WIN! Sunware opbergset voor je kerstspullen

239

Je kerstballen weer opruimen, daar moet je nu vást nog niet aan denken. Want die prachtige kerstboom staat pas net te stralen in je huiskamer. Maar strakjes gaat het toch echt weer gebeuren. En als je het versieren volgend jaar nóg leuker wil maken, is het wel zo handig om je kerstspullen netjes en georganiseerd op te bergen. De producten van Sunware kunnen je daarbij helpen. En nog beter… je kunt ze deze week winnen!

Over Sunware

Word jij ook zo blij van kerstdecoratie die netjes, geordend en gestructueerd bij elkaar in één doos zit en vooral veilig opgeborgen is, zodat er niks kapot kan gaan? Nou ik wel hoor! En het Nederlandse merk Sunware heeft dus de slimste, handigste en meest veelzijdige opbergoplossingen voor je kerstdecoratie, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je spullen. Denk aan opbergboxen voor je kerstballen waar meer dan honderd ballen in kunnen, een tas voor je kunstkerstboom, tassen voor kerstkransen, haspels voor je lampjes en ga zo maar door.

Sunware heeft twee verschillende lijnen opbergboxen, die ieder zo hun voordelen hebben. De Nesta-lijn heeft bijvoorbeeld opbergdeksels (waar je losse spulletjes in kunt opbergen). En de Q-line opbergboxen hebben fijne, extra stevige sluitclips. Laatst deelde ik al in samenwerking met Sunware mijn 13 allerbeste tips voor het opbergen van je kerstballen en andere kerstspulletjes. Mocht je die blog nog niet gelezen hebben, zeker even doen! Staan echt zoveel handige dingetjes in. Maar vandaag is het, zoals je vast al wel had begrepen, tijd voor een winactie!

Wat kun je precies winnen?

Let’s get organized! Ik mag van Sunware twee opbergsets weggeven voor jouw prachtige, en ongetwijfeld met veel zorg verzamelde kerstspullen. De pakketten hebben allebei een waarde van ongeveer €60! Hieronder lees je wat er precies in de te winnen pakketten zit:

 • een Nesta opbergbox van 45 liter inclusief storage lid (waar je losse kerstspulletjes in kunt doen) en kartonnen trays voor 76 kerstballen
 • een Nesta kerstballenbox van 35 liter met plat deksel, inclusief handige kartonnen trays voor 63 kerstballen
 • een Q-line opbergdoos voor kerstspullen van 38 liter met stevige sluitclips en handgreep en trays voor maar liefst 125 ballen
 • een Q-line kerstballenbox van 26 liter met ook weer die stevige sluitclips en kartonnen trays voor 75 kerstballen
 • setje van 2 rode kersthaspels, voor je kerstlampjes of slingers. Met handige klemmetjes om je snoeren in vast te maken.

Op de foto hieronder zie je in de bovenste twee boxen de kartonnen traytjes uitgevouwen en in elkaar gezet. In de onderste twee boxen zie je de kartonnen trays liggen zoals je ze ontvangt. Ze zijn super makkelijk in elkaar te vouwen en werken ideaal voor het stevig opbergen van je kerstballen!

Hoe maak je kans op zo’n opbergset voor je kerstspullen?

Wat moet je doen om zo’n set Sunware kerstballenboxen inclusief twee haspels te winnen? Nou, zoals altijd hieronder een reactie achterlaten! Vertel me in jouw comment wat jouw allerbeste opbergtip is met betrekking tot kerstballen, de boom, kerstspullen etc. Ik vind het ook leuk om te lezen waarvoor jij deze prijs zou gebruiken (of waarom juist jij de kerstballenboxen zo hard nodig hebt, omdat het nu een ongeorganiseerde chaos is, haha).

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m 19 december. Daarna worden de winnaars gekozen. Zij krijgen via e-mail bericht (dus zorg dat je e-mailadres klopt als je hieronder een reactie achterlaat!). Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen om kans te maken. Ik wens jullie weer heel veel succes!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Maxime van Euveren en Marjolein v/d Bovenkamp. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

239 reacties

 1. Mijn tip: wees lief voor je oma. Dan mag je misschien ook al je kerstspullen bij haar op zolder kwijt. Wij hebben een klein appartementje en dus geen opbergruimte. Ik heb al vijf Sunware boxen die ik dus bij mijn lieve oma op zolder heb staan. Alleen zijn deze vol en heb ik dit jaar heel veel nieuwe kerstspullen gekocht. Ik was dus al van plan om nieuwe boxen te kopen in januari (want het geld is nu op natuurlijk ), maar als ik ze win is dat niet meer nodig!

