Christmasworld in Frankfurt: inspiratie opdoen voor Kerst 2019

0

Samenwerking – Wist jij dat er ieder jaar in januari een súpergrote kerstbeurs plaatsvindt in Frankfurt? Begin dit jaar was ik er samen met mijn man Robert en de rest van mijn team. Ons uitgebreide verslag (inclusief video) vind je hier. Maar natuurlijk zal Christmasworld ook in 2019 weer alle inspiratie bieden voor zakelijke bezoekers op het gebied van kerst en het feestseizoen!

Christmasworld 2019

Van 25 t/m 29 januari presenteren meer dan 1000 internationale exposanten hun unieke portfolio op Christmasworld in de Messe te Frankfurt. Van huisgemaakte producten, klassiekers van glas en keramiek tot eigentijds design. Alles is er te vinden! Op Christmasworld ontdek je o.a. de collecties van merken als Konstsmide, Everlands, Kaemingk, Kurt S. Adler en My Village.

Alleen voor zakelijke bezoekers

Belangrijk om te weten; Christmasworld is een vakbeurs. En dat betekent dat de fair helaas alleen toegankelijk is voor zakelijke bezoekers. Als particulier kun je er helaas niet terecht. Maar als je een eigen zaak hebt of inkopen doet voor je werkgever op het gebied van kerst, dan is Christmasworld écht een aanrader. Wat zeg ik, het is een must visit. Je spot er o.a. de kersttrends voor 2019 en ontdekt er de nieuwe collecties van toonaangevende internationale bedrijven en merken in de kerst- en feestsector.

Kersttrends 2019

Welke kleuren, materialen en vormen zijn de toekomst voor de decoratieve sector? Dat ontdek je bij de Christmasworld Trends 2019/2020. Nu al vind je informatie over deze kersttrends online en straks kun je uitgebreid inspiratie opdoen op de beurs. Aan de hand van vier trendwerelden geeft het trendburo bora.herke.palmisano je een uitgebreide blik op de toekomst. De trendwerelden voor kerst 2019 zijn “tender festivities”, “essential ceremonies”, “sweet traditions” en “luminous celebration”.

Floradecora

Naast de prachtige stands is er ook een uitgebreid randprogramma. Er zijn gratis lezingen en workshop met betrekking tot de kersttrends bijvoorbeeld. Daarnaast is er de Floradecora, waar je verse bloemen en decoratieve planten aantreft. Bloemen en planten zijn populairder dan ooit als geschenk- en decoratie-artikel. Daarnaast blijft de vraag naar kant-en-klare producten groeien. Floradecora combineert deze aspecten. Bekende bedrijven presenteren hier verse bloemen, sierplanten en arrangementen.

Christmas Delights & 2Dezign

Nieuw komend jaar is Christmas Delights. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan heerlijke spijzen en dranken voor alle speciale gelegenheden. Voor het achtste jaar op rij verzorgt het Nederlands designer duo Rudi Tuinman en Pascal Koeleman een gigantische show waar je inspiratie voor raam-, winkel- en buitendecoratie op kunt doen, namelijk Kinemona Vintage.

Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie op de website van Christmasworld. En wacht niet te lang met het bestellen van je toegangskaarten. Zie ik jou daar in januari 2019?

Dit artikel is in samenwerking met Christmasworld geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!