Kerstwereld Hendriks: sfeervol kerstshoppen onder sterrenhemel van kerstlampjes

2

Samenwerking – Wanneer de zomervakanties voorbij zijn en de caravan de stalling ingereden is, tovert Kampeerwereld Hendriks de eerste etage weer om tot een prachtige Kerstwereld. Gedurende de wintermaanden kan je hier namelijk genieten van een mooie kerstmarkt. En waar Kampeerwereld kaas gegeten heeft van kamperen, heeft Kerstwereld dat ook zeker van kerst! Want ieder jaar is de kerstmarkt weer erg mooi.

Kerstwereld Hendriks 2018: de show is weer open

Kerstwereld Hendriks ligt centraal in het land vlakbij de A28 bij Harderwijk. De kerstmarkt is knus en vooral erg gezellig. Misschien komt het wel door de duizenden, twinkelende lampjes waarmee het hele plafond is volgehangen en het feit dat er heel veel verschillende hoekjes zijn gecreëerd waar je echt de kerstsfeer kan opsnuiven! Hieronder vertelt Kerstwereld Hendriks je graag wat er allemaal te zien en te doen is.

Wensput

Wanneer je de Kerstwereld oploopt, heb je gelijk tijd om even een wens te doen. Er is namelijk een hele leuke wensput gemaakt. Deze staat te midden van alle glazen ballen, die in manden zijn uitgestald. Werkelijk elke kleur en maat is verkrijgbaar. De wensput is prachtig aangekleed en lijkt net uit een winters wonderland te zijn geplukt. Dus ga die kerstwens maar vast verzinnen!

Verschillende kerstthema’s

Natuurlijk ziet Kerstwereld Hendriks er fantastisch uit, maar ook het assortiment is uitgebreid en ruim. De ballen, versiering en decoraties zijn verdeeld in 6 verschillende thema’s. Deze thema’s spelen echt in op de kersttrends. De hoekjes zijn sfeervol aangekleed om echt het gevoel van ieder thema goed over te brengen.

Er is voor ieder wat wils, want de thema’s lopen uiteen van de traditionele kerst met goud, rood en groen tot aan de moderne kerst en de romantische kerst met roze en veel glitter. Wat ook heel erg leuk is aan Kerstwereld, is dat je er terecht kan voor meer dan alleen kerstballen. Er is genoeg decoratie om je hele interieur in kerstsferen te steken. Niet alleen de standaarddecoratie, maar ook veel unieke en leuke items die jouw huis echt bijzonder maken. En dankzij de prachtige aankleding krijg je direct genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan in huis!

Dickensville grot

Wie graag een kerstdorp maakt, is bij Kerstwereld Hendriks aan het juiste adres. Er is namelijk een echte Dickensville grot gebouwd, heel erg gaaf! De grot heeft aan de binnenkant lampjes en aan de zijkanten is het Dickensville dorp gemaakt, alsof je er zelf midden in staat. Erg magisch. De verlichte huisjes komen echt goed tot zijn recht in de donkere grot die gecreëerd is. Neem je tijd om even goed rond te kijken in dit dorp, dan zal je vanzelf allerlei leuke details zien, zoals een stroopwafelkraam en zelfs een schaatsende Sinterklaas.

Kidscorner

En natuurlijk worden ook de kids niet vergeten bij Kerstwereld! Er is namelijk een hele leuke kids corner gemaakt met een prachtige boom en heel veel leuke kerstversiering voor de kinderen. Natuurlijk ook kerstknuffels en ander leuk speelgoed in kerst stijl. Zo is het echt een kerstmarkt geschikt voor het hele gezin.

Koffiehoek

Natuurlijk moet er ook aan de inwendige mens gedacht worden tijdens een bezoekje aan Kerstwereld Hendriks. Gelukkig is er een hele gezellige koffiehoek geheel in kerstsfeer waar je kan genieten van een kopje warme choco en een heerlijk stuk appeltaart of arretjescake. Kom je in het weekend? Dan is er zelfs een heerlijk broodje Unox of een knapperige tosti verkrijgbaar.

Kerstwereld Hendriks 2018: ook online

Wil je thuis al die leuke kerstspulletjes bestellen? Dan kan dat ook bij Kerstwereld Hendriks! Er is namelijk een hele fijne webshop waar je op je gemak alle verlichting, kerstballen, bomen en andere decoraties kunt bestellen en gewoon thuis kan laten bezorgen. Handig voor als je na een bezoekje thuis ook nog even wilt nagenieten van deze prachtige kerstshow. Voor alle acties en nog meer sfeer en leuke tips kun je Kerstwereld volgen op Facebook en Instagram. Kerstwereld Hendriks is nog tot 6 januari 2019 te bezoeken.

Kerstwereld Hendriks
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo (Gelderland)

Openingstijden
Ma t/m do: 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur

Dit artikel is door Kerstwereld Hendriks geschreven. 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Ik dacht dat je al het moois een beetje had laten zien maar dit spant de kroon ! Wat is dít geweldig mooi !! Helemaal mijn stijl!! Dank je wel dat je dit laat zien.

  2. Ingrid Durivou op

    In een van je blogs vertel je dat je ook naar Maastricht gaat om de kerst sfeer te proeven. Wij hebben dit een paar jaar geleden gedaan! De kerstmarkt was toen nog klein! Maar er stond wel een reuzenrad en dat is ‘s avonds heel leuk! Er was ook een enorme kerstwinkel met hele leuke dingen! Heel veel plezier!!!