WIN! Een metershoge kunstkerstboom van De Kerstwinkel

417

Het is woensdag en dat betekent… tijd voor een nieuwe winactie! En die van deze week is weer superleuk. Ik mag namelijk aan één gelukkige lezer(es) een metershoge kunstkerstboom weggeven. Hoe gaaf is dát? Wil je kans maken? Lees dan onderstaande blog goed door!

De Kerstwinkel in Friesland is het hele jaar open

Wist je dat er al twintig jaar lang een permanente kerstwinkel te vinden is in het dorpje Twijzel in Friesland? Ik niet! Nou kan dat ermee te maken hebben dat ik in Eindhoven woon, en dat is nogal een eind weg. Maar honestly… ik dacht dat er alleen een permanente kerstwinkel in Amsterdam zat. Boy was I wrong! De Kerstwinkel is opgericht door Rients Faber. Zijn bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in licht & geluid voor horeca en bedrijfsleven.

In 1991 had hij voor de aardigheid zijn grote beukenboom voor de boerderij met duizenden lichtjes versierd. Daar kwamen zoveel reacties op dat hij besloot er een nevenbedrijf bij te maken. En dat werd dus de Kerstwinkel. De grote doorbraak van De Kerstwinkel was het eigen ontwerp van Rients Faber: een lichtslang in de vorm van een rendier met arrenslee.

Een webshop én een outlet

Inmiddels is De Kerstwinkel uitgegroeid tot de grootste permanente kerstartikelenzaak in Nederland. De webshop www.dekerstwinkel.nl bestaat nu 10 jaar. En dit jaar opent De Kerstwinkel – naast de reguliere winkel – ook een speciale outlet! Daar kun je voor kleine, fijne prijsjes kerstinkopen doen. Naast de outlet hebben ze een mooie showroom gecreëerd met prachtige professionele binnen- en buitenverlichting, ornamenten en motieven. Een bezoekje waard dus!

Wat kun je precies winnen?

De Kerstwinkel verkoopt dus, online en offline, allerlei soorten kerstverlichting en kerstversiering. Maar ook kunstkerstbomen! En die mag ik vandaag eentje verloten. Als winnaar heb je de keuze uit twee soorten; een besneeuwde kerstboom van 2.15m hoog uit de Black Box serie ter waarde van € 239,50. Of – als je niet van sneeuw op de takken houdt – een groene kerstboom van 2.15 hoog. Deze heet Frasier Groen (ook van het merk Black Box) en heeft een waarde van €219,95. Als je de prijs wint, dan zorgt De Kerstwinkel ervoor dat jouw boom nog voor Sinterklaas bezorgd wordt!

Hoe maak je kans?

Dan het antwoord op de belangrijkste vraag; hoe maak je kans op deze te gekke prijs? Laat hieronder in een reactie weten welke van de twee kerstbomen je zou willen winnen én hoe je hem zou versieren. Je kunt meedoen met deze winactie van 14 t/m 21 november 2018. Reacties op Facebook of Instagram tellen niet mee.

Na 21 november wordt de winnaar geselecteerd en via e-mail benaderd! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen en dat je in Nederland of België moet wonen. Ik verklaar de reacties hieronder voor geopend en wens jullie weer heel veel succes!

Update: deze winactie is inmiddels afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaar is Sharon H. Zij heeft inmiddels via e-mail bericht gehad.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

417 reacties

 1. Anita Diepeveen op

  Ik zou heel graag de groene kerstboom willen winnen zodat ik hem samen met mijn kleinkinderen kan versieren Dat wordt een bijzondere kerst

 2. De frasier groene boom zal bij ons heel erg welkom zijn, de reden is dat onze oude boom al zo oud is dat de ringen waar de takken in gestoken moeten worden al diverse malen gerepareerd zijn. Het kwam wel eens voor dat de boom in vol ornaat opgetuigd was dat de ring weer brak en alles er zielig bij hing. Door de lichtsnoeren bleef het een beetje hangen. Je ruimt de boom na afloop op en ja dan pak je hem weer voor een nieuwe kerst en dan wacht je maar weer af hoe deze kerst weer verloopt. Om dit nu voor te zijn hopen wij deze kerst met een nieuw exemplaar van dit probleem verlost te zijn.
  En de kerstboom willen wij dit jaar met wit, zilver en taupe versieren en met materiaal dat tegen een stootje kan vanwege onze ervaringen.

