WIN! Sunware opbergset voor je kerstspullen

239

Je kerstballen weer opruimen, daar moet je nu vást nog niet aan denken. Want die prachtige kerstboom staat pas net te stralen in je huiskamer. Maar strakjes gaat het toch echt weer gebeuren. En als je het versieren volgend jaar nóg leuker wil maken, is het wel zo handig om je kerstspullen netjes en georganiseerd op te bergen. De producten van Sunware kunnen je daarbij helpen. En nog beter… je kunt ze deze week winnen!

Over Sunware

Word jij ook zo blij van kerstdecoratie die netjes, geordend en gestructueerd bij elkaar in één doos zit en vooral veilig opgeborgen is, zodat er niks kapot kan gaan? Nou ik wel hoor! En het Nederlandse merk Sunware heeft dus de slimste, handigste en meest veelzijdige opbergoplossingen voor je kerstdecoratie, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je spullen. Denk aan opbergboxen voor je kerstballen waar meer dan honderd ballen in kunnen, een tas voor je kunstkerstboom, tassen voor kerstkransen, haspels voor je lampjes en ga zo maar door.

Sunware heeft twee verschillende lijnen opbergboxen, die ieder zo hun voordelen hebben. De Nesta-lijn heeft bijvoorbeeld opbergdeksels (waar je losse spulletjes in kunt opbergen). En de Q-line opbergboxen hebben fijne, extra stevige sluitclips. Laatst deelde ik al in samenwerking met Sunware mijn 13 allerbeste tips voor het opbergen van je kerstballen en andere kerstspulletjes. Mocht je die blog nog niet gelezen hebben, zeker even doen! Staan echt zoveel handige dingetjes in. Maar vandaag is het, zoals je vast al wel had begrepen, tijd voor een winactie!

Wat kun je precies winnen?

Let’s get organized! Ik mag van Sunware twee opbergsets weggeven voor jouw prachtige, en ongetwijfeld met veel zorg verzamelde kerstspullen. De pakketten hebben allebei een waarde van ongeveer €60! Hieronder lees je wat er precies in de te winnen pakketten zit:

 • een Nesta opbergbox van 45 liter inclusief storage lid (waar je losse kerstspulletjes in kunt doen) en kartonnen trays voor 76 kerstballen
 • een Nesta kerstballenbox van 35 liter met plat deksel, inclusief handige kartonnen trays voor 63 kerstballen
 • een Q-line opbergdoos voor kerstspullen van 38 liter met stevige sluitclips en handgreep en trays voor maar liefst 125 ballen
 • een Q-line kerstballenbox van 26 liter met ook weer die stevige sluitclips en kartonnen trays voor 75 kerstballen
 • setje van 2 rode kersthaspels, voor je kerstlampjes of slingers. Met handige klemmetjes om je snoeren in vast te maken.

Op de foto hieronder zie je in de bovenste twee boxen de kartonnen traytjes uitgevouwen en in elkaar gezet. In de onderste twee boxen zie je de kartonnen trays liggen zoals je ze ontvangt. Ze zijn super makkelijk in elkaar te vouwen en werken ideaal voor het stevig opbergen van je kerstballen!

Hoe maak je kans op zo’n opbergset voor je kerstspullen?

Wat moet je doen om zo’n set Sunware kerstballenboxen inclusief twee haspels te winnen? Nou, zoals altijd hieronder een reactie achterlaten! Vertel me in jouw comment wat jouw allerbeste opbergtip is met betrekking tot kerstballen, de boom, kerstspullen etc. Ik vind het ook leuk om te lezen waarvoor jij deze prijs zou gebruiken (of waarom juist jij de kerstballenboxen zo hard nodig hebt, omdat het nu een ongeorganiseerde chaos is, haha).

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m 19 december. Daarna worden de winnaars gekozen. Zij krijgen via e-mail bericht (dus zorg dat je e-mailadres klopt als je hieronder een reactie achterlaat!). Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen om kans te maken. Ik wens jullie weer heel veel succes!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Maxime van Euveren en Marjolein v/d Bovenkamp. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

239 reacties

 1. Omdat al hele mooie handbeschilderde kerstballen toch gesneuveld zijn willen wij meedoen voor deze mooie boxen. Wij deden ze zelf altijd in een kartonen doos met piepschuimpjes van die witte of groene maar helaas toch niet stevig genoeg.
  Dus doen we mee voor dit mooie kerstidee
  NL

 2. Hi Saskia,

  Mijn opruimhart gaat van deze winactie sneller kloppen. Ik word erg blij van alles organiseren en opruimen, maar voor mijn kerstspullen heb ik de juiste opruimmethode nog niet gevonden. Alles ligt nu in een kartonnen doos, zonder enig overzicht. Ik kan je vertellen dat er al een boel kerstballen zijn gesneuveld ;).
  En net als jou ben ik gek op de kerst, en wil ik het liefst mijn spulletjes netjes opbergen om ze volgend jaar met veel plezier weer te kunnen gebruiken. Mocht ik tussen al deze enthousiaste reacties kans maken, dan worden die kersthaspels zeker weten mijn lifesavers ;).

