteren. Al van ver kun je er niet omheen: bij Intratuin Halsteren beland je in een prachtig winter wonderland. Grote besneeuwde bomen, het geluid van knisperende vuurkorven en de geur van warme glühwein. Eenmaal binnen kom je in een indrukwekkende entree. De spectaculair versierde kerstetalages en prachtig versierde winkelstraten in een omgeving die bruist van de energie: Welcome to Londen!

Keep on sparkling

Prachtige kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er voor ieder wat wils en dat zie je terug in de vijf thema’s die zijn samengesteld. Ontdek jouw favoriete kerstthema van dit jaar. Hieronder alvast een kleine sneak peek!

Kerstthema #1: Coming Home

Na je reis door Londen is niets fijner dan thuiskomen. De traditionele kersttrend is perfect voor de liefhebber van een nostalgische sfeer. De open haard knettert, de lange tafel is gedekt en de rustieke kaarsen branden. Door de verschillende tinten rood en spargroen in combinatie met fris witte items creëer je een klassiek kerstfeest met een moderne twist. Ruik jij de geur van vers gebakken koekjes en warme chocolademelk al?

Kerstthema#2: Denim Blues

Een heerlijke winterbarbecue in een ruig landschap, klinkt jou dat als muziek in de oren? Haal dan zelf het winterse outdoor gevoel in huis. De kleurenmix van roestbruin, wolwit en donkerblauw is stoer en stijlvol. De robuuste materialen en natuurlijke elementen zorgen voor een ruige sfeer in huis en maken je echt reislustig.

Kerstthema #3: Frost Delight

Het is koud, het winterzonnetje komt door en de ochtenddauw hangt boven de velden. Tijd om even optimaal te genieten van een winterse ochtendwandeling in het vroege ochtendlicht. Binnen is het warm en gezellig. De zachte, lichte tinten zorgen voor een serene sfeer in huis. In combinatie met de warmte van de natuurlijke materialen geeft deze kerstrend je een puur en mysterieus gevoel. De kalmte is voelbaar en je komt even helemaal tot rust…

Kerstthema #4: Floral Deluxe

Binnen zetten we deze winter de bloemetjes buiten. Met de Floral Deluxe trend haal je kleurrijke winterbloemen in huis. Weelderige veldbloemen met mooie en diepe kleurtinten. Gecombineerd met fluweel, satijn en goudtinten zorgt het voor een luxe en royaal effect. De chique kersttafel maak je compleet met grote wijnglazen, gouden kandelaars en mooie takken. Een avond om nooit te vergeten.

Kerstthema #5: Dream Away

Je waant je helemaal in de wolken, want deze kersttrend neemt je mee naar een droomwereld. Het is helemaal geschikt voor de romanticus onder ons. De pasteltinten, zachte materialen en minimalistische items zorgen voor een prachtig en luxueus geheel. De fantasierijke dieren zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Dat wordt een kerstfeest om van te dromen..

Beleef ’t in het Royal Palace

Een must see tijdens je bezoek aan Intratuin Halsteren is het Royal Palace. Neem een kijkje in de authentieke spiegeltent uit 1898. De fraai gerestaureerde spiegeltent biedt ruimte aan een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van een royale brunch met het hele gezin? Iedere week is er entertainment aanwezig, dus de kinderen zullen de tijd van hun leven hebben.

Je reis door Londen is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke High Tea. Tijdens de High Tea in het Royal Palace geniet je  van de Engelse gezelligheid, heerlijke zoetigheden en smaakvolle lekkernijen. Uiteraard wordt dit geserveerd met een typisch Engelse pot thee.

Zelf creatief aan de slag

Er zijn natuurlijk prachtige kerststukken kant en klaar te koop bij Intratuin Halsteren, maar het is des te leuker om zelf creatief aan de slag te gaan. Nadat je hebt gesmuld van een heerlijke High Tea is het tijd om de handen uit de mouwen te steken tijdens een workshop. Je gaat onder leiding van een creatieve groenstylist aan de slag met een prachtig groenstuk. Op de website kun je jouw favoriete workshop uitkiezen en alvast reserveren, dan weet je zeker dat je er bij bent!

Een avond vol smakelijke kerstbeleving

Laat al je zintuigen prikkelen en beleef het ultieme kerstgevoel tijdens Tasty X-mas op 13, 14, 20 en 21 november. Deze avonden staat helemaal in het teken van, je raadt het al, Kerstmis! Geniet van heerlijke drankjes en laat je verrassen met een culinaire verwennerij.

Te gast bij Intratuin Halsteren op deze avonden zijn bekende tv-celebraties: Julius Jaspers, Robert van Beckhoven, Robert Kranenborg en Rudolph van Veen. De nieuwste kersttrends komen voorbij in diverse demonstraties en interieurarchitect Michiel de Zeeuw komt langs voor de leukste interieurtips. Kerstshoppen is tijdens deze avonden extra xtra voordelig en nog nooit zo leuk geweest. Daarnaast maak je kans op ontzettend veel te gekke prijzen én ga je naar huis met een leuke verrassing.

Met de aanschaf van een entreeticket voor Tasty X-mas (€19,99) geniet je niet alleen van deze feestelijke avond, maar je profiteert zelfs t/m medio maart 2019. Je ontvangt namelijk een voucherboekje boordevol exclusieve aanbiedingen, acties en leuke cadeautjes.

Een gezellig dagje uit voor het hele gezin

Zin in een sfeervol dagje uit en ben je op zoek naar speciale kerst items? Bij Intratuin Halsteren kun je 7 dagen per week terecht voor maar liefst 25.000 vierkante meter overdekt winkelplezier. Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten in het restaurant De Eetbare Tuin. Geniet van een groot assortiment aan lekkernijen. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. Een bezoek aan Intratuin Halsteren is een gezellig dagje uit voor het hele gezin! De kerstshow opent op zaterdag 13 oktober en is nog te bezoeken t/m tweede kerstdag (26 december 2018). Het Royal Palace blijft tot eind januari staan.

Intratuin Halsteren
Halsterseweg 65a
4661 KM Halsteren (Noord-Brabant)

Openingstijden
Ma t/m woe: 9.30 – 17.30
Do & vrij: 9.30 – 21.00
Zaterdag: 9.00 – 17.00
Zondag: 10.00 – 17.00 (na 23 december van 11:00 – 17:00)

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Supermooi! Helaas woon in in het Noorden. Weet je of daar de Intratuins ook zo uitpakken? Ik vind vooral die duidelijke thema’s leuk en dat ze qua decor het zo groot opgezet hebben.

  2. Vandaag geweest, maar vond hem eigenlijk tegenvallen Ongezellig, weinig variatie. Waren er met 1,5 uur doorheen. Hoop dat Duiven leuker is.