WIN! My Village berglandschap & deco voor je kerstdorp

305

Al 5 jaar organiseer ik samen met My Village ieder najaar een winactie. Ons eerste lustrum! Hiep, hiep, hoera! En dat is niet alleen leuk voor mij, zo’n feestelijk moment. Maar vooral voor alle mensen onder mijn lezers en volgers die gek zijn op kersthuisjes en kerstdorpjes. Voor jou dus! Deze week mag ik namelijk drie toffe pakketten van My Village weggeven, met daarin o.a. een berglandschap waarop je zelf je kerstdorp kunt bouwen. Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt.

Maar eerst… iets over My Village

My Village is een merk van Veedee Intertrade. De producten van My Village zijn perfect geschikt als basis voor het bouwen van je eigen kerstdorp of miniatuurdorp. Het leuke is; het grootste gedeelte van de producten ontwerpt het team van Veedee Intertrade zelf en de meeste spulletjes worden hier in Europa geproduceerd. Zo verrassen ze je ieder jaar weer met leuke nieuwe innovatieve producten. My Village viert dit jaar feest! Ze bestaan 10 jaar en dat vieren ze met een hele nieuwe lijn berglandschappen in full colour. De ‘witte’ vlakken waar de sneeuw ligt, hebben zelfs een echte sneeuwprint. Uniek dus!

Wat kun je precies winnen?

Ik mag 3x prijzenpakketjes van My Village weggeven, ter waarde van €52,90 per pakket. In elk pakket zit:

 • Het gloednieuwe Berglandschap Dolomieten in full colour
 • Een achtergronddoek met besneeuwde bomen
 • Decoratiemateriaal (kurk, mos, sneeuw, blauwe steentjes)

Berglandschap Dolomieten

Dit nieuwe model berglandschap plaats je gemakkelijk op een tafel. Het heeft een achterwand met bergtoppen wat een mooie speelse, realistische uitstraling geeft. Er is plaats voor meerdere huisjes of andere accessoires. De berg heeft een bergprint en steen-reliëf. Er is een pleintje met keitjes. De print loopt door over de achterzijde. De witte vlakken hebben een sneeuwprint. Daardoor zit dit berglandschap er super realistisch uit!

Deco-set & achtergrond

In het deco-setje zit kurk, mos, sneeuw en een potje met blauwe steentjes. Hiermee maak je bijvoorbeeld mooie paden, bosjes, water en sneeuw. De achtergrond plaats je achter je kerstdorp om je winterlandschap compleet te maken. Vervolgens zet je er zelf nog huisjes, poppetjes, boompjes en andere leuke decoraties op.

Hoe maak je kans op dit pakket van My Village?

Heb je meteen doorgescrold naar deze alinea, omdat je onderhand weet hoe de winacties hier op Christmaholic werken? Haha, slimmerik! Als je netjes alles gelezen hebt, dan krijg je mijn oprechte complimentjes. Heb ik dat hele verhaal ook niet voor niets getypt allemaal ;-). Tijd voor het antwoord op de vraag; hoe maak je kans op één van de drie prijzenpakketten van My Village? Nou, door hieronder (en dus niet op Facebook of Instagram) een reactie achter te laten.

Vertel me in jouw reactie wat jij met de prijzen wil gaan doen! Heb je al een kerstdorp en is dit een mooie aanvulling? Wilde je altijd al een kerstdorp maar wist je niet hoe te beginnen? En waar komt jouw dorpje te staan? Onder de kerstboom? Op de vensterbank? Op een kastje? Ik hoor het graag! Meedoen met deze winactie kan van woensdag 31 oktober t/m woensdag 7 november. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Monique Verhagen, Albert Bressers en Linda Raaijmakers. Zij hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

305 reacties

 1. Eigenlijk was ik nooit zo bezig met kerstversiering, maar nu we een kleintje hebben is dat anders. Hoe leuk zou het zijn om dit jaar deze set als start te hebben, en dan ieder jaar samen iets uit te zoeken om er bij te zetten. Dan groeit het kerstdorp met ons zoontje mee!
  Ik denk dat de woonkamer de beste plek is, dan kunnen we er veel van genieten 🙂

