Dit zijn de meest hilarische kerstcadeaus

1

Samenwerking – Vergeet parfums, boeken en boxershorts. Dit jaar geef jij je vrienden, familie en geliefde een kerstcadeau dat écht origineel is. En omdat de meeste mensen wel wat cadeauinspiratie kunnen gebruiken hebben we wat hilarische kerstcadeaus voor je op een rijtje gezet.

Pongsecco: beer pong met prosecco

Kerst wordt pas echt leuk als de drank rijkelijk vloeit. Vooral die stomvervelende familiedag kom je dan net wat makkelijker door. Grijp je nichtjes en zussen bij elkaar en speel een potje Pongsecco! Het spel werkt hetzelfde als beer pong, maar dit keer probeer je je balletje in een veel stijlvoller proseccoglas te gooien. En drinken maar!

Unicorn Farts champagneglas

Weet jij hoe de bubbels in je champagne komen? Het zijn allemaal windjes van eenhoorns! Proost op het nieuwe jaar met het Unicorn Farts champagneglas van BigMouth.

Mrs. Potts theepot

Met de komst van de nieuwe Beauty and the Beast film zijn Chip en zijn moeder Mrs. Potts weer helemaal hot. Mrs. Potts schenkt heerlijk warme thee en staat bovendien super gezellig in je keuken én op tafel.

LED eenhoorn pantoffels

Je kunt dit jaar niet ontkomen aan de eenhoorn-trend. Je drinkt er uit, schrijft ermee en draagt ze ook aan je voeten. En het mooist van alles? De LED eenhoorn pantoffels geven nog eens licht ook! Er zitten namelijk lampjes in de wangen van de eenhoorn.

Perzisch tapijt onderzetters

Gebruikt je kerel nooit onderzetters, omdat dat niet cool is of omdat hij er gewoon te lui voor is? Geef hem onderzetters in de vorm van Perzische tapijtjes cadeau! Kan ‘ie mooi zijn natte flesje bier opzetten, zonder je tafel te beschadigen.

Eenhoorn ringwerpset

Het ouderwetse ringwerpen wordt veel leuker als je de ringen om de hoorn van een eenhoorn mag gooien! De eenhoorn ringwerpset bestaat uit een prachtige eenhoorn haarband voor op het hoofd van je teamgenoot en vier roze ringen om mee te gooien.

Soepsokken & biersokken

Sokken zijn misschien wel heel praktisch, maar het is toch wel een standaard en saai cadeau. Maar niet als ze eruit zien als soep én zijn ingepakt in een soepblik. Dan wordt het opeens een hilarisch kerstcadeautje, dat ook nog eens in verschillende smaken leverbaar is. Kies je voor groentensoep of wortelsoep?

Nog even voortbordurend op de sokken: heb je wel eens gehoord van bier sokken in bierblik? Dit is opnieuw zo’n kerstcadeau dat eigenlijk niet mag ontbreken onder de kerstboom. Welke man houdt er nou niet van sokken die eruit zien als bier?

Regenboog druipkaarsen

Wat geef je een vrouw die alles al heeft? Druipkaarsen met regenboogkleuren! We kunnen bijna zeker zeggen dat de ontvangster die nog niet had. De kaarsen smelten druipend en alle kleuren kaarsvet leveren een vrolijk tafereeltje op.

Volkswagen beker en sokken cadeauset

Geen idee wat je je pa dit jaar moet geven met kerst? Deze cadeauset met sokken en beker met Volkswagen busje design doen het altijd goed bij mannen! Heb je direct twee cadeautjes in één.

Naughty Knot: een strik voor je lichaam

Het lekkerste cadeautje ben je zelf! Hul je in deze sexy strik en ga onder de kerstboom liggen. Jouw lief mag je vanavond uitpakken. Let op: niet geschikt als je met familie kerstcadeautjes gaat uitpakken (alhoewel, kan natuurlijk ook juist weer voor hilarische momenten zorgen ;-)).

Santakini

De Santakini is iets minder sexy dan de bovengenoemde Naughty Knot, maar de juiste man komt er wel mee weg hoor. Het is een Borat-mankini, maar dan in het rood en met nepbont!

Lichtgevende ketting

Heb je geen ruimte in huis voor een kerstboom? Versier jezelf met deze lichtgevende ketting! Als je deze kerstketting met lampjes omdoet, ben je zélf het stralende middelpunt van het kerstdiner. Perfect voor foute kerstfeestjes en ugly christmas sweater parties. Meer hilarische kerstcadeaus, maar ook iets normalere cadeautjes, scoor je bij Ditverzinjeniet.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ditverzinjeniet

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. De Mrs. Potts theepot vind ik nog leuk, maar voor de rest vind ik het zonde van m’n geld (verkwisting) om aan zoiets uit te geven. Dan geef ik dat liever uit aan een persoonlijk cadeau waarvan ik weet dat het niet achterin een kast belandt om nooit meer naar omgekeken te worden of erger nog…in de prullenbak.