  Ik wens je alvast fijne dagen!

  Liefs, Carmen

 3. Vaak is het een chaos, maar ik probeer altijd de kerstlampjes op een karton op te rollen zodat ze volgend jaar niet als een klit in de doos liggen. Tja de kerstballen die gaan in keukenrolpapier ( wat ik ieder jaar hergebruik). Misschien een rommeltje maar ik doe het er maar mee.

 4. Hoi

  Wij hebben van onze vaste zoldertrap een klaptrap gemaakt. Onder de trap zat vroeger een badkamertje. We gebruiken die loze ruimte nu als opslag voor onze kerstspullen.

  Wij willen graag winnen, omdat dit systeem super handig is. We hebben nu ook wat kunststof bakken, maar die zijn onhandig en niet gemaakt voor kerstspullen..

 5. Opbergtip: schaf de sunware boxen aan 😉 . Bij mij liggen de ballen nu doorelkaar in een plastic doos en ik ben ieder jaar weer benieuwd of ze nog heel zijn. Goede opbergdozen zijn dus zeer welkom. Kan ik per kleur mooi alles sorteren.

 6. Bernadette vlaskamp op

  Wat een mooie bakken.
  zou me echt heel goed uitkomen.
  Kan ik gelijk alles eens goed sorteren en uitzoeken.

 7. Ik heb mij dit jaar zo laten gaan dat ik niet weet hoe ik alles weer ingepakt moet krijgen. Zo’n speciale opbergeoos is dus zeker welkom hihi.

 8. De kleine kerstboom doen we een vuilniszak half opengeknipt erover en dan naar zolder.
  De grote hebben we grote kratten waar de dozen waar de ballen in de winkel inzitten worden gestopt. Gevolg hiervan is een heleboel loze ruimtes.

 9. Ho ho ho.. wij zijn helemaal fan van kerststukjes maken kerstbomen optuigen en kerstshows bezoeken… We hebben inmiddels dan ook alweer zoveel spullen, dat die opbergbox erg goed van pas komt hier. Wij bergen het altijd op boven het plafond van de zolderkamer. Daar hebben we een luikje gemaakt.

 10. Ik vrees dat ik geen goede tips heb, het is elk jaar weer een rampje ;-), daarom doe ik graag mee!

 11. Monica Verschoor op

  Onze kinderen zijn nu tieners en ik moet zeggen dat het superhandig is dat mijn dochter OCD heeft. Als er 1 weet op te ruimen (op een ordentelijke manier) dan is zij het wel. De laatste 2 jaren hebben wij geen problemen meer met de kerstboomlampjes omdat zij het voor elkaar heeft gekregen deze om een rol krantenpapier te wikkelen (de slimmerd!). Ik weet zeker dat zij erg blij zal zijn als dit pakket hier gewonnen wordt. Dochter blij, maar mama nog blijer, want die hoeft in de toekomst de boom niet meer af te tuigen.

  Nu nog alleen ervoor zorgen dat zij zo lang mogelijk thuis blijft wonen ;-D

 12. Ik ben pas op mezelf gaan wonen en het word mijn eerste kerst hier in mijn nieuwe stekkie.
  Ik heb van mijn oma allemaal prachtig oud/nostalgisch kerstspul gekregen echt geweldig. Omdat ik daar heel zuinig op ben zou ik ze graag in zon “veilige box opbergen na er de kerst van genoten te hebben. De meeste hangers en ballen zitten nog in de orginele verpakking (kwetsbare doosjes)

 13. Wij hebben dit jaar onze eerste Kerstboom.
  dus we hebben nog helemaal niet nagedacht waar we straks alle zooi laten.
  haha

 14. Ik gebruik ook dividers voor onze kerstballen en die kan je daardoor ook opstapelen, op deze manier past er 3x zo veel in. Het probleem is alleen dat er inmiddels iets te veel in een kist gepropt moet worden, extra boxen zouden daarom fijn zijn 😉

 15. Mijn tip is om alles te sorteren, orde in de chaos!!! Maar dan zit je wel met heel veel losse dozen en bakjes.
  Dozen van kerstpaketten lenen zich er perfect voor om kerstspullen in te verzamelen. Zo kan je op zolder gelijk je spullen terugvinden, en raak je alleen al door de dozen in de stemming!
  Maar aangezien ik elk jaar wel weer wat bij koop, en die dozen ook niet het eeuwige leven lijken te hebben, zou ik erg blij worden van deze mooie opbergboxen!

