Welke kersttrend past het best bij jou? Doe de test!

2

Heb jij de kersttrends van 2018 al gezien? Ieder jaar besteden we hier op Christmaholic uitgebreid aandacht aan de stijlen die in de tuincentra te vinden zijn met Kerst. En dat zijn er altijd meerdere, want iedere kersttrend is weer voor een andere doelgroep bedoeld! Als je het testje hieronder doet, kom je er achter welk van de 5 grootste kersttrends het beste bij jou past!

Kersttrends volgen of gewoon je eigen ding doen?

Misschien heb je wel helemaal niks met de kersttrends, en doe je ieder jaar lekker je eigen ding. Helemaal prima natuurlijk! Maar dan hoef je deze test natuurlijk niet te doen! De vragen hieronder zijn speciaal bedoeld voor mensen die nog op zoek zijn naar inspiratie. Die benieuwd zijn welke stijl het beste bij hén past!

En vervolgens is het natuurlijk helemaal aan jou om te besluiten óf je deze kersttrend ook echt in je interieur wil introduceren. Misschien haal je er alleen wat inspiratie uit. Of ideeën voor volgend jaar! Of misschien ben je het wel helemaal niet met de uitslag eens. Ik ben in ieder geval echt reuze benieuwd welke trend er bij jou uit komt. Past het bij je? Of vind je een andere kersttrend leuker? Ik hoor het graag in de reacties hieronder!

1. Wat vind je van het sfeertje op deze foto?

2. Wat vind je van deze stelling: 'Zonder rode versiering, is het geen Kerst'

3. Krijg jij van onderstaande foto een kerstgevoel?

4. Draait kerstdecoratie voor jou om nostalgie & traditie?

5. Vind je blauw een kerstkleur?

6. Haal je graag de natuur van buiten naar binnen?

7. Wat vind je van het sfeertje op deze foto (los van het feit dat de boom veel te vol versierd is)?

8. Ben je iemand die de trends volgt, of doe je ieder jaar hetzelfde?

9. In welk van de onderstaande stellingen herken je jezelf het meest?

10. Wat zul je in jouw interieur NOOIT terugzien?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. Modern en traditioneel komt uit de test. Klopt helemaal. Ik heb een mengsel altijd. Maar ook iets van een trend van het jaar. Wij gaan dit jaar de laatste week een beetje roest/denim doen als oud en nieuw versiering. Dan veranderen de woonkamer na kerst een klein beetje in een oud en nieuw sfeer. Lijkt me heel leuk.