 3. Bianca van den Bergh op

  Deze boom zou erg welkom zijn in ons nieuwe huis. Nu hebben we maar een klein zielig boompje. Ik maak graag kans op de besneeuwde boom, want mijn kinderen zijn dol op sneeuw. Ik zou deze dan ook samen met hen over the top met alle kleuren van de regenboog versieren. Heb er nu al zin in!!!!!

 4. Eigenlijk ben ik team ‘echte’ kerstboom, maar dat heeft 1 groot nadeel….
  Ik kan echt pas begin december de kerstboom optuigen, terwijl ik dat het liefst nu al zou doen.
  Als ik de Kunst Kerstboom Frasier Groen zou winnen dan kan ik die mooi gelijk op tuigen..
  en dan komt er een mini echte kerstboom voor de dennengeur i

 5. Ik zou het liefst de groene boom winnen.Héél veel witte warme kerstlampjes zou ik erin hangen,samen met rode,witte en donkergroene ballen.Peperkoeken mannetjes gemaakt van kaneel en appelmoes,met oogjes van kruidnagel,3 rode knopen en een rood wit geruit lintje om hun nek.En ook nog zuurstokken.

 6. Debby van der Donk op

  Heel graag zou ik de witte winnen. Mijn huidige kunstboom is 10 jaar oud en valt van ellende uit elkaar…Wat zou ik deze prachtige boom graag in onze huiskamer zetten en er een onvergetelijke kerst van maken ♡

 7. Ik doe graag mee voor de groene boom! Ik zou hem versieren in veel natuurlijke tinten en wit. Dit past het beste in ons huis. Ik hou ook erg van hout!

 8. Ik zou heel graag de besneeuwde boom willen hebben. Ik zal hem met licht roze rozen/ballen/strikken versieren. Met witte slingers en witte ballen. En met mooie zachte lichtjes . En natuurlijk mooie vlinders. Helaas is mijn oude boom al te oud en is kapot gegaan. Heb nog wel een oude foto van 2 jaar geleden met mijn oude boom erop, hoop dat ik 1 van deze mooie bomen mag winnen zodat ik hem weer mooi kan versieren. Dan is mijn kerst weer compleet

 9. Oh, ik zou voor de besneeuwde kerstboom gaan, daar droom ik al zo lang van! De witte, zilvere en blauwe versiering zouden perfect passen in die boom! Ik zou er glazen ijspegels in hangen en kleine witte/lichtblauwe vogeltjes met een beetje glitterende sneeuw op de rug op de takken zetten. Ik zou er ijsbeertjes in schattige poses, allerlei glitterende sneeuwvlokken, lichtblauwe en zilvere bollen met mooie details van glitter, witte elegante rendieren en meer inhangen. Ten slotte als piek een prachtige glitterende vallende ster waar elk lampje van de kerstboom in gereflecteerd wordt zodat hij twinkelt! Een besneeuwde boom zou alles zo mooi tot zijn recht doen komen!

 10. Heeeul graag zou ik voor de groene boom gaan, want die lijkt me prachtig. Ik zo veel lichtjes erin hangen, kerstflikjes erin hangen, en de tinten zouden traditioneel goud en rood zijn. Met een prachtige piek. Wij hebben net ook een nieuwe woning, leuk jaren 30 arbeiderswoninkje met een mooi hoog plafond. Ik zie de nieuwe kerstboom al staan hoor!