  • Ik doe graag mee met deze leuke actie..
   Hier is het ook altijd chaos,en maar afwachten hoeveel er gesneuveld is..
   Dus dit zou ideaal zijn!

 16. Ik worstel elk jaar met het opbergen en optuigen van de kerstboom. Alles zit in 2 kartonnen dozen, ingepakt in kranten waardoor ik eerst alles moet openmaken voordat ik weet wat ik ook al weer heb en wat ik kan gebruiken. En extra triest dat ik er dit jaar ook gebroken oude familie-ballen in vond. Dit opbergsysteem vind ik ideaal! De manier waarop ik het nu red is dat iemand anders de dozen hoog wegzet (ik heb weinig opbergruimte, dus ook daar helpt wat meer ordening bij), maar die persoon heb ik dan volgend jaar ook weer nodig……..

 17. fijn om straks na de kerst de boom en ballen weer op te bergen en te weten dat je ze volgend jaar weer heelhuids van zolder kunt halen en vooral de speciale kerstballen die van mijn oma zijn geweest

 18. Mijn vrouws immer uitbreidende collectie aan kerstspullen staat hangt en ligt verscheidene schappen te overstromen in de kelder… Wellicht dat dit de chaos in kan dammen! En ik weet zeker dat mijn vrouw er dolblij mee zou zijn!

 19. Oooh wat zou ik deze graag winnen zeg! Ik heb prachtige ballen in een bepaalde kleur die ik nergens meer kan krijgen helaas. Mijn allerbeste opruimtip hoef ik dus niet te delen; die werkt toch niet. Hihi. Elk jaar hangen er minder ballen in de boom
  Dus die opbergboxen kan ik wel gebruiken zodat ik nog een aantal jaar van mijn mooie ballen kan genieten!
  Fijne kerst

 20. Ik hou altijd de originele dozen bij, die ik dan altijd terug gebruik om al het kerstgerief terug in op te bergen.
  Toch zou ik ook heel graag zo’n opbergbox voor kerstballen willen winnen, daar mijn originele doosjes toch hun beste tijd hebben gezien, en ook omdat de kerstballen dan toch iets veiliger zijn opgeborgen (lees: geen gevaar dat iemand op mijn kleine doosjes kerstballen stapt per ongeluk), ook zou het veel ordelijker zijn om alles in 1 box op te bergen dan tientallen verschillende kleine doosjes :-).

 21. Adriana de Ruiter op

  De beste opruimtip voor de kerstboom is: neem een adoptieboom! Die breng je gewoon terug naar de boer en de boer regelt volgend jaar weer een prachtige boom! 😀 Geen rotzooi op zolder en ieder jaar een prachtige boom incl de échte kerstgeur! 😀
  Verder heb ik helaas geen opruimtips, eingelijk heb ik deze boxen keihard nodig! 😉

 22. Anita Diepeveen op

  Omdat wij kleiner zijn gaan wonen, maar wel heel erg van kerst houden heeft mijn man zelf kasten gebouwd waar dit soor spulletjes makkelijk en vooral veilig opgeborgen kunnen worden Zo hebben we er volgend jaar weer plezier in om onze dierbare kerstspullen met herinneringen uit te pakken Wij hebben nu alles in dozen, maar wat zou het handig zijn om zulke fijne boxen te hebben Dat swcheelt veel opruimruimte 🙂

 23. De eierendozen zijn ook handig voor breekbare kleine spulletjes zoals kristalen hangertjes en ze raken niet in de knoop. Ik ben een nogal georganiseerd mens en ben ook zuinig met mijn spullen. In de doos onderaan doe je dingen die niet kapot gaan zoals plastic ballen en bovenop allemaal breekbare ballen.

 24. Hoihoi,

  Wat een leuke actie! Nu kan je tenminste ook zien wat in welke doos zit. Ik schrijf zelf wel netjes op wat in welke doos zit maar desondanks gooien mijn huisgenoten alles door elkaar.

  Zelf pak ik vogels en andere ornamenten in door ze in een (kerst) servet te rollen. En de ballen leg ik in de doos opgevult met dikke slingers om te voorkomen dat ze tegen elkaar aan komen. Gelukkig gaat het meestal goed maar er sneuveld ieder jaar helaas wel iets 🙁

 25. De kunstboom opgetuigd laten en een laken erover doen. En zo opbergen.
  Helaas hebben wij er de plaats niet voor.
  Dus zijn stevige boxen de beste optie.