WIN! Kerstschort voor jou én je (klein)kind van Digitransfer

284

De kerstschorten zijn terug van weggeweest! Omdat deze winactie vorig jaar zo’n ontzettend succes was, hebben Digitransfer en ik besloten om er een vervolg aan te geven! Maar dan wel nét iets anders. Deze week maak je 3x kans op een geweldige kerstschortcombinatie. Eentje voor jezelf én eentje voor je (klein)zoon of (klein)dochter. Zo leuk! Lees onderstaande blog goed door om kans te maken.

De leukste bedrukte (kerst)kleding

Bij Digitransfer kun je truien, t-shirts, hoodies, polo’s, petten en dus ook keukenschorten ontwerpen en laten bedrukken. Met een eigen logo, een zelf ontworpen design of een print die Digitransfer al voor je heeft gemaakt. De keuze is reuze! Ze hebben de leukste designs bedacht. Voor een zwangerschap bijvoorbeeld, of een vrijgezellenfeest.

Maar natuurlijk ook voor Kerst! Hier vind je alle leuke kerstdesigns op een rij. Het leuke is dat je alle items van Digitransfer ook met een gouden, zilveren of roségouden opdruk kunt laten maken. Dat geeft een super feestelijk resultaat! En de bedrukking blijft prachtig, ook na het wassen. Dat weet ik inmiddels uit eigen ervaring.

Wat kun je deze week winnen?

Ik mag van Digitransfer maar liefst drie lezers blij maken met één of meerdere kerstschorten. Hieronder lees je wat meer over de te winnen prijzen.

Optie #1. Santa’s Helpers

De eerste mogelijkheid is een échte kerstschortcombo voor ouder en kind. Of natuurlijk voor grootouder en kleinkind. Op het rode kerstschort staat met zilveren letters een superleuke kersttekst. Op het grote schort staat ‘Santa’s big helper’ en op het kleine schortje ‘Santa’s little helper’. Eronder staan grappige kerstelfen-voetjes. Hartstikke leuk om samen te dragen tijdens het kokkerellen en het bakken van kerstkoekjes, toch!?

Optie #2. Chef & Little Chef

De tweede schortcombo is wat chiquer en een tikkie stoerder. Deze schorten hebben we samengesteld zodat ze niet alleen leuk zijn met Kerst, maar het hele jaar dienst kunnen doen in de keuken. Op het grote zwarte schort staat in stijlvolle roségouden letters “Chef”. En op het kleine exemplaar staat in hetzelfde lettertype en het zelfde roségoud “Little Chef”. Mooi hè? Maakt ook een geweldig kerstcadeau, vind ik.

Optie #3. Christmas calories don’t count

Het derde kerstschort straalt in z’n uppie. Maar daarom is ie niet minder gezellig! Stel nou dat je – net als ik – geen kinderen of kleinkinderen hebt, ook dan kun je meedoen met deze winactie! Geef je dan op voor dit prachtige groene schort. In glanzende roségouden letters staat er ‘Christmas calories don’t count’ op. Een motto waar ik me hélémaal in kan vinden. Jij ook?

Hoe maak je kans op de kerstschorten?

Ik mag van Digitransfer dus drie mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder in een reactie weten welk(e) kerstschort(en) je zou willen winnen. Wil je optie #1 – de rode kerstschorten voor ouder en kind? Of ga je voor optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef erop? De laatste is optie #3 – het groene kerstschort met ‘Christmas calories don’t count’.

Vertel me in een reactie hieronder welke van de drie opties jouw voorkeur heeft. Je kunt nog meedoen t/m 12 december. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Digitransfer zorgt er vervolgens voor dat de winnaars nog voor het Kerstdiner de kerstschorten ontvangen! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen, en in Nederland of België moet wonen. Heel veel succes allemaal!

UPDATE! Deze actie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaars zijn Nathalie Mieremet, Inge (achternaam onbekend) en Esther Dautzenberg. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

284 reacties

 1. Marieka waalwijk op

  Wauw geweldige schorten zeg,ik zou graag de tweede voor mij en mijn zoon winnen

 2. Ik zou voor optie #3 gaan. Leuk voor mijn stiefzusje en afwisselend de grote schort voor mijn moeder en ik. We proberen altijd rond deze tijd met haar lekkernijen te gaan bakken omdat ze dat thuis zelf nooit mag en kan doen. Ze vind het geweldig om in de keuken te staan en ik heb de foto’s van haar eerste taart die ze heeft gebakken en versierd. De trots en vreugde straalde van de kleine meid af. Misschien dat dit haar inspireert om in de toekomst hier iets mee te gaan doen. Zo niet, ze zal altijd de prachtige herinneringen hebben

 3. Kimberley Anker op

  Ja super leuk!!
  Ik ga voor optie 1. De rode set <3 love it.
  Sinds mijn zoontje zelfstandig kan zitten 'helpt' hij mee in de keuken. Nu met 3 jaar maakt hij al havermoutkoekjes met de mixer. Zo heerlijk, vooral deze tijd van het jaar.

 4. Weer zo’n leuke win actie, we gaan voor optie 1 big helper/ little helper Traditie elke jaar maken mijn zoon(4jaar) en ik kerstkoekjes voor de opa’s en oma’s en ons oude buurvrouw en de bewoners in de zorginstelling hier om de hoek. Little Helper heeft dus dubbele betekenis, mijn kleine man, helpt met zoiets kleins als koekjes bakken en uitdelen die lieve oude mensjes een fijne kerst te bezorgen

 5. Ze zijn allemaal prachtig en zou ze alle drie kunnen kiezen. Het liefste zou ik me laten verassen maar ja jullie vragen specifiek om een keuze achter te laten. Dan kies ik optie #2. Kan ik met mijn little chef santa’s big helper zijn.

