WIN! Kerstschort voor jou én je (klein)kind van Digitransfer

284

De kerstschorten zijn terug van weggeweest! Omdat deze winactie vorig jaar zo’n ontzettend succes was, hebben Digitransfer en ik besloten om er een vervolg aan te geven! Maar dan wel nét iets anders. Deze week maak je 3x kans op een geweldige kerstschortcombinatie. Eentje voor jezelf én eentje voor je (klein)zoon of (klein)dochter. Zo leuk! Lees onderstaande blog goed door om kans te maken.

De leukste bedrukte (kerst)kleding

Bij Digitransfer kun je truien, t-shirts, hoodies, polo’s, petten en dus ook keukenschorten ontwerpen en laten bedrukken. Met een eigen logo, een zelf ontworpen design of een print die Digitransfer al voor je heeft gemaakt. De keuze is reuze! Ze hebben de leukste designs bedacht. Voor een zwangerschap bijvoorbeeld, of een vrijgezellenfeest.

Maar natuurlijk ook voor Kerst! Hier vind je alle leuke kerstdesigns op een rij. Het leuke is dat je alle items van Digitransfer ook met een gouden, zilveren of roségouden opdruk kunt laten maken. Dat geeft een super feestelijk resultaat! En de bedrukking blijft prachtig, ook na het wassen. Dat weet ik inmiddels uit eigen ervaring.

Wat kun je deze week winnen?

Ik mag van Digitransfer maar liefst drie lezers blij maken met één of meerdere kerstschorten. Hieronder lees je wat meer over de te winnen prijzen.

Optie #1. Santa’s Helpers

De eerste mogelijkheid is een échte kerstschortcombo voor ouder en kind. Of natuurlijk voor grootouder en kleinkind. Op het rode kerstschort staat met zilveren letters een superleuke kersttekst. Op het grote schort staat ‘Santa’s big helper’ en op het kleine schortje ‘Santa’s little helper’. Eronder staan grappige kerstelfen-voetjes. Hartstikke leuk om samen te dragen tijdens het kokkerellen en het bakken van kerstkoekjes, toch!?

Optie #2. Chef & Little Chef

De tweede schortcombo is wat chiquer en een tikkie stoerder. Deze schorten hebben we samengesteld zodat ze niet alleen leuk zijn met Kerst, maar het hele jaar dienst kunnen doen in de keuken. Op het grote zwarte schort staat in stijlvolle roségouden letters “Chef”. En op het kleine exemplaar staat in hetzelfde lettertype en het zelfde roségoud “Little Chef”. Mooi hè? Maakt ook een geweldig kerstcadeau, vind ik.

Optie #3. Christmas calories don’t count

Het derde kerstschort straalt in z’n uppie. Maar daarom is ie niet minder gezellig! Stel nou dat je – net als ik – geen kinderen of kleinkinderen hebt, ook dan kun je meedoen met deze winactie! Geef je dan op voor dit prachtige groene schort. In glanzende roségouden letters staat er ‘Christmas calories don’t count’ op. Een motto waar ik me hélémaal in kan vinden. Jij ook?

Hoe maak je kans op de kerstschorten?

Ik mag van Digitransfer dus drie mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder in een reactie weten welk(e) kerstschort(en) je zou willen winnen. Wil je optie #1 – de rode kerstschorten voor ouder en kind? Of ga je voor optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef erop? De laatste is optie #3 – het groene kerstschort met ‘Christmas calories don’t count’.

Vertel me in een reactie hieronder welke van de drie opties jouw voorkeur heeft. Je kunt nog meedoen t/m 12 december. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Digitransfer zorgt er vervolgens voor dat de winnaars nog voor het Kerstdiner de kerstschorten ontvangen! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen, en in Nederland of België moet wonen. Heel veel succes allemaal!

UPDATE! Deze actie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaars zijn Nathalie Mieremet, Inge (achternaam onbekend) en Esther Dautzenberg. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

284 reacties

 1. Lucie Bleumer op

  De leukste schorten voor mij en mijn kleindochter vind ik natuurlijk de rode (Santa’s helper) of de zwarte (Chef-jes). Dus doe ik een gokje voor mij en Olivia.

 2. Optie 3 vind ik leuk. Kleinkinderen heb ik nog niet en mijn kinderen zijn groot genoeg om kleinkinderen te maken en passen dus zelf ook niet in zo’n schortje.

 3. alle drie zijn ze van toepassing bij ons. optie 1 voor mijn kleindochter en mij, optie 2 voor opa en zijn andere kleindochter en optie voor ons hele gezin hahaha……..