 2. ik zou graag winnen voor mijn zoon Tygo
  hik houd hiervan
  uren kijken in de tuincentra en elke keer weer vragen of we weer gaan
  dus lijkt mij super leuk voor hem
  en waar hij het neer mag zetten mag hij zelf weten
  ik denk gezellig onder/naast de Kerstboom
  gezellig bij de kadootjes

 3. Marianne de Hoogh op

  Het lijkt mij geweldig om een kerstdorpje van My Village te winnen. Het zou mooi staan onder mijn kerstboom.
  .
  Ik heb helaas nog geen kerstdorp dus dit zou een prachtig begin zijn.!

 4. Ik zou dit leuke pakket graag willen winnen voor mijn zoontje van 10. Iedere euro aan zakgeld spaart hij op om in het najaar om te zetten in spulletjes voor zijn kerstdorp. Liefst begint hij in juli al te bouwen en maakt het iedere maand wat meer “kerst”. Zijn dorp staat dit jaar in onze extra brede “vensterbank”. Hij kijkt al tijden naar een berglandschap om wat hoogte te krijgen in zijn dorp maar dat is voor zijn budget niet weggelegd. Ik denk dat hij super blij gaat worden als ik / hij zou winnen! Dan is zijn kerstfeest helemaal kompleet.

 5. Een kerstdorp heb ik nog nooit gehad. Wel hadden we een modelspoorbaan, maar die is helaas door ruimtegebrek weggedaan. Hij komt in de woonkamer op mijn tv dressoir te staan. Heerlijk. Met de kerst mag alle glitter en glamour uit de kast .

 6. Mijn ouders zijn beiden erg hulpbehoevend. In een rolstoel en echt heel aktief dingen doen kunnen ze niet meer.
  Maar we willen er wel samen met hen een leuke, gezellige, mooie kerstvan maken. Elk kleine beetje dat ze zelf mee kunnen voorbereiden is dus een fijne stap voor hen.
  Daarom zou het fijn zijn om een stukje van een kerstdorpje te winnen dat we dan samen met hen kunnen maken en uitbouwen tot een mooi kerstlandschap.Ik zie het al voor me, moeder van 80 jaar en vader van 82 jaar die samen zitten te knutselen, met veel hulp, aan hun kerst… En de juiste plaats? Tussen hun twee “hulpstoelen”, zodat ze er elk moment samen van kunnen genieten… Zalige kerst allemaal!

 7. Op onze dressoir als middelpunt van onze kerstwand ! met wolkjes en verlichting. Heb nog geen kerstdorpje maar zag deze bij de moeder van mijn, toenmalige vriend, en ik ben verkocht. Alleen moet ik er wel voor sparen omdat ze niet bepaald goedkoop zijn voor een werkende alleenstaande moeder met het minimum inkomen ! ☃️

 8. Marry Lussenburg Snijders op

  Dag Saskia ,ik zou het heel leuk vinden om iets te winnen, ik zet het is een kistje en maak er iets moois van met lichtjes.

 9. Will Langenberg op

  Wat een leuk pakket om een Kerstlandschapje te maken.
  Zo’n Kerstdorpje te maken heb ik altijd al leuk gevonden.
  Een paar schaatsende mensen, een huisje , dennenboompjes enz. kun je overal wel kopen en maakt dit Kerstgebeuren helemaal af.
  Ik heb er nu al zin aan om dit te gaan maken.
  Heb zelf een draaimolentje met muziek , een bus met de Kerstman er in , een Kerstboompje en een Kersttreintje. Zó leuk!
  Dat maakt het samen met het Kerstdorpje helemaal af.
  Ik heb alles op een tafeltje vlak bij de Kerstboom staan en de kleinkinderen staan er altijd vol verbazing om heen.
  Ik vind het altijd zo leuk , maakt het Kerstfeest voor de kleinkinderen altijd zo gezellig.
  Heel graag doe ik mee en volg je op Bloglovin.