 2. Ik zou daar graag mijn kerstballen in op bergen in de mooie boxen van sunware. Had het afgelopen jaar in kleine schoenendozen gedaan, maar dat was geen succes. Er waren een paar aparte kerstballen gesneuveld.

 3. Mijn tip: onthoud waar je alle verschillende spullen hebt opgeborgen óf doe alles bij elkaar… (ik spreek uit ervaring :p) ik zou de bakken dus gebruiken om alles bij elkaar op te bergen ipv een bakje hier en een tasje daar…

 4. Als je niet wint dan kan je altijd nog verhuisdozen bij Action kopen om je kerstspullen in op te bergen.

 5. Ik heb geen goede tip, maar ik wil evengoed mee doen met deze leuke actie. Dan kan ik eindelijk eens mijn spullen netjes opbergen.

 6. Ik stop iedere kerstbal in een stukje krant, en dan met z’n allen in een doos. Werkt heel goed. Enige probleem is dat ik het ieder jaar niet kan helpen om nieuwsberichten te gaan zitten lezen van jaren oud (ik recycle de kranten)!

 7. Mijn allerbeste tip: alle soorten kersteversiering bij elkaar opbergen en dan een post-it op de doos. Dus slingers allemaal bij elkaar, ballen bij elkaar, overige deco bij elkaar, kerstbeeldjes bij elkaar etc. Ik doe dit nu sinds twee jaar en ben nog nooit zo georganiseerd geweest. Ik woon in een flat en de halve kelderbox staat vol met mijn kerstspullen.
  Deze opbergboxen zouden ideaal zijn, omdat ik naast mijn zilveren kerstboom en rode kerstboom nu sinds dit jaar ook een lichtroze kerstboom + decoratie heb. En die moeten ook allemaal weer netjes worden opgeborgen;-) i just love christmas!

 8. Mijn opbergtip is. Doe het in bakken en zet het bij elkaar, zodat je het een volgend jaar zo weer kunt pakken.

 9. De eerste kerst in ons nieuwe huisje! Tot nu toe alles opgeborgen in verhuisdozen, want we hadden maar weinig plaats.

  Toch deden we de kerstballen bij de kerstballen en overige vormpjes bij de overige vormpjes en de slingers bij de slingers. Dit verder gesorteerd op kleur. Want als je dan eens een blauw met gouden boom wilt hoef je alleen die kleuren eruit te plukken ipv alles uitzoeken met kans op kapotte spullen. En ieder jaar zit je weer met het uit de knoop hlen van de lampjes… Vorig jaar hebbrn we de lampjes om een stuk karton gerold als klos, dit jaar geen gedoe met lampjes uit de knoop halen! Je rolt ze zo van het karton de boom in! Ideaal!

  Dit jaar op ons eigen eerste plekje de boom samen opgezet en versierd. Her en der was toch het 1 en ander gesneuveld en hebben we besloten om na de kerst toch maar wat opbergdozen te halen om d boel in op te bergen. Alles netjes bij elkaar en dan sneuvelt de boel niet meer.

 10. De tip die heel erg helpt is de kerstboomlampjes om een stukje karton heendraaien zodat als je deze het volgende jaar weer pakt niet in die akelige knoop zit. Want dat zitten ze anders altijd hoe goed je ze ook opbergt.
  Ikzou dit graag willen winnen om mijn spullen zo goed mogelijk op te bergen, zodat deze mooi blijven en ik er weer volop van kan genieten het volgende jaar!

 11. Mijn beste opbergtip is dat je heel veel ruimte bespaart door bijv kledingstukken eerst op te rollen en dan op te bergen. Dit kan zowel zijn boxen, manden en koffers!! We gaan verhuizen en kan wel heel veel opbergboxen gebruiken. Ik wil aparte boxen om bijv zelf gemaakte tekeningen en/of kunstwerkenin te bewaren. Leuk voor later

 12. Mirjam Hellingman op

  Mijn kerstballen zitten los in een plastic tas en tja, dat is niet de beste manier, elk jaar worden het er minder omdat er wel iets bovenop beland… Tja de beste opbergtips kan je beter niet aan mij vragen, gezien het voorgaande. De minikerstboom zet ik gewoon zo achter het schot op zolder, dan ben ik direct klaar voor het volgende jaar. Een set Sunware kerstballenboxen is een veel betere tip.