 4. Ingrid Veltkamp op

  Hartstikke leuk!!!!!! Persoonlijk vind ik de 2e optie het leukst, want die kan ik het hele jaar door gebruiken.

 5. Ik zou heel graag de nr 2 de zwarte willen winnen . Dit zou een leuk geschenk voor mijn nicht en vriend en de kinderen zijn. Wij worden daar veel uitgenodigd om te blijven eten en kunnen er ook nog eens blijven slapen en krijgen er een lekker ontbijtje bij. Is dat geen heerlijke familie.

 6. Hey!
  Ik ga voor optie 3 :).
  Bakken vind ik zo leuk en dit schort zo nice!
  Duimduimduim (zet duimen op mixstand nummer 3).

  Groet,
  Geertje Hoekstra

 7. Oh wat leuk die rode schorten #optie 1, voor mijn kleindochter Aurelie en mezelf om samen kerstkoekjes te bakken.

 8. Jennifer Stoel op

  Ik vind de set met de rode kerstschorten Superschattig. We houden hier thuis erg van “ kerstelfjes” dus daar passen deze schorten prima bij. Helemaal onze smaak.

 9. maryon kortekaas op

  Superleuk. Vooral de schort van de calorien spreekt me erg aan. Zeker na de feestdagen erg toepasselijk

 10. O Saskia wat zijn ze leuk,ik doe graag mee en probeer de rode te winnen voor kleindochter Gwen en mijzelf.met deze mooie schorten zal het nog gezelliger zijn in de keuken

 11. Lisette de Brouwer op

  Ik doe graag mee voor optie 2, niet voor mezelf want ik heb nog geen kleinkinderen, maar om weg te geven aan een bevriende oma met kleindochter.

 12. Ellen Middelkoop op

  Wat een super leuke winactie. Als ik mag kiezen, dan kies ik voor optie #3. Ben nog geen oma en dat gaat nog wel even duren denk ik Wens jullie alvast een mooie sfeervolle kerst toe. Lieve groet, Ellen Middelkoop

 13. optie 1 Santa’s Big and Little Helper.

  Geweldig. Man en dochter staan met Kerst samen in de keuken, wel vaker… om iets lekkers te maken, bord op te maken… ze is nog maar 10 jr. maar vind het leuk om van alles te leren en te proeven… of er nog iets bij mag…

  #genieten

  kan ik ze belonen met een prachtig schort, ze zijn echt leuk, ook als cadeutje! #onderdeboom

 14. Optie 3 vind ik geweldig! Hij is én groen wat past bij mijn boom, en de tekst is geweldig (ik hou van bakken rond de kerst).

 15. #optie2 Heuuul graag! Een keukenprinses en mijn net 8 jarige keukenprinsesje in the house ! Sinds ze op woensdagmiddag kookles volgt wil ze steeds vaker samen met mij in de keuken iets klaar maken. Dit schortenduo is dan ook onze keukendroom! Mama & dochter ‍❤️‍‍

 16. Ik zou heel graag optie 2 (Chef & little Chef) willen winnen. Mijn man is kok die, gelukkig, ook thuis het liefst achter de pannen staat. Onze dochter is zijn schaduw en helpt altijd mee. Ook het kerstdiner zal van hun hand zijn deze twee schorten zouden het plaatje helemaal compleet maken 🙂

 17. Petra Broshuis op

  #3 omdat ik het nooit kan laten om groots uit te pakken met het kerstdiner.
  En ja, dan stop je ongemerkt toch altijd wat extra’s van al die lekkere dingen naar binnen. ‍️
  En je wilt toch niet dat je mooie kerst outfit vies wordt dus dat veel te gek gave schort zou hier ontzettend van pas komen
  ❤️❤️❤️

 18. Optie 2 aub. Mijn mm an gaat met mijn zoontje het kerstdiner verzorgen. Dit zou een geweldig kado zijn.

 19. Joke Dezijn-Oosterling op

  Ik vind optie 2 onwijs leuk. Ik zie me al staan koken en bakken samen met zoon! 🙂

 20. optie #1 – de rode kerstschorten voor ouder en kind die vind ik super gaaf voor Puck en mij als ik samen met mijn oudste kleinlkind nu 5 ga bakken, voor de kerst zouden we samen iets in elkaar fratselen en dat gaat natuurlijk veel beter met zon mooi rood Kerst schort super leuk , voor de extra feestvreugde

 21. Mijn kleindochter wordt in januari 8 jaar. Zoals je op deze foto kunt zien zijn we, toen ze net kon zitten, al samen begonnen in de keuken. Als dat geen schort verdient. Onze voorkeur gaat uit naar optie 2.