Inspiratie opdoen! 30+ foto’s van prachtig versierde kerstinterieurs

8

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan geen genoeg krijgen van prachtig versierde kerstinterieurs. Mooie huiskamers, gezellig versierde slaapkamers, kerstbomen in de prachtigste kleuren. Ik kan eindeloos naar foto’s en plaatjes kijken en even helemaal wegdromen. En laat dat nou precíes zijn wat ik je in deze blog ga laten doen! Ben je nog op zoek naar kerst interieur ideeën? Ik heb meer dan 30 prachtige foto’s voor je!

Kerst interieur ideeën

Het leek me leuk om merken onder de aandacht te brengen die in Nederland nog niet zo bekend zijn. Merken die je misschien niet zo snel tegenkomt in de winkel, omdat ze hier nog niet zo groot zijn. Of hier gewoon nog niet verkocht worden. Bedrijven die práchtige kerstproducten op de markt brengen, en heel groot zijn in hun eigen land. In deze blog laat ik je schitterende plaatjes zien van merken als het ZweedseLexington, het Spaanse El Corte Inglès en het Amerikaanse Balsam Hill. Het is een hoop scrollen, but worth itI promise. 

Lexington: Stoer & stijlvol, New England style

Laten we beginnen met Lexington. Er is een klein stadje met de naam Lexington vlakbij Boston in Massachesetts. Je vindt er de typische traditionele New England huizen van cedar wood en met witte verf. Het assortiment van Lexington is beinvloed door deze typische New England stijl. Het bedrijf volgt de tradities van de Amerikaanse Ooskunst. En natuurlijk is er ook een uitgebreide kerstcollectie.

Lexington is een stoer merk, dat zie je wel op de foto’s hieronder. Er zijn prachtige kerstkussens en throws voor over de bank. En ook het beddegoed vind ik prachtig. De collectie is te bekijken en te bestellen via de webshop van Lexington zelf. Het is geen heel goedkoop merk, maar de kwaliteit is fantastisch. Als je voor meer dan 99 euro bestelt, verzenden ze het gratis. En nog een handige tip: meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling.

Balsam Hill

In de VS is Balsam Hill een heus fenomeen. Ik kom het al jaren overal tegen bij Amerikaanse woonbloggers. Vooral hun prachtige kunst-kerstkransen, guirlandes en kunstkerstbomen zijn wereldberoemd. Faux kerstgroen is dan ook hun specialiteit. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Geweldig toch? Maar ze hebben verder ook prachtige ornamenten, kerstboomkleden, kerstsokken en nog veel meer.

Hier in Nederland kennen we Balsam Hill eigenlijk nog niet (zo goed). Dat kan komen omdat het merk nog geen webshop heeft in de Benelux. Maar je kunt wel inspiratie opdoen bij de Britse webshop en de Duitse online winkel! Voor zover ik weet, verzenden ze nog niet naar Nederland. Maar dat kan zomaar veranderen in de nabije toekomst. Scroll lekker naar beneden en bekijk de prachtige foto’s van Balsam Hill.

Garden Trading

Het Britse merk Garden Trading wordt verkocht in meer dan 1000 winkels verspreid door het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben vooral veel producten voor de tuin (zoiets verwachtte je vast wel met de naam ‘Garden’ Trading). Maar ook voor het interieur hebben ze een uitgebreide collectie. Garden Trading heeft een webshop die verzendt naar Nederland. Maar je betaalt wel 15 pond verzendkosten. Anyway, we zijn hier vooral voor de foto’s die pure kerstgezelligheid uitstralen. Hieronder vind je ze!

El Corte Inglés

Als je ooit in Spanje op vakantie bent geweest, dan ken je de warenhuisketen El Corte Inglés vast wel. De eerste foto hieronder vind ik zó leuk. Als ik zo’n tipi in huis had staan, zou ik hem absoluut helemaal in kerstsferen aankleden. Hoe onwijs leuk!? En verder staan er hieronder práchtige foto’s van versierde kerstbomen, gezellige kerstkussentjes en check vooral ook de huisjes en de grote notenkraker. Love it! El Corte Inglés verzendt naar Nederland vanaf haar internationale webshop, maar je betaalt €15 verzendkosten.

Nog meer kerst interieur ideeën

En we sluiten af met nog een paar prachtige plaatjes van diverse bedrijven die ik je écht niet wilde onthouden. Gewoon omdat je nooit te veel kerst interieur ideeën kunt hebben. Toch? Ik heb steeds onder elke foto beschreven van welk merk de producten op de foto zijn!

Pro-Idee GmbH & Co KG

Lights4fun

Idyll Home

Lights4fun

Lights4fun

Idyll Home

Welk van de Kerst interieur ideeën vond jij het leukst?

Mooi hè? Ik kan echt uren rondwaren op Pinterest om kerstplaatjes te kijken. Mooi versierde huiskamers, badkamers, slaapkamers. I love it! Ik ben echt super nieuwsgierig naar welk van de bovenstaande foto’s en kerst interieur ideeën jou het meest aansprak. Wat vond je van de tipi? En van de prachtige producten van Balsam Hill? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Veel plezier met versieren!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

  1. Ik vind alle foto’s wel iets hebben maar de foto die me het meest aanspreekt is eigenlijk de simpelste. Een stoeltje voor het raam met een krans, mooi 🙂 Zelf kijk ik ook heel graag op pinterest en wat je daar ziet….die huizen ook, van binnen en van buiten, de een nog mooier dan de ander.

  2. Vind ze allemaal mooi.. hou van rood, maar heb nu een duizend-en-een nacht- boom..dus vol met kleur!! Ook heel bijzonder die boom met alleen maar lichtjes!!

  3. Nicole Linssen op

    Christmaholic!!
    Voor mij dé ultime favouriet! Heerlijk om me mee te laten slepen in je christmaddiction!!
    Ook ik pak met kerst altijd uit! Nog voor de sint t land verlaat begin ik al onder de overkapping! Het is al eerder donker , dus extra lichtjes brengen me al in de sfeer savonds. Maar als de goede man t land weer verlaten heeft dan wordt alles in huis verschoven om de kerstboom een ereplaats te geven. Waren er vorig jaar nog maar liefst 3 bomen( mijn eigen lang gewenste bosje) dit jaar is er een breed bolvormige boom op een berkenstam! Voor mij alles in groen wit en warm oranje. De trap in de kamer, de grote spiegel, de schuifpui, de tafels, t toilet en ja, zelfs de slaapkamer doet mee, maar die is in zwart, wit rood en goud, net als mijn voordeur/voortuin. Dit jaar wordt t lachen want we hebben zonnepanelen, dus laat maar branden die lampjes, kost niks na deze mooie lange zomer. Hahaha alsof ik me laat tegenhouden. Mijn ouders hebben hun huisje ook helemaal aangekleed. Dus de kerstgejte is erfelijk. En mijn dochters hebben t ook al goed te pakken! Mijn jongste is de deur uit en heeft vorig jaar mijn ( voor voor dé kerstkleur) verzameling rode ballen, strikken etc meegenomen. En ook dit jaar weer voor rood gekozen. Je ziet dus, christmaholic is voor mij genieten. Nog niet alle kadoos in huis dus ik moet vandaag weer sfeer gaan proeven in de stad. Heeerlijk! Wat sommigen als vervelend ervaren ( moeten ze eerder hun kerstinkopen gaan doen) vind ik heerlijk. Tussen alle lichtjes, drukte, mooi versierde etalages en winkels banjeren. Heel fijne dagen en samen genieten van kerst! Hohoho *<[;{)