Ontdek de nieuwe H&M Home kerstcollectie

13

The festive season is here! Ook bij H&M Home natuurlijk. Ik kom er graag om tussen de kerstaccessoires te neuzen. Jij? Hoe dan ook, ik heb een aantal práchtige foto’s van de H&M Home kerstcollectie 2018 voor je. Scroll naar beneden om de twee kerstthema’s voor dit jaar te ontdekken.

H&M Home kerstcollectie 2018

Informatie is altijd schaars bij H&M Home. Geen persberichten met informatie over de kerstcollectie. En zelfs voor de beelden moet je heel hard werken. Maar ik heb ze! En ik ga je vooral vertellen wat je ziet op de foto’s en welke items ik wil gaan aanschaffen. Want ik kan de H&M Home nooit overslaan met kerstshoppen. Vooral de kussenhoezen zijn hier ieder jaar weer erg gewild :).

Warm Minimalism

Van het eerste thema is de naam Warm Minimalism. Het is een kerstthema waarin aardetinten, glanzende metallics en subtiele ornamenten voor in de boom een hoofdrol spelen. Je maakt de look compleet met servies in messing (goud-achtig) en grijstinten. Er is beddengoed met gouden sterren, prachtige diep oranje (of camelkleurige) fluwelen kussens met gouden sterren. Op de één of andere manier krijg ik een ’70’s feel van deze collectie. Jij ook?

Time Together: groen, groener, groenst!

De tweede collectie heet Time Together. Een beetje gekke naam eigenlijk, ik had meer iets als Concious Green ofzo verwacht haha. Maar het maakt niet uit, want laat dit nu juist het thema zijn waar ik helemaal wild van ben. Groen! De foto’s hieronder zijn gewoon gewéldig. Met faux fur bontjes en kussenslopen, met groene throws en groen fluwelen kerstballen (twee stuks voor €5,99)

Het groene kussen met witte takjes erop wil ik sowieso hebben. Die ga ik denk ik maar even online bestellen, want ik zag ze (nog) niet in de winkel toen ik er laatst was. Overigens heb ik het groene kussentje met ‘It’s the most wonderful time’ dit jaar nog niet gezien in de winkel in het groen (alleen in rood en wit). Ik heb er vorig jaar eentje gekocht (want ze komen uit de kerstcollectie van 2017), en ik zou er graag nog eentje bij willen. Dus hoop dat die ook nog komt! Wie weet dat ie wel online staat tegen de tijd dat dit blogje live is gekomen.

Je kunt inpakken!

Er zijn trouwens ook nog items in traditioneel kerstrood te krijgen. Kussenhoezen, theedoeken, ornamenten voor in de boom, en zelfs cadeaupapier en linten. Dat laatste is volgens mij hartstikke nieuw! Die heb ik nog niet eerder bij H&M Home gespot. Op de foto hieronder zie je een aantal van de inpak-items. Het craft papier met de takjes trok natuurlijk weer meteen mijn aandacht. Ik ga gauw eens kijken of ze dat bij de H&M Home hier in Eindhoven verkopen. Want it! Oh en de kerstcollectie voor kinderkamers is ook té schattig voor woorden. Wishful Waiting noemen ze die. Geweldig :).

H&M Home kerstcollectie 2018: wat vind jij ervan?

Zo, dat waren ze weer; de foto’s van de H&M Home kerstcollectie 2018. Ik hoop dat je wat leuks gespot hebt op de prachtige beelden hierboven. Shop jij eigenlijk wel eens bij H&M Home? Of ben je er nog nooit geweest? Ik hoor jouw mening natuurlijk weer graag in de reacties hieronder. In the meantime wacht ik lekker op mijn bestelling. Pompidompidom….

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

13 reacties

 1. Ik ga ook groen in de vensterbanken leggen, super sfeervol.
  Ben alleen over de boom nog niet uit, heb er igg geen ruimte voor.

 2. Die Warme lijn past helemaal bij mij met kerst. Helaas hebben wij maar een kleine H&M en daar hebben ze deze afdeling niet. Dus kan ik het alleen maar online zien.,

 3. Daar zit echt leuk spul tussen. Binnenkort maar eens even kijken wat er in mijn mandje beland. Moet wel bij de rest staan.
  Want dat vind ik belangrijk

 4. Mooi maar ik ga toch voor mijn eigengemaakte hoezen Bijpassend bij de deken die al half af is en de bijpassende kerstballen die nig gebreid gaan worden.

 5. Beetje raar dat bij de helft vd spullen die ik opzoek, staat ´uitverkocht´ / niet in de winkel leverbaar en ook niet online. Waarom adverteren ze er dan mee, de verkoop begint net.

 6. Ingrid Durivou op

  Weer heel mooi!!! Warme tinten vind ik mooi! Ik krijg altijd allerlei ideeen, maar als ik thuis kom zie ik dat het niet kan! Geen ruimte genoeg of mijn kerstboom is te klein!!! Maar ik geniet wel van alles! Afgelopen vrijdag naar Intratuin Halsteren geweest! Heerlijk!!! Bedankt en groeten vav Ingrid!