WIN! Kerstschort voor jou én je (klein)kind van Digitransfer

284

De kerstschorten zijn terug van weggeweest! Omdat deze winactie vorig jaar zo’n ontzettend succes was, hebben Digitransfer en ik besloten om er een vervolg aan te geven! Maar dan wel nét iets anders. Deze week maak je 3x kans op een geweldige kerstschortcombinatie. Eentje voor jezelf én eentje voor je (klein)zoon of (klein)dochter. Zo leuk! Lees onderstaande blog goed door om kans te maken.

De leukste bedrukte (kerst)kleding

Bij Digitransfer kun je truien, t-shirts, hoodies, polo’s, petten en dus ook keukenschorten ontwerpen en laten bedrukken. Met een eigen logo, een zelf ontworpen design of een print die Digitransfer al voor je heeft gemaakt. De keuze is reuze! Ze hebben de leukste designs bedacht. Voor een zwangerschap bijvoorbeeld, of een vrijgezellenfeest.

Maar natuurlijk ook voor Kerst! Hier vind je alle leuke kerstdesigns op een rij. Het leuke is dat je alle items van Digitransfer ook met een gouden, zilveren of roségouden opdruk kunt laten maken. Dat geeft een super feestelijk resultaat! En de bedrukking blijft prachtig, ook na het wassen. Dat weet ik inmiddels uit eigen ervaring.

Wat kun je deze week winnen?

Ik mag van Digitransfer maar liefst drie lezers blij maken met één of meerdere kerstschorten. Hieronder lees je wat meer over de te winnen prijzen.

Optie #1. Santa’s Helpers

De eerste mogelijkheid is een échte kerstschortcombo voor ouder en kind. Of natuurlijk voor grootouder en kleinkind. Op het rode kerstschort staat met zilveren letters een superleuke kersttekst. Op het grote schort staat ‘Santa’s big helper’ en op het kleine schortje ‘Santa’s little helper’. Eronder staan grappige kerstelfen-voetjes. Hartstikke leuk om samen te dragen tijdens het kokkerellen en het bakken van kerstkoekjes, toch!?

Optie #2. Chef & Little Chef

De tweede schortcombo is wat chiquer en een tikkie stoerder. Deze schorten hebben we samengesteld zodat ze niet alleen leuk zijn met Kerst, maar het hele jaar dienst kunnen doen in de keuken. Op het grote zwarte schort staat in stijlvolle roségouden letters “Chef”. En op het kleine exemplaar staat in hetzelfde lettertype en het zelfde roségoud “Little Chef”. Mooi hè? Maakt ook een geweldig kerstcadeau, vind ik.

Optie #3. Christmas calories don’t count

Het derde kerstschort straalt in z’n uppie. Maar daarom is ie niet minder gezellig! Stel nou dat je – net als ik – geen kinderen of kleinkinderen hebt, ook dan kun je meedoen met deze winactie! Geef je dan op voor dit prachtige groene schort. In glanzende roségouden letters staat er ‘Christmas calories don’t count’ op. Een motto waar ik me hélémaal in kan vinden. Jij ook?

Hoe maak je kans op de kerstschorten?

Ik mag van Digitransfer dus drie mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder in een reactie weten welk(e) kerstschort(en) je zou willen winnen. Wil je optie #1 – de rode kerstschorten voor ouder en kind? Of ga je voor optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef erop? De laatste is optie #3 – het groene kerstschort met ‘Christmas calories don’t count’.

Vertel me in een reactie hieronder welke van de drie opties jouw voorkeur heeft. Je kunt nog meedoen t/m 12 december. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Digitransfer zorgt er vervolgens voor dat de winnaars nog voor het Kerstdiner de kerstschorten ontvangen! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen, en in Nederland of België moet wonen. Heel veel succes allemaal!

UPDATE! Deze actie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaars zijn Nathalie Mieremet, Inge (achternaam onbekend) en Esther Dautzenberg. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

284 reacties

 1. Chef en Little Chef! Gewoon te lief en te schattig! Ik zie ze al samen mijn echtgenoot en onze jongste kleinzoon!
  Tranen in mijn ogen!

 2. Ik zou graag voor de rode gaan,maar dan de big voor mijn grote kleinzoon en de little voor oma,want hij is 17 maar is gek op koken en dat doet hij goed.
  Lijkt me dus heel gezellig!!

 3. Optie #1!
  Mijn zoontje staat nu letterlijk de brownie kom leeg te likken terwijl ik dit typ. Mijn mannetje is nu 5 en heeft net een verhuizing achter de rug en een nieuw zusje erbij, dus hij kan wel een opsteker gebruiken in zo’n spannende tijd 🙂

 4. Mirjam Hellingman op

  Lijkt mij superleuk voor mezelf en een van mijn tweelingdochters! Ik vind de rode toch echt het leukste! Vrolijk kerstfeest!

