It’s here! De Riverdale wintercollectie in 3 sfeervolle thema’s

6

Op de kerstcollectie van Riverdale moeten we nog eventjes wachten. Maar ik heb wel al de foto’s van de Riverdale najaarscollectie 2019 voor jullie. Met daarin de altijd zo mooie kaarsen en votives van Riverdale. Maar ook meubels en andere woonaccessoires. De nieuwe herfst- en wintercollectie van Riverdale heet ‘Miss Rebelle’ en is verdeeld in 3 thema’s: Day, Night en All black & gold.

Riverdale wintercollectie 2019

We beginnen met het dag-thema! Het motto van deze stijl is: not too much, not too little: just enough! Hou jij van rustiek, natuurlijke texturen en een chique finishing touch? Dan is deze lijn waarschijnlijk het meest geschikt voor jou! Dit thema bevat natuurlijke, warme, donkere & aardse tinten gecombineerd met fris wit. Ronde, vrouwelijke vormen worden speels gecombineerd met hoekige, meer mannelijke varianten.

Nighttime glamour!

Het tweede thema heet Night en is wat donkerder en dieper. Past wel bij de naam, toch? ­čśë Deze lijn is rijkelijk gedecoreerd met glanzende stoffen en kleuren, ge├»nspireerd op juwelen. Nighttime glamour dus! Fluwelen stoelen en kussens zijn nog altijd hot, en dus ook volop terug te vinden in dit thema.

Riverdale wintercollectie 2019Black & Gold baby

Het derde thema heet All Black & Gold en is helemaal nieuw dit jaar. Het is extravagant, decadent en toch tijdloos! De combinatie zwart en goud in het interieur is natuurlijk een klassieker, maar ik vind deze lijn toch hartstikke hip en modieus. Tenminste, als ik de goede foto’s erbij heb gezet. Want ik zal maar eerlijk toegeven: ik weet niet precies welke foto’s die ik heb ontvangen bij welk thema horen, haha. Dus ik hoop maar dat ik het allemaal goed heb gedaan!

Tijd voor kaarslicht!

Waar ik altijd super happy van word in de Riverdale najaarscollectie zijn de kaarsen, kandelaars en votives. En die zijn er echt weer in overvloede hoor! Als de avonden straks vroeg donker zijn en lekker fris, wordt het weer tijd om thuis overal kaarsjes neer te zetten en aan te steken. Ik heb er echt al superveel zin in! Ik vind het waxinelichthoudertje in de vorm van een bloem (op pootjes) op ├ę├ęn van de foto’s hieronder in elk geval erg speciaal!

Riverdale wintercollectie 2019Waar en wanneer is de Riverdale wintercollectie 2019 te koop?

De eerste spulletjes van de Riverdale herfst- en wintercollectie 2019 zijn nu al te vinden in de webshop van het merk: RiverdaleNL.com. De komende weken zullen daar natuurlijk steeds meer items aan worden toegevoegd. Dat zelfde geldt voor de winkels! Mocht je op zoek zijn naar een fysieke winkel waar deze collectie verkocht wordt, check dan even de lijst met verkooppunten. Oh en ben je benieuwd naar de Riverdale kerstcollectie voor dit jaar? Ik ook, haha! Als het goed is