Maak een foto van je kerstboom & win een prijzenpakket!

11

Ik heb lang getwijfeld of ik dit jaar wel een kerstbomenverkiezing zou organiseren. Ik vind namelijk dat iedere kerstboom mooi is. Groot en klein. Dik en dun. Echt én nep. Jouw kerstboom, die in jouw gezellige kersthuis staat, biedt jou zoveel plezier deze maand. En dus is-ie voor jou per definitie de allermooiste. En hoe kun je al die mooie bomen nou met elkaar vergelijken? Het blijft toch een kwestie van smaak. Maar… ik heb besloten om de winactie toch te organiseren! Ik leg je hieronder graag uit waarom.

Ik ben benieuwd naar jouw kerstboom!

De kerstboomverkiezing was het allereerste artikel op Christmaholic in 2009. Het was de blog waar deze site ooit mee begonnen is! Aan die speciale kersttraditie wil ik dus eigenlijk niet tornen. En hoewel ik het ieder jaar heel lastig vind om al die mooie bomen met elkaar te vergelijken en er twee winnaars uit te kiezen, heb ik daar gelukkig ook een ervaren jury voor. Zij hebben allemaal weer een andere smaak!

De jury bestaat uit gastbloggers van Christmaholic, die super nieuwsgierig zijn naar wat voor bomen er allemaal staan in de Nederlandse en Vlaamse huiskamers. En dat is denk ik ook wel de belangrijkste reden dat ik deze winactie weer organiseer. Ik vind het gewoon leuk om al jullie kerstbomen te zien! Zo kom ik ook weer een beetje over jullie (smaak) te weten. En daarnaast heb ik gewoon een geweldig prijzenpakket samengesteld, die wil ik jullie écht niet onthouden.

Wat kun je precies winnen?

Wat je kunt winnen? Er worden twee prijzenpakketten uitgereikt. Eén pakket is voor de eigenaar van onze favoriete kunstkerstboom (of alternatieve kerstboom). En één prijzenpakket gaat naar de eigenaar van de mooiste echte kerstboom. Het idee achter het pakket met prijzen, is dat je met de cadeaus het kerstgevoel ook in januari nog vast kunt houden. In de prijzenpakketten zit onder andere:

 • Het boek ‘Bestemd voor mij’ van Chantal van Gastel. Een heerlijk romantisch en winters verhaal met een gezellig kerstsfeertje. Ik heb het echt met heel veel plezier gelezen!
 • Een waardebon van €50 voor Hipdekbedovertrek.nl. Daar kun je jouw favoriete kerstdekbedovertrek kopen of natuurlijk een gewoon winters dekbed. Het is helemaal aan jou!
 • Twee tickets voor het Ijsbeelden Festival in Zwolle. Een supergaaf en ijskoud festival dat van 15 december t/m 3 maart 2019 in de Ijsselhallen in Zwolle plaatsvindt. Hier lees je meer over het festival.
 • Een pakketje met winters inpakpapier van CollectivWarehouse, met daarin o.a. prachtig papier in roségoud en zwart.
 • Een theepakket van Adagio Teas met heerlijke kersttheetjes, die natuurlijk de hele winter lekker zijn om te drinken. En ook in de zomer, als je het mij vraagt.

En verder stop ik er natuurlijk ook wat leuks in van mezelf. Wat precies, dat blijft nog een verrassing. Het wordt in ieder geval een goed gevulde doos met cadeaus!

Hoe doe je mee?

Hoe doe je mee met deze actie? Ik leg hieronder graag uit hoe het werkt. Vul direct hieronder het formulier in en upload een foto van jouw kerstboom. Je afbeelding mag maximaal 5MB groot zijn. Te groot? Met een fotobewerkingsprogramma maak je hem eenvoudig kleiner. En that’s it, je doet mee!

LET OP! Je kunt alleen meedoen met een foto van een kerstboom die dit jaar bij jou thuis staat. Foto’s van bomen in warenhuizen, tuincentra en op andere plekken tellen niet mee. Net als foto’s van voorgaande jaren. Als we het vermoeden hebben dat jouw foto niet aan deze regels voldoet, word je automatisch gediskwalificeerd!

Kerstboomverkiezing 2018

 • Vul hieronder je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt.
 • Upload hieronder een foto van jouw eigen kerstboom. Je bestand mag maximaal 5MB groot zijn. We accepteren de volgende bestandsformaten: .jpg, .jpeg, .png en .gif.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Je kunt nog t/m 31 december 2018 meedoen aan deze winactie. Daarna gaat de jury in beraad. Er worden tien echte en tien kunstkerstbomen genomineerd. Vervolgens geven alle juryleden hun cijfers en jurycommentaar en worden – op basis van de juryrapporten – de winnende kerstbomen gekozen!

Omdat ik tussen Kerst en Oud & Nieuw even op vakantie ben, worden de winnaars pas begin januari 2019 bekend gemaakt. Later in januari ontvangen zij hun cadeaupakket vol kerstprijzen. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken. Ik wens jullie heel veel succes en ik ben super benieuwd naar jullie kerstbomen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

11 reacties

 1. Hier misschien ook iets leuks wij hebben een cafe en hebben niet zo veel plaats voor een kerstboom nu hebben wij over het hele plafond verschillende kerstballen gehangen in verschillende lengtes

 2. Hier misschien ook iets leuks wij hebben een cafe en hebben niet zo veel plaats voor een kerstboom nu hebben wij over het hele plafond verschillende kerstballen gehangen in verschillende lengtes

 3. Lilianne Stommels op

  Ok… het is niet de allergrootste kerstboom maar ik ben er blij mee… en laat hem dan ook graag zien om kans te maken op die heerlijk gevulde goodie bag…
  Liefs Tink.

 4. Hoi Saskia,

  ik heb daarnet een foto van mijn boom ingestuurd via het formulier maar ik zie mijn foto nu nergens, klopt dat?

  groetjes,
  Evelien