Kerstcollectie Rivièra Maison: feestelijk & luxueus

14

Eerder dit jaar las je al over de najaarscollectie van Rivièra Maison. Maar natuuurlijk komt dit Nederlandse, landelijke woonmerk ook met een uitgebreide winter- en kerstcollectie. Dit jaar zijn er twee thema’s en een hele hoop kerstornamenten voor in de boom verkrijgbaar. In deze blog vind je de Rivièra Maison kerstcollectie 2018!

Rivièra Maison kerstcollectie 2018

Sjonge jonge wat zijn er een hoop prachtige foto’s weer van de Rivièra Maison kerstcollectie 2018. Dit Nederlandse woonmerk pakt altijd extra uit in de winter, voor de mooiste tijd van het jaar. Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de rieten ornamenten voor in de boom. Maar ook de prachtige windlichten, serviezen en servetten. In deze blog laat ik je mijn favoriete items uit de kerstcollectie van dit jaar zien. Waaronder de prachtige kussenslopen op de foto hieronder. Die ster is prachtig en dat kussen met ‘It’s the season to sparkle’ vind ik ook geweldig.

La Scala: theatraal en luxueus

Deze eerste kerstlijn is geïnspireerd op het prachtige Milanese operahuis Teatro alla Scala. De bedoeling van deze collectie is dan ook om echt een theatrale sfeer op te roepen. Prachtige stoffen zoals delicaat baby velvet en faux fur zijn versierd met stevig borduurwerk en chique linten om het weelderige gevoel van deze luxueuze collectie te benadrukken.

Het zachte velvet zien we ook veelvuldig terug in meubels. De prachtige sofa’s, fauteuils, benches en eetkamerstoelen zijn er in verschillende, warme kleuren. Zowel voor een klassiek en romantisch interieur als voor een wat stoerder interieur is er keuze genoeg in de verschillende velvet collecties. Natuurlijk zijn er ook velvet ornamenten en luxueze kerstdecoraties in dit thema. Meer weten over La Scala? Hier vind je de hele collectie.

Mountain Resort: op en top winter

Op en top winter is wat de luxe Mountain Resort-collectie uitstraalt. De inspiratie voor de collectie komt van het stadje Garmisch Partenkirchen in het Wettersteingebergt. Met ruim 460km skipiste, is dit één van de bekendste skigebieden onder Duitsers. Zachte, warme materialen en het óh zo fijne wintersportgevoel staan centraal in deze textielcollectie. Dit thema bestaat uit fluffy wol en wederom zacht velvet. De mooiste kussens en throws houden je warm deze winter en de kleuren wolwit, bruin en prachtig grijs brengen een serene rust in huis. Voor meer informatie over dit winterse thema, check de webshop van Rivièra Maison.

Kerstdecoraties voor in de boom

Je las het net al; er zijn weer ontiegelijk veel verschillende kerstornamenten voor in de boom van Rivièra Maison. Ik heb rode ballen gespot, voor een klassieke stijl. Maar ook prachtige gouden en witte versieringen, voor wie voor glamour gaat. En natuurlijk zijn er de typische rieten kersthangers, waar RM zo om bekend staat. Ik heb tientallen prachtige kerstballen gezien op de foto’s, hieronder vind je een kleine selectie.

Koken & tafelen in kerstsferen

Mijn allerfavorietste item (dat is geen Nederlands, I know) is het geweldige bord met een soort ‘sterren-reliëf op de foto hieronder. O my gosh wat mooi! Het is jammer dat ze 19,95 euro per stuk kosten, want wat zou ik er hier graag vier van willen hebben voor ons kerstdiner. Zijn toch geweldig? Verder zijn er schaaltjes in de vorm van een ster, prachtige kerstservetten en een super tof glazen bord in de vorm van een kerstboom. Yep, je leest het al, dit is mijn favo afdeling van de Rivièra Maison kerstcollectie. Ik ben gék op hun servies.

Wat vind jij van de Rivièra Maison kerstcollectie 2018?

En, heb je iets leuks gezien? Laat het me weten in de comments hieronder! De Rivièra Maison kerstcollectie 2018 ligt al in de winkels en is ook al verkrijgbaar via de webshop. Ik vind het altijd een heerlijke winkel om in rond te wandelen. Vroeger was mijn interieurstijl ook echt heel landelijk, maar tegenwoordig hou ik ook van een tikkie modern, industrieel en Scandinavisch in de mix. Toch blijf ik de kerstcollectie van RM ieder jaar weer super leuk vinden. En ik koop er ook steeds weer iets van. Het is gewoon een prachtig merk!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

14 reacties

  1. Dat bord met die sterren vind ik ook erg leuk… maar zou het denk ik in de kaat laten staan uit angst dat iemamd het laat vallen hahaha .Voor de kan riviera maison nooit wat fout doen bij mij..altijd wel iets leuks ❤

  2. Ingrid Durivou op

    Prachtige dingen komen voorbij! Natuurlijk zie ik er altijd wat tussen, dat ik mooi vind! Moet ik eerst een groter huis nemen, want ik nu geen plek meer!!! Groetjes en bedankt!!!

  3. Ik ben gek op kussens, en ik zie hier een heleboel die ik graag zou willen hebben! Vooral die niet de vorm van een traditionele vierkant hebben. Die ster

  4. Té leuk! Vooral al het geel/goudkleurige vind ik fantastisch! Laat ik sowieso terugkomen in mijn boom want past perfect bij mijn spiced honey muur