  • Ik heb nu alles in dozen maar dat is niet ideaal. Deze boxen lijken mij echt geweldig! Stevig en doorzichtig. Wil ze graag winnen, maar zo niet dan schaf ik er zeker een paar aan.

 13. Ik hou ook zo van kerst, heb dus ook vier grote bakken met kerst spullen! Mijn tip, 1 sfeer/kleur in 1 doos, mijn kinderen wilde dit jaar graag rood (balen, ik hou zo van goud, maar afgelopen twee jaar had ik geluk:) ),
  dus ik hoefde maar 1 doos van de zolder te halen! Ik heb geen speciale bakken nodig, maar bij mijn moeder is het echt een zooitje, dus zou ze heel graag voor haar willen winnen en haar willen helpen met organiseren!!

 14. Monique Klaver-Lagerwaard op

  Die opbergboxen zouden hier heel goed van pas komen, waar het nu in zit? Plastic tassen en shoppers, waardoor er regelmatig ballen en kerstversiering kapot gaan, en alles door elkaar gaat, en de hond er iets uitpakt……..
  Elk jaar zeg ik “we moeten iets kopen om de kerstversiering op te bergen”, maar op een of andere manier komt het er niet van.

 15. Ik zou dolgraag deze boxen willen winnen ik heb een stelling vol met kartonnen dozen en ben altijd heel zuinig op mijn spulletjes,mijn man loopt 3 keer met een steekkar van boven naar beneden vol met de kartonnen dozen wat zou het geweldig zijn om mijn hele kostbare spulletjes in deze boxen te doen,dan heb ik minder angst at er iets zal breken.

 16. Ik had nooit zo veel kerstballen. Maar dit jaar had ik in eens een heel goed idee en heb groots ingekocht, 3 verschillende kleuren ballen, in verschillende grootte, die allemaal weer bij elkaar passen, gebundeld en allemaal in de boom gehangen. Hij is nu bom vol, ietsje over de top.. en ik moet zeggen. I LOVE IT! Maar nu alles zo mooi hangt kan ik niks anders doen dan denken… Waar ga ik dit straks allemaal laten?!?! Dus nieuwe opberg boxen moeten er zeker nog komen!!

 17. Ik heb heel veel kerststollen het n kan het niet laten om elk jaar meer te kopen. Ik ben net een klein meisje in een snoepwinkel. Hierdoor heb ik echt heel veel spullen die soms meer geworden en soms minder geordend zijn opgeborgen. Ik berg alles op op kleur. Ik heb rood, zilver, wit/grijs, blauw en koperkleurige spullen. Ik te weinig originele verpakkingen, die krijg je niet zo snel meer in de winkel. Keukenrol en papier snippers bieden uitkomst. Ik heb een tas wat lijkt op een grabbelton, een doos vol ingepakte ballen in keuken papier en de lichtjes wikkel ik om een stukje afgescheurd karton.
  Het zou fijn zijn als ik alles in deze mooie boxen kan opbergen, scheelt heel veel werk en ik vermoed scherven

 18. marijke van dam op

  Daar zou ik heel blij van worden!Mijn kerstballen etc.zitten in een paar gammele dozen,ieder jaar neem ik me voor om er iets aan te doen,maar ja!Misschien kunnen jullie me helpen!

 19. Ik wil heel graag meedoen want ik heb nog zeer oude kerstballen die heel erg fragiel zijn en een goede opbergbox heel goed kunnen gebruiken

 20. Ik heb nu idd tig tasjes,doosjes,bakjes wa as r alles in ligt. Het gevolg is dat t niet handig meer achter de schotten past én Ik van alles kwijt ben…. Staat/hangt in de schuur of….
  Dus ik zou een goede start 2019 maken met dit opbergsysteem! ☺

 21. Alice Oostveen op

  Dit is pas handig, Ze zitten nu in door van het kerstpakket, maar dat is niet handig. Er is altijd wat kapot.