 5. De rode kerstschort zou prachtig zijn. Voor mijn stiefdochter Anita .Of voor kleindochter Ilona.

 6. Houkje Brinkman. op

  wij vinden de rode schorten enig! mijn kleinzoon van 7 jaar en ik.. We hopen dat we er kans op maken,dat zal geweldig zijn.wij met zijn tweetjes in de keuken in dat knalrode schort!. met vriendelijke kerst groeten van Houkje en Ryan

 7. De Zutter Christa op

  Zou een mooie start zij voor mijn dochter en mijn kleinzoon die terug bij ons komen wonen om in onze keuken wat te kokkerellen . Ik kies optie #2.
  Alvast bedankt Christa

 8. Geweldig voor oom Barry en nichtje Roos van 3 jaar. Zij staan met de Kerst samen in de keuken om ons; oma, opa, oom Martijn en tante Irma, neef Gydo, nicht Esmay, Koen en Merel, Olle, Morris en natuurlijk voor zichzelf een Kerstmaal te bereiden.

 9. miranda van der kraak-bruins op

  ik ga voor optie 2 vind ze allemaal mooi maar 2 kan je het hele jaar door mooi gebruiken

 10. Onze kleindochters uit America zal Kerst vieren hier bij ons, zij zijn biede kookins. Ik zal heel graag nummer 1 willen winnen voor ze. Ze helpen heel graag in de keuken maar hebben Oma nooit geholpen met Kerst diner, dit jaar voor het eerst , zal heel leuk zijn met de rood schoten.

 11. Ik ga voor het groene schort. Het hele jaar door zijn we bezig met calorieën tellen en te trachten wat kilo’s te verliezen en dan is het met de decembermaand toch wel een hart onder de riem om hier even niet mee bezig te zijn en daardoor meer te genieten van al dat lekkers in de decembermaand!

 12. simone houtveen op

  ik ga voor schort 3, lekker aan de gang gaan met zo een schort en echt niet zo op de calorieen letten lijkt me zalig voor een keer. Hetis maar 1 keer in het jaar kerstmis en dan ga ik er zeker voor, de voorpret heb ik nu al van wat voor lekkers zullen we doen en met zo een schort erbij is dat zeker een stimulans

 13. Chef en Little Chef! Ik kook en bak ontzettend graag en probeer nu mijn zoontje van bijna 2 al te laten helpen al is dat nu meestal nog van de regen in de drup. 😉 Gelukkig heeft hij ook een eigen keukentje waar hij nog even kan “oefenen”, dat zou met een eigen schortje natuurlijk nog beter gaan!

 14. nelleke koster op

  ‘Christmas Calories don’t count’vind ik het origineelste schort en ook de mooie groene kleur maakt dit schort tot een hebbeding 🙂

 15. De zwarte kerst schorten zijn heel mooi, maar ik ga toch liever voor de rode kerst schorten. Die hebben meer van het moment kerst en de elfen voetjes eronder snoezig. Dan kan mijn kleinzoon me mooi helpen, wat hij nu altijd al doet(zonder schort), maar hij wil helpen, pakt het opstapje erbij en staat naast me klaar. Dat heeft hij vast van zijn opa, koken, wat kon die man heerlijke maaltijden bereiden. Maar helaas een paar uur voor dit kind werd geboren, overleed hij plotseling. Daarom vind ik het zo mooi, deze belangstelling van dit kind.

 16. Oooh ze zijn allemaal leuk! Maar dan toch de zwarte, dan kunnen we die ook gebruiken met wafels bakken met oud en nieuw!

 17. Chef en Little Chef! Zooo ontzettend schattig! Mijn vriend is kok en we verwachten ons 1ste kindje. Later kunnen ze dan samen gaan koken. Helemaal geweldig!

 18. optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef erop nits is leuker dan met je kind samen te koken en hun te leren dat gezellig kan zijn en erna al dat lekkers samen optesmikkelen

 19. Oh heel graag optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef erop voor mijn man en zoon.
  Mijn man kan supergoed koken en is het nu mijn zoon aan het leren. Wat zou het leuk zijn als ik de gave shorten voor hun win!!

 20. Yvonne Timmer op

  Ik zou graag mee willen doen voor optie 2 de chef schorten. Het lijkt me geweldig om ze te dragen samen met mijn kleindochtertje als we lekker saampjes kunnen keuvelen in de keuken niets is mooier dan dat toch.

 21. bruyneel christine op

  hey hey ,ik zou heel graag koken met mijn kleinzoontje van bijna twee ,hij roert in pannen en potten van nu al en hij helpt me met alles als het maar eten klaar maken is .ik hoop op nr1.
  vriendelijke groetjes ,