Uitgebreid kerstshoppen bij HEMA

1

Samenwerking – Alles kan met Kerst, volgens HEMA. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn! In deze blog vertel ik je graag wat meer over de kerstcollectie van HEMA voor dit jaar. Leuke kersttruien, vrolijke decoraties, spulletjes voor de kersttafel en nog veel meer! Ik ben benieuwd of er iets naar jouw smaak bij zit.

Kerstversiering van HEMA

Zoek je nog kerstversiering? De kleurthema’s zilver, blauw-goud en rood-wit zijn bij HEMA goed vertegenwoordigd met allerlei losse hangers, slingers, pieken en basis kerstballen. Nieuw dit jaar zijn de losse kerstballen in verschillende designs voor elke stijl, met stip, paillet of kraal. Bij ieder thema is ook passend cadeaupapier, voor als je net als ik de cadeautjes onder de boom in exact dezelfde kleuren papier wil inpakken als de ballen in de in de boom hangen.

Kleur in je boom!

Het leukste van de kerstversiering vind ik stiekem toch de multicolor collectie, met versieringen in alle kleuren van de regenboog. Er zijn kleurrijke sombrero’s, cactussen, vogels en discokerstballen. Je kunt het zo bont maken als je zelf wil. Ook is er een speciale, vrolijke DIY-kerstcollectie van HEMA. Je kunt je eigen kerstbal versieren of mason jar vullen.

Kerstverlichting van HEMA

Waar ik altijd voor bij de HEMA kom, is de collectie kerstverlichting. Ze hebben echt zoveel keus, voor hele fijne prijsjes. Niet alleen snoeren met gewone kerstlampjes, maar ook draadverlichting met sneeuwvlokjes en hertjes (zoals op de foto hieronder) bijvoorbeeld. En zelfs grote verlichte rendierhoofden, sterren en een kerstboom die je voor het raam kunt hangen. Love it! De collectie kerstverlichting is bij HEMA in drie kleuren te krijgen; warm wit, wit licht en gekleurd licht.

De kersttafel dekken

En we zijn er nog niet! Mijn favoriete versier-activiteit, is het dekken en decoreren van de kersttafel. En daarvoor vind je bij HEMA dus ook allerlei handige producten! Denk aan tafelkleden, servetten, houten cocktailprikkers, papieren wegwerpservies, papieren rietjes, christmas crackers etc. Met het servies van HEMA en bijvoorbeeld de glazen met gouden randje maak je de tafel helemaal af.

Kerstkleding voor jong & oud

En last but not least, heeft HEMA ook allerlei leuke en ‘foute’ kerstkleding. Wat denk je bijvoorbeeld van de überschattige kerstrompertjes en babykleertjes op de foto’s hieronder? En de vrolijke kersttruien? Of die pyjama’s met ‘what the elf’ erop, kijk nou! Super gaaf toch!? En er is echt nog veel meer leuks. De complete kerstcollectie van HEMA shop je hier.

Dit artikel is in samenwerking met HEMA geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. Ha ha! De leuke elfsloffen heb ik weken geleden al gekocht, ze zijn te leuk!! Heb er voor de Kerst zelfs een heel verhaal omheen bedacht, het geheim van de verloren elvenslof, moet iedereen via allerlei kerstvragen achterhalen op welke plek in de wereld dit elfje zijn slof nou is verloren 😉