 11. Ik maak graag kans op de besneeuwde boom! Ik wil de boom gaan versieren met allerlei zelfgemaakte versieringen. Ik heb inmiddels al aardig wat inspiratie opgedaan en hoog boven aan mijn lijstje staat het vouwen van diamanten en Scandinavische kerststerren. Ik ben net bij Sostrene Grene geweest (voor het eerst, wat had ik die winkel graag eerder gekend, wat veel leuks hebben ze daar!) en daar heb ik glazen zwaantjes kersthangers gekocht. Die zouden een speciaal plekje bovenin krijgen, samen als paartje <3. Verder vul ik de boom aan met groene en neutrale tinten en ik gebruik graag verschillende glazen figuurtjes, die allemaal uniek zijn. Als je dat in een kleur doet, heb je veel variatie, maar toch eenheid. Dat vind ik erg leuk. En welke hanger ook niet mag ontbreken is een hondje, dat erg lijkt op mijn hond. Ik krijg in december waarschijnlijk nieuws dat er een puppy voor me geboren is en dan vind ik dat extra leuk, want dan staat de hanger voor zowel iets ouds als iets nieuws en dat vind ik goed bij december en oud en nieuw passen, waarbij je terugblikt en hoopt op een mooi nieuw vooruitzicht!

 12. Robert van der Bruggen op

  Graag zou ik de groene boom winnen … Eindelijk eens een boom die geen naalden verliest. Die ga ik mooi versieren met veel witte items samen met onze jongens van 5 en 7 jaar …

 13. Momenteel ben ik bezig om van een kamer in mijn huis mijn eigen kleine bibliotheek te maken. Hoe gaaf is dat! De boeken komen allemaal in mooie houten wandkasten. De kamer gaat een sfeer van de Golden Age ademen met houten panelen met schilderijen van De Heem aan de muur. Een lekker wollig vloerkleedje aan mijn voeten in het zitje. Wat zou daar nou toepasselijker bij zijn dan een kerstboom versierd in traditioneel rood/zilver/groen met door de jaren heen verzamelde kerstdecoratie van huisjes, dennenappels etc. om die rijke authentieke bibliotheek sfeer te proeven? Ik doe graag mee voor de besneeuwde kerstboom van 2.15m hoog uit de Black Box serie.

 14. Heeeey wat ontzettend leuk zeg!

  De december maand vind ik altijd de mooiste maand van het jaar. Heerlijk gezellig met vrienden en familie. Helemaal genieten en onthaasten. Top 2000 aan, eindeloos veel koekjes bakken, gezelschapsspellen en overal prachtige lichtjes!
  Omdat ik voor stage heel lang in Houston (Texas) zat, heb ik vorig jaar mijn familie en vrienden ontzettend moeten missen. De stage liep ik in een groot dierziekenhuis maar i.v.m. hygiëne was daar geen kerstboom aanwezig. Die heb ik gemist zeg! Dit jaar is mijn zin in de december maand dus nóg groter dan ooit! Mijn eigen kunstboompje heb ik aan mijn oma gegeven. Zij had nog geen eigen kerstboom en is niet in staat om er zelf één te halen.. Ik wilde het toch graag gezellig maken voor haar, maar stiekem mis ik nu toch wel een eigen kerstboom thuis.

  Kunstkerstbomen zijn vooral fijn omdat ze geen enorme hoop naalden achterlaten (en stiekem ben ik zo’n persoon dat een kestboom eigenlijk veels te lang wil laten staan). De groene kerstboom zou ik toch net iets mooier vinden omdat het mij een warmer gevoel geeft binnen. Hoe ik de kerstboom zou versieren? Met veel kleine sfeervolle lampjes, vele kleuren ballen (groot én klein), takjes met rode bessen, een aantal kleine goude belletjes en een paar mooie rood/goud/groene linten. Prachtig! Rood/goud/groen vind ik wel dé kleuren van kerst. Wit ook wel natuurlijk, maar toch iets meer voor buiten.

  En.. Als deze prachtige kerstboom inderdaad nog binnen komt zelfs vóór sinterklaas heb ik helemaal geluk. Dan ben ik net weer thuis en kan ik de boom nog ver voor kerstmis opzetten! GEZELLIGHEID whoehoe! Hopelijk overwegen jullie mij als de gelukkige van deze prachtige boom. Dan stuur ik natuurlijk ook een foto van de prachtig opgemaakte kerstboom wanneer die eenmaal staat: midden in de woonkamer 😀

  Duimen maar, want overmorgen is het al de 22ste!