 22. zou zo graag winnen, nu zit alles in schoenendozen en 1 heel oude kartonnen doos van een ooit gekregen kerstpakket… heeft ook wel iets van nostalgische waarde, maar vorig jaar stond ik al met plakband de dozen te plakken! Mooi opbergsysteem! kan mijn man zonder mopperen het zo in mijn slaapkamer achter mijn schuifwandje zetten! en volgend jaar zo weer pakken…. transparant, je ziet zo wat er in zit! nu sta ik alle dozen eerst open te maken, zet ik ze in volgorde neer 😉

 23. Mijn kerstballen gaan meestal in een grote doos. Ik stop de slingers ertussen als isolatie, zodat de ballen niet breken.
  Mijn opbergdozen zijn wel aan vervanging toe. Ik gebruik meestal grote dozen van bv apparaten die ik ooit gekocht heb. Dit jaar vond ik een bonnetje onderin de doos van de courmetset die erin hoorde en al lang kapot is. Dat bonnetje kwam uit 2001! Wie wat bewaart, heeft wat. Maar deze doos hangt van plakband en ellende in elkaar…..
  Verder plet ik de doosjes waar de lampjes in zitten en draai de snoeren lampjes daar omheen als een soort haspel.

 24. Het lijkt me fantastisch om zo’n Sunware set te winnen!
  Onze Kerstgroep van zo’n 80 jaar oud verpakken we ieder jaar nog steeds in oude kranten, net als we 60 jaar terug al mochten doen van onze ouders. Er zijn natuurlijk kleine beschadigingen maar wij vinden deze groep nog steeds prachtig! Wij hebben hem ruim 40 jaar geleden van een goed vriendin gekregen en zullen hem blijven koesteren.

 25. Carolina Heijboer op

  Doe heel graag mee om deze prijs te winnen. Nu worden de kerstspullen opgeborgen in schoenendozen en kartonnen doosjes uit de supermarkt en zo sneuveld nogal eens wat. Het zou mooi zijn om dit nu netjes en zorgvuldig op te kunnen bergen zodat er niets sneuveld.

 26. Anneke Langerhuizen op

  Zou heel fijn zijn nieuwe opbergboxen voor de kerstballen en andere mooie kerst versiersels, aangezien mijn man zich de huidige boxen heeft toegeëigend voor kerstdorp spullen. Ook heel handig.

 27. Anneliese de Waal op

  Ik doe erg graag mee, super handig voor de kerstballen om alles veilig op te bergen.
  Doe nu alle kerstballen in schoenendozen met keukenrol erom heen, en zet alles op zolder.

  Groetjes Anneliese

 28. oh super de sunware kerstbalboxen. ikzelf doe al jaren mijn kerstspul in de kerstpakketdozen. maar na jaren verslijten deze. dus overgegaan op de bananendozen zijn ook wat steviger. ieder jaar komen zo’n 20 doze onder het schuine gedeelte vd. zolder vandaan. en ja de poesjes gebruiken ze ook om een nestje intemaken
  balen want dan sneuvelt er altijd wel wat. of ik moet de kleedjes, kussenhoesjes enz. weer uitwassen. met deze boxen heb ik daar geen last van. mijn kerstspul is veilig en wel opgeborgen. en de poesjes kunnen hun gang gaan. en wie weet bespaart het ook nog wat ruimte. zodat ik mijn kerstcollectie weer wat uit kan breiden.

 29. Deze zou ik geweldig goed kunnen gebruiken .Heb ondertussen zo ongeveer 350 kerstballen .En kan het niet laten om er ieder jaar er weer een paar bij te kopen.
  Dus de box zou van harte welkom zijn !!!

 30. Ik heb een kersttik…met dus heel veel kerstspullen..
  ik heb al een paar van die geweldige dozen gekocht maar kan er zeker nog een aantal gebruiken
  aangezien er al weer te veel nieuws in de boom hangt…

  als tip. .plak een sticker op de voorkant met..kleur. of model ( vogel/ beestjes) …op de voorkant
  maakt t een stuk makkelijker zoeken

  voor iedereen hele fijne feestdagen geniet ervan!!!

  groetjes Barbara

 31. corine den boer op

  Oh … die wil ik heel graag winnen… nu moet ik elk jaar wel weer de nodige nieuwe ballen aanschaffen omdat er een hoop gesneuveld zijn dat komt omdat ik ze allemaal bij elkaar in een plastic tas doe, en dan op zolder achter mijn luik prop. Daar kunnen ze niet best tegen

 32. elk jaar zit ik weer met 5 grote dozen om mij heen waar verschillende kleuren ballen zitten en slingers. elk jaar wil ik weer wat anders,maar aan de buitenkant kan ik niet zien wat er onder in de doos zit, dus alles gaat maar weer uit de kelderkast. wat zou het toch fijn zijn dat alles netjes is opgeborgen en zichtbaar aan de buitenkant wat er in zit,ook onderin de box!
  Mijn tip: doe niet zoals ik doe maar pak het netjes in deze mooie doorzichtige boxen. overzichtelijk en praktisch:)