Welke kersttrend past het best bij jou? Doe de test!

2

Heb jij de kersttrends van 2018 al gezien? Ieder jaar besteden we hier op Christmaholic uitgebreid aandacht aan de stijlen die in de tuincentra te vinden zijn met Kerst. En dat zijn er altijd meerdere, want iedere kersttrend is weer voor een andere doelgroep bedoeld! Als je het testje hieronder doet, kom je er achter welk van de 5 grootste kersttrends het beste bij jou past!

Kersttrends volgen of gewoon je eigen ding doen?

Misschien heb je wel helemaal niks met de kersttrends, en doe je ieder jaar lekker je eigen ding. Helemaal prima natuurlijk! Maar dan hoef je deze test natuurlijk niet te doen! De vragen hieronder zijn speciaal bedoeld voor mensen die nog op zoek zijn naar inspiratie. Die benieuwd zijn welke stijl het beste bij hén past!

En vervolgens is het natuurlijk helemaal aan jou om te besluiten óf je deze kersttrend ook echt in je interieur wil introduceren. Misschien haal je er alleen wat inspiratie uit. Of ideeën voor volgend jaar! Of misschien ben je het wel helemaal niet met de uitslag eens. Ik ben in ieder geval echt reuze benieuwd welke trend er bij jou uit komt. Past het bij je? Of vind je een andere kersttrend leuker? Ik hoor het graag in de reacties hieronder!

1. Wat vind je van het sfeertje op deze foto?

2. Wat vind je van deze stelling: 'Zonder rode versiering, is het geen Kerst'

3. Krijg jij van onderstaande foto een kerstgevoel?

4. Draait kerstdecoratie voor jou om nostalgie & traditie?

5. Vind je blauw een kerstkleur?

6. Haal je graag de natuur van buiten naar binnen?

7. Wat vind je van het sfeertje op deze foto (los van het feit dat de boom veel te vol versierd is)?

8. Ben je iemand die de trends volgt, of doe je ieder jaar hetzelfde?

9. In welk van de onderstaande stellingen herken je jezelf het meest?

10. Wat zul je in jouw interieur NOOIT terugzien?

Welke kersttrend past het best bij jou?
Moderne Traditionele kersttrend

MODERN & TRADITIONEEL - Jij houdt van dat gezellige, huiselijke kerstgevoel. Met natuurlijk een hoofdrol voor kerstrood, maar ook fris wit en misschien wel wat zilver of goud. En wat te denken van kerstgroen? Jij houdt van traditioneel, maar niet té klassiek. Inspiratie opdoen voor jouw kersttrend 2018? Hier lees je meer over de moderne, traditionele kersttrend.
Stoere kersttrend met blauw

STOERE KERSTTREND - Sommige kersttrends zijn super klassiek, andere heel zacht en vrouwelijk. Maar jij gaat liever voor wat stoerder. De belangrijkste kleuren in deze kersttrend zijn diep nachtblauw, lichtblauw, chocoladebruin, wolwit en een hele gave oranjeachtige bruintint; roestbruin. Meer lezen over jouw kersttrend voor 2018, doe je hier.
Klassieke & Romantische kersttrend

KLASSIEKE KERSTTREND - Hou je van de klassieke Britse en Amerikaanse Kerst en schuilt er tegelijkertijd ook een romanticus of romantica in jou? Dan is dit helemaal jouw ding. Je kunt deze stijl namelijk net zo klassiek of net zo romantisch maken als je zelf wil… Meer weten? Hier bekijk je de foto's & het filmpje bij deze kersttrend.
Winterse kersttrend

WINTERSE KERSTTREND - Wit, sneeuw, ijs…. de winterse stijl raakt echt nooit uit de mode. En daar ben jij blij mee, want dit past goed bij jou! Dit jaar wordt de winterse trend gecombineerd met de lucht en de aarde. Oftewel; met blauw en zacht bruin! Van deze combinatie van kleuren krijg je bijna een strandgevoel, vind ik. Maar in plaats van zand en schelpen, zien we licht houten sterren, kandelaars en dennenappels. En lichtblauwe ornamenten voor in de kerstboom natuurlijk. Lees meer over deze kersttrend.
Botanische kersttrend

BOTANISCHE KERSTTREND - Jij bent, net als ik, een liefhebber van de groene, botanische stijl! De hoofdkleur in deze kersttrend voor 2018 is natuurlijk dennengroen, maar ook een prachtige diepe blauwgroene kleur; emerald. De twee groentinten worden gecombineerd met wolwit, brass gold en mat zilver voor een chique en natuurlijk resultaat. Meer lezen over de botanische stijl, doe je hier.

Share your Results:

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Modern en traditioneel komt uit de test. Klopt helemaal. Ik heb een mengsel altijd. Maar ook iets van een trend van het jaar. Wij gaan dit jaar de laatste week een beetje roest/denim doen als oud en nieuw versiering. Dan veranderen de woonkamer na kerst een klein beetje in een oud en nieuw sfeer. Lijkt me heel leuk.