 15. Ooooh deze zijn mooi!! Wij gaan voor een groene, wat zou het een feestje worden om deze met zn allen te mogen versieren!!!

 16. Jackie Nachtegaal op

  Wauw te gek een wintersgevoel met zo’n besneeuwde boom.
  Ik zou hem versieren met mooie warme kleuren rood en goud , een traditionele boom .
  Waar we met de kinderen liefdevol mooie dingen in hangen .
  En natuurlijk heel veel warme lichtjes

 17. Wauw! Wat zou ik graag de groene kerstboom willen winnen.
  Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.

  Oud & Nieuw – met het thema black & gold – vier ik dit jaar bij mij.
  Dit zou heel goed uitkomen, want zo’n prachtige kerstboom staat er prachtig bij!

  Mooie warme lampjes, een lange slinger, en hier en daar een grote gouden ster.
  Ik kan nu al niet wachten, is het al zo ver?

  De groene kerstboom met prachtige zwart/gouden ballen,
  zonder naalden die bij een echte boom rond het einde van het jaar er altijd uitvallen!

  Mocht ik deze prachtige kerstboom winnen,
  dan zal ik heel hoog gaan springen.

  Ik zeg; laat de feestdagen maar beginnen!

 18. Ik zou heel graag de groene willen winnen. Vorig jaar heb ik megaveel glazen ballen (blauw) kapot laten vallen. Dus nu ga ik mijn zilveren en witte ballen die over zijn aanvullen met nieuwe mintgroene ballen. Dat gecombineerd met een paar gouwe ouwe van de kinderen zou mijn boom worden. Voor deze grootte mag ik nog wel even gaan shoppen, want zoveel versiering heb ik dan weer niet. Maar mooi excuus om nog gauw even naar Nuenen te rijden om bij Coppelmans te gaan shoppen 🙂

 19. Besneeuwde kerstboom, strooi nu altijd zelf nep sneeuw over de boom heen. Hou van ouderwets kerstbomen dus rood met goud. Ballen, slingers en veel strikken 🙂 helaas kom ik er niet onderuit om ook 2 gekleurde Disney ballen erin te hangen van de kids en hun roze en blauwe geboortedal 😉 zuuestokjes rood met wit gaan er ook in. Mooie kerstmantel om de poot en ouderwetse ijspegellampjes. OOOO krijg al helemaal zin in kerst. 🙂

 20. Patrick Janssen op

  Ik zou graag de besneeuwde kerstboom willen winnen! Vanaf 12 december woon ik op mezelf, dus ik zou graag een kerstboom willen winnen. Ik ga al diverse kerstballen, waaronder een hele collectie Star Wars kerstballen. Verder heb ik een mooie kerstman-piek.

 21. Dit zou heel goed uitkomen! Wilde dit jaar geen echte boom meer en overstappen naar een kunstkerstboom.
  Ik ga voor de groene variant. Met mintgroene (en metallicachtige) ballen zou zo’n boom hier super staan!

 22. Oooh wat is het spannend zeg! Morgen zullen we het weten..
  Wij hopen zo op die pachtige groene kunst kerstboom van de Kerstwinkel. Prachtig groot en vol.. Allemaal goude en rode ballen in hangen, mooie slingers en natuurlijk honderden kleine lichtjes! Helemaal genieten. Duimen maar! 🙂

 23. Angelique Gijsbertse op

  Een kerstboom met sneeuw en ook nog een hele grote. Lijkt mij heerlijk om dit jaar te versieren. Ook omdat ik deze keer bezoek krijg van de drie wijzen uit het oosten. Mennio, Hein en Lynn. Allemaal uit Amsterdam-oost. We vieren het dit jaar met een winter BBQ. En dan gezellig rond de boom met een klein kadootje voor elkaar. Qua sfeer heb ik het met deze besneeuwde boom helemaal voor mekaar En dat meteen elk jaar.