WIN! Met het hele gezin naar The Christmas Show

190

My o my wat heb ik weer een leuke winactie voor jullie! De afgelopen weken kon je steeds een geweldig prijzenpakket vol toffe kerstproducten winnen. Maar deze week heb ik iets héél anders. Ik mag namelijk kaartjes weggeven voor The Christmas Show in de Ziggo Dome. Hoe gaaf is dat? Lees gauw verder om te ontdekken wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt.

The Christmas Show

Eerst vertel ik je natuurlijk graag iets over The Christmas Show. Net als de afgelopen drie jaar vormt de Ziggo Dome in Amsterdam rond Kerst 2018 het adembenemende decor voor The Christmas Show: het allermooiste kerstfeest van het jaar voor het hele gezin! Jong en oud genieten van een voorstelling met pure kerstmagie, vol glitter, glamour, visueel spektakel, alle kersthits je maar kunt bedenken én natuurlijk een indrukwekkende sterrencast. Kaartjes voor The Christmas Show 2018 koop je hier.

Assepoester en het Kerstbal

Elk jaar komt The Christmas Show met een compleet nieuwe voorstelling: dit jaar is dat Assepoester en het Kerstbal, een kerstige bewerking van een van ’s werelds meest bekende sprookjes. Het verhaal wordt verteld door Carlo Boszhard. In een mooi kasteel hier ver vandaan staat prins Noah (Buddy Vedder) aan begin van zijn 21 e levensjaar. De wet schrijft voor dat de prins zijn bruid vóór deze bijzondere verjaardag moet vinden. Zijn vader – de koning – organiseert elk jaar een magisch Kerstbal om dat te realiseren.

Ergens in het land woont een prachtig meisje: Assepoester. Het leven van Assepoester (Celinde Schoenmaker) wordt beheerst door haar boze stiefmoeder (Fred van Leer) en zo mogelijk nog bozere stiefzussen (Pip Pellens en Esmée van Kampen). Zij verbieden Assepoester om naar het Kerstbal te gaan, maar gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek: van de Goede Fee (Berget Lewis) en de enige echte Kerstman. Maar om klokslag 12 uur wordt de magie verbroken en vlucht Assepoester het kasteel uit, waarbij zij haar muiltje verliest. Zal het Prins Noah lukken om haar te vinden?

Wat kun je winnen?

Klinkt dat niet als een geweldig uitje voor de hele familie in de kerstvakantie? En daar komt-ie; ik mag maar liefst twee gezinnen heel erg blij maken met een bezoekje aan deze spectaculaire show. Als je wint, kun je met het hele gezin (maximaal 5 personen) naar The Christmas Show op zaterdag 22 december om 11:00 uur of op zondag 23 december om 15:30. Net wat jou het beste uitkomt. Hoe tof is dát?

Om kans te maken op deze prijs vraag ik je hieronder een reactie achter te laten (dus niet op Facebook of op Instagram). Vertel me wat jij het mooiste sprookje of kerstverhaal vindt en waarom! Je kunt meedoen van woensdag 24 oktober t/m woensdag 31 oktober. Daarna worden de reacties gesloten en ontvangen de winnaars via e-mail bericht. Om kans te maken op deze prijs moet je minimaal 16 jaar oud zijn en in Nederland of België wonen. De overige voorwaarden, lees je hier. Ik wens jullie heel veel succes allemaal!!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Francine Rutten en Marloes van der Graaf. Zij hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

190 reacties

 1. Irma van Gelderen op

  Natuurlijk zou ik een mooi sprookje kunnen noemen, maar het mooiste sprookje is toch wel toen ik man leerde kennen negen jaar geleden op de begraafplaats
  Terwijl ik een begrafenis aan het regelen was en een graf aan het uitzoeken voor een bewoner van onze afdeling had ik een prachtige ontmoeting met een medewerker van de begraafplaats
  En sinds 2009 in de mooie feestmaand december bijelkaar!

 2. Wat zou dat een geweldig cadeau zijn om met opa en oma en overgrootoma te doen. Aangezien mijn dochter en ik een gezin van 2 zijn lijkt me het super leuk om dit met de liefste mensen van de wereld te delen.

 3. Christine van Tussenbroek op

  Kerst een van de mooiste dagen van het jaar. Dit zou een mooie en gezellige afsluiting van 2018 zijn.
  Samen met mijn man en dochter en ja wie zal ik kiezen om mee te gaan.

 4. Op de valreep toch nog meedoen.
  Naar deze kerstshow gaan is al een sprookje op zich!.
  In deze voor mij hectische tijd dacht ik ach ik win toch niet en wie moet mij dan brengen want ik heb geen auto.. maar als je met meerdere mag gaan komt die oplossing vanzelf.. het lijkt me de ultieme kerstbeleving.. die ik graag wil beleven.
  En welk oud sprookje ik het mooist vind tsja toch assepoester ik heb deze in veel varianten gezien, van originele tekenfilm tot nagespeeld in het Nederlands Engels Duits en volgens mij ook noors oid..
  Even duimen dus..

 5. A Christmas Carol. Het verhaal stamt uit 1843 maar nog steeds spreekt het verhaal heel veel mensen aan.
  Het geeft een evenwichtige kijk op het leven, op armoede en rijkdom, op goede en slechte tijden en dat men niet moet vergeten waar men vandaan komt (het verleden), wie men is (het heden) en hoe het leven er uit zal zien in de toekomst. Ook herinnert het er mij weer aan dat we met zijn allen, waar mogelijk, meer vrijgeviger moeten zijn en meer vredesgezind met elkaar om moeten gaan!

 6. monique weber op

  lijkt me geweldig op zondag hoop dat het ok kan als er iemand in rolstoel zit (invaliden wc aanwezig dient te zin)

  favo sprookje repelsteeltje boeiend verhaaltje en zo’n wijze les ik geniet er zelfs als volwassen vrouw nog van

 7. Corinne de Graaf op

  Mijn favoriete sprookje is sneeuwwitje en de 7 dwergen.
  Ik zou graag met mijn gezin naar de kerstshow willen.

 8. Wat een geweldige winactie!!! Ik vind het verhaal van the grinch het mooist. Het verhaal heeft zo’n mooi moraal!!

 9. Karin de Goede op

  Het mooiste kerstverhaal is naar mijn mening toch echt Kroamschudd’n in de Mariaparochie van Herman Finkers! Elk jaar vast prik op Rtv Oost.

 10. Oh wat een mooie actie…ik zou hier heel graag heengaan. Onze vaders wonen beide in het buitenland..dat is niet leuk met kerst. Het is echt een familiefeest en het is dan gewoon waardeloos om dat niet met ouders te kunnen vieren. Elk jaar valt dat zwaar. Dit jaar hebben we wel alle kinderen. Mijn stiefkinderen en ons zoontje. Het lijkt een heerlijk idee iets te gaan doen. Maar met 7 is dat een flink bedrag..zou dus erg fijn zijn om dit te winnen.

 11. Beste Saskia
  Mijn mooiste kerstverhaal ❄️staat nergens opgeschreven maar is een dierbare herinnering. Mijn vader vertelde altijd verhaaltjes “uit zijn hoofd” aan mijn zus en mij. Zo ook in de Kersttijd. Ik weet de strekking niet meer precies ( een zielig verhaal dat altijd goed afliep ) maar voel nog de liefde en warmte. Mijn vader is inmiddels overleden maar leeft voort in de mooie herinneringen, zo ook met Kerst