 6. Echt SUPER leuk!! Ik heb eigenlijk nog helemaal geen keukenschort. Zal wel handig zijn!! Ik vind nummer 2 eigenlijk het leukst! Kan je altijd gebruiken! Hopen dat ik win want echt heel tof!!

 7. Michaela Schmidt op

  Ik word helemaal vrolijk van de rode kerstschort. Samen met mijn dochterje in ‘ partnerlook’ het kerstdiner voorbereiden …. Ik ben al een hele grote fan van kerst en ik dacht al dat ik al helemaal klaar was met mijn kerstversiering in huis( veel meer past er ook niet meer bij..haha) , maar deze te gekke schorten maken het kerstgevoel helemaal af

 8. Petra van Limpt op

  Hoi!
  Ik ga voor optie 2! De stoere zwarte schorten! Maar eerlijk gezegd zou ik zilveren letters mooier vinden dan roségoud. Aangezien mijn little chefs jongens zijn, mag daar wel een stoerdere letterkleur bij toch?
  Happy holidays!

  Gr Petra

 9. Bianca Schonewille op

  Christmas calories don’t count,deze opdruk past perfect bij mij omdat ik bezig ben met een afvalprogramma via de sportschool. Ook al mag ik dan lekker eten en drinken wat ik wil (met mate),toch heb ik deze opdruk wel in mijn achterhoofd…..Je leeft tenslotte maar 1 keer!

 10. Chef en Little Chef is wel heel leuk voor opa en kleindochter die regelmatig in de keuken te vinden zijn . Ze wil graag altijd helpen en staat dan gezellig op een krukje bij het aanrecht en “help”op haar manier mee

 11. Lisanne Smeets-Sturtz op

  Optie 1. Wij gaan dit jaar voor de eerste keer met kerst met de kinderen koken voor de hele familie 🙂 en erg handig voor de kerstkoekjes die we vaker bakken.

 12. Ik ga voor optie#2 echt zo leuk voor mijn kleinzoon en schoonzoon. Mijn schoonzoon doet niets leiver dan in de keukens staan, en nu hij een zoon heeft wordt dat natuurlijk het gedeelde mannen domein, leuk ls ze beiden zo’n schort kunnen dragen

 13. Coby Breitner op

  Waarom doe ik mee omdat ik zweimel op jouw kerstblog/site. Alles vind ik even leuk.
  En nu zie ik deze aktie voorbij komen, aktie 2 de zwarte schorten helemaal geweldig.
  Dus graag doe ik een gokje voor aktie 2!

  Een fijne decembermaand, groetjes Coby

 14. Ik vind ze allemaal geweldig! Maar goed, keuzes maken hoort erbij: set 1 dan maar, voor als mijn nu nog hele kleine bonus-kleindochter strakjes groot genoeg is om met mij te kokkerellen.

 15. Hi ik ga voor optie 1! Ik heb verschillende hulpjes voor voor schillende klusjes. En in de keuken is er 1 hulp die altijd meekookt en vooral proeft tijdens het koken! mijn zoontje van bijna 15 helpt graag zijn grootmoeder met de komende kerstdiner.

 16. Evelien Sakko op

  Optie #1 om samen met mijn dochter Eline heerlijke kerstkoekjes en cupcakes te bakken

 17. wilmsen anita op

  Ik kies optie 1, omdat mijn kleindochter niets liever doet dan met oma cupcakes bakken

 18. Berendina Jaasma op

  ja leuk voor mij en mijn kleinzoon,als we weer koekjes gaan bakken
  Santa’s Helpers

 19. De zwarte is erg leuk voor onze kleinzoon bijna 4 jaar en zn mama
  Samen bakken doen ze regelmatig
  Zie ze al samen staan

 20. isa delaplace op

  mijn zoon van 12 is in september gestart in de kokschool , daar leerde hij lekkere hamburgers maken, toen we aan t brainstormen waren over het Kerstmenu zei hij dat hij wel die hamburgers wil maken!! superleuk dat hij dat wil doen want we krijgen toch maar liefst 16 gasten!! het wordt dus een bijzondere Kerst met een echte Chef in huis!! hij zou zo trots zijn met een echte Chef-short, en ik met de mini-chef 🙂 !!

 21. Nathalie Mieremet op

  Wat een leuke acties heb jij altijd!! Aangezien mijn zoontje elke woensdag bij opa en oma logeert en dan lekker mag helpen met kokkerellen ga ik voor optie 2 zodat ze hem elke week aan kunnen maar optie 1 maakte het me wel moeilijk!!

  Succes met alle verdere voorbereidingen!!

 22. Chef en little chef (nr. 2) zijn geweldig gaaf. Samen met mijn dochter de keuken in en braaf. Eten koken voor mama of grote koeken bakken. Die smaak hebben wij twee flink te pakken! Lekker stoer en eigenwijs. Ik en mijn kleine meis. Koken, bakken ach noem maar op. Met dit schort geen vlekken => helemaal top!!!

 23. Heel erg leuk voor mij en mijn dochter! Ik doe mee voor optie 2 omdat die ook te gebruiken als het geen kerst is. Mijn dochtertje is dol op samen koekjes, pepernoten bakken, taarten versieren en nog veel meer. Ze kan ook steeds meer zelf doen. Dit zal ze net als ik erg leuk vinden!

 24. Ik vind de rode schorten helemaal geweldig voor mijn schoonzoon en mijn kleinzoon, mijn kleinzoontje wil altijd helpen .als zijn vader aan het koken is echt zo leuk om te zien, wat zou dat te gek zijn om te mogen geven onder de Kerstboom!!!