 10. Ik zeg altijd, “Ik heb maar één tic en dat is een kerstmis- tic. Mijn hele huis staat vol rond de kerstmis, ik ga deze week alvast beginnen, met een kerstdorp bouwen op de vensterbank.

 11. Margreet toorn op

  Zou heel graag het kerstdorpje winnen. Koop al jarenlang huisjes voor mijn dochter maar heb er zelf geen. Mooie start hiermee maken

 12. Wauw. Dat zou een heel mooi begin zijn voor een kerstdorp. Heb er namelijk nog niets van, maar vind het wel heel mooi.

 13. mijn zoon is al van klein af aan, verliefd op deze miniatuur huisjes. hij wilde altijd naar zijn tante want die had al een prachtige uitstalling. Helaas is zij inmiddels overleden, maar Nando heeft haar collectie geerfd. Nu hij binnenkort op zichzelf gaat wonen zou het leuk zijn om hem deze aanvulling te geve.

  Bij deze ook nog een dankjewel voor de tip van Hendriks kerstshow……..echt prachtig!

 14. Sonja de Breij op

  ik bouw al een aantal jaren een kerstdorp. Ieder jaar probeer ik het weer mooier als het jaar ervoor te maken.Ik bouw mijn dorpje in de serre op 2 sidetables, een behangtafel en gebruik zoveel mogelijk de vensterbanken. Vooral het stukje Oostenrijk met bergen en vakwerkhuisjes vind ik heel leuk. Bergen zijn dus altijd welkom. Een achtergrond heb ik nog niet en deze zou dus ook veel welkom zijn.

 15. In mijn gezin is het inmiddels traditie om elk jaar ons kerstdorp uit te breiden met een huisje of figuurtjes die door mijn zoons van 8,6 en 2 sámen is uitgezocht. Stenen, takjes, speelgoedtractortje, spiegeltjes…. van alles wordt er bij gehaald om het dorp mooi te maken.
  Inmiddels hebben we een ruimteprobleempje, want het past niet meer op de vensterbank! Maar we verzinnen wel een nieuwe plek, waar ook de set uit de verloting ongetwijfeld heel goed gaat passen!

 16. Wij hebben al jaren iets van een kerstdorpje staan. Nu zijn wij onlangs verhuisd van het westen van het land, naar het oosten en moeten/mogen we weer iets helemaal opnieuw verzinnen. Het zal dus totaal anders moeten worden dan we altijd gedaan hebben. Een hele uitdaging.
  De set die hier te winnen is, is hiervoor een goede aanvulling.
  Dit is een leuke klus waar mijn man zich vol op stort. Aangezien hij (door mijn ziekte) bijna 80% van de verhuizing heeft gedaan, lijkt het mij super leuk om deze set juist voor hem te winnen 😉

 17. Deze prijs zou voor mijn man zijn. Sinds een paar jaar is hij druk in de weer met “zijn” kerstdorp hij begint al in november. Wij wonen in een appartementen gebouw die een Atrium heeft het kerstdorp staat dan ook voor onze voordeur zodat iedereen in ons complex, oud en jong, kan komen kijken en hier van genieten. Ook al is de ruimte niet zo heel groot hoe geweldig zou het zijn als er wat gewisseld kan worden in het dorp! Zo hou je het spannend!

 18. Max en ik zijn vorig jaar begonnen met ons eerste kerstdorp. Lekker knus in de vensterbank naast ons bed. Zo kunnen wij er elke dag naar kijken! Dit jaar alweer bij een aantal tuincentra geweest om inspiratie op te doen (en stiekem al iets kopen…). Kan niet wachten om onze collectie uit te breiden!

 19. Diane Kooistra op

  Ik zou het in huis supergezellig maken met de prijzen. Ik droom al jaren van een kerstdorp maar weet niet zo goed hoe ik moet beginnen. Ik krijg nu nog meer zin in kerst. Sinds ik ziek thuis zit vind ik het nog belangrijker km het leven te vieren.

 20. Maria van der Meij - Schrijver op

  Gaaf! Ik doe graag mee. Wil al jaren een kerstdorpje maar niet gedaan vanwege de kids. Te klein. En nu ze groter worden wil ik er graag aan beginnen. ✨

 21. Inge Brunnekreef op

  Wat enorm leuk zefg . Ik droom al jaren over een mooi, gezellig kerstdoro op het dressoir. De guirlande heb ik daar nu wel gehad . Leuk al die gezelligheid wat je elk jaar kan uitbreiden of veranderen

 22. Het is eigenlijk al heel lang de wens voor mij en mijn dochter om tijdens de kerst een kerstdorpje in ons huisje te hebben. Vooral iets wat beweegt zoals schaatsende of sleeënde mensen. Maar de start vind ik lastig (ook prijstechnisch want is al zo’n dure periode). Dus dit zou een super begin zijn.

 23. Geweldig wat een super leuke prijs om te winnen. Ik vind het zo gezellig om rond de kerst alles mooi versierd te hebben in en om het huis. Een echt kerstdorp heb ik nog niet, wel 2 huisjes en dat is het, ik zou het wel super leuk en gezellig vinden om zo leuk dorp in onze huiskamer te hebben. ik zou het prachtig aankleden op het dressoir met sneeuw en lichtjes overal. Het zou een prachtig en zeer sfeervol geheel worden in onze huiskamer!!

 24. Durk Heidbuurt op

  Mijn vriendin is Filipijnse, en daar vieren ze kerst zodra de BER in de maand zit. Wij hebben nu nog niet eens een kerstboom, dus daar moet snel verandering in komen!

  Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het zelf ook gewoon heel fijn om al vroeg in de kerstsfeer te zijn 😉

 25. Ik zou zo graag willen winnen. Ik heb al een aantal jaren een kerstdorp en nu wil ik het bestaande dorp eens een keer veranderen en wat nieuwe accessoires in toevoegen om het weer helemaal mooi te maken! De focus dit jaar gaat vooral naar het kerstdorp, aangezien we een zoontje hebben van net 1 jaar en geen kerstprulletjes overal meer neer kunnen zetten.

  #fingerscrossed

 26. Kirsten Dulkadir op

  Oh wat super leuk! Pasgeleden nog in de tuincentrum de Boet een uur bij de kerstdorpjes gestaan met mijn twee kinderen. Ze waren niet weg te slaan:) wat zou dat ontzettend leuk zijn!
  We hebben nog geen kerstdorpje, eigenlijk inderdaad omdat het begin er nog niet is. Dus dit zou erg leuk zijn!
  Ik zou het kerstdorpje neerzetten op een tafeltje naast de bank op ooghoogte van de kindjes uiteraard!

 27. Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Ik verheug mij om mijn kerst huisjes en dorpjes neer te zetten . Aangezien ik deze nog niet heb zou dit een supermooie aanvulling zijn bij mijn huizen en dorp.

 28. Charlotte Veltman op

  Wow, zou allereerste keer zijn, op de vensterbanken….. of eettafel… geweldig.

 29. Willem Dingler op

  Willem Dingler 5-11-2018
  Dat zou geweldig zijn om dat dorpje te winnen
  we hebben pas nieuwe meubels gekocht met een dressoir
  Daar kan het dan mooi op komen te staan
  laat me een keer het geluk hebben om het te winnen

 30. Martine Van Puyenbroeck op

  Het zou een mooi wat zeg ik een pprachtige aan vulling op mijn reeds bestans kerts landschap dat ik jaarlijks op mijn twee kasten zet.
  Mvg Martine

 31. Ik krijg er echt dat “dorpse” gevoel van. Ik ga er een hele mooie tafel van maken en genieten