Fijne kerstdagen & een gelukkig 2019!

8

Het zit er weer op. Het is voorbij. Het kerstseizoen 2018 is afgelopen. Snik! Morgen is het kerstavond en daarna volgen de kerstdagen en de jaarwisseling. En dat betekent dat het hier op Christmaholic weer eventjes heel stil wordt. Maar niet voor lang hoor!

Kerstwens

In de video hierboven bedank ik je uitgebreid voor de fijne tijd die ik dankzij jullie heb mogen hebben de afgelopen maanden. Dankzij jullie enthousiasme en het feit dat jullie mijn blogs lezen en vlogs kijken, kan ik drie maanden per jaar mijn boterham verdienen met deze website. En daarvoor ben ik je onwíjs dankbaar!

Je kunt je denk ik niet voorstellen hóe dankbaar. Kerstblogger zijn is echt de allerleukste baan ter wereld. En hoewel het kneiterhard werken is, ben ik best wel een beetje verdrietig dat het seizoen er weer op zit. Mijn ‘gewone’ werk is ook leuk hoor, maar stukken minder leuk dan Christmaholic!

Gastbloggers

Verder wensen in de vlog hierboven een aantal van de vaste gastbloggers van Christmaholic je hele fijne kerstdagen. Kun je ook eens de gezichten van de andere bloggers zien!  En ik vertel je graag alvast een klein beetje over wat je in 2019 kunt verwachten! 

Rest me nog slechts één ding. En dat is mijn geschreven kerstwens aan jou! Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2019 lieve Christmaholic! Dat je er maar een mooi, gezond en geweldig nieuw jaar van mag maken met iedereen die je lief is. Tot volgend jaar!! Zie ik je dan weer terug?

Liefs, Saskia

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

 1. Aahh, lief! Jij/jullie ook weer bedankt voor al het gezelligs en moois op Christmaholic en in nieuwsbrieven. Hele fijne dagen en een fantastisch 2019, tot volgend jaar! En gezien een jaar zo voorbij vliegt, is het zo weer kerstmis, haha. Houdoe!

  • Bedankt voor de lieve wensen en de mooie aanloop naar kerst. Ook voor jullie allemaal hele fijne kerst dagen en een goeie roetjs 2019 in met de aller beste wensen.

   Jeannet

 2. Will Langenberg op

  Ik vind het altijd weer spijtig dat dit weer voorbij is, is altijd zo gezellig .
  Een site met zoveel vrolijkheid in deze donkere dagen fleurt ons toch altijd weer op.
  Mooie winacties om aan mee te doen en zoveel weetjes over Kerstfeest. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen.
  Jouw site brengt mij altijd weer op leuke ideetjes, die ik volgend jaar weer ga uitvoeren.
  Ik wens jou en jouw familie een fijne Kerst en een gelukkig en gezond 2019.
  TOT VOLGEND JAAR!!!

 3. Kan wel janken dat het alweer voorbij is! Haha.. Voor jullie allemaal hele fijne dagen en een fantastisch 2019. Dat we volgend jaar elkaar weer hier mogen vinden in alle gezondheid.

 4. Hallo Saskia en team,,
  Heel jammer dat het afgelopen is,maar voor je het weet is het weer zo ver.Maar eerst nog een zomer.
  Het was erg leuk deze site iedere ochtend eerst even kijken.
  Voor nu allemaal hele fijne dagen en alle goeds voor het nieuwe jaar

 5. Lisette Kleiweg op

  Dankjewel ! Ik wens jou en alle andere gast bloggers ook heerlijke kerstdagen en een sprankelend nieuwjaar ! Tot volgend jaar !

 6. Dank je wel voor alle voorpret. Gelukkig 2019 toegewenst.
  Nog 1 vraagje: hoe lang laat jij je kerstversiering staan/hangen/liggen?
  Bij mij blijft alles t/m 3 koningen staan (6 januari). Daarna gaat de boom weg, en een deel van de rest verandert in een winterversiering.
  Ook dit jaar, ook al is de aankleding nu heel anders dan anders ivm twee 3,5 mnd oude kittens die regelmatig in de boom zitten als ik niet oplet.
  Nogmaals bedankt en tot over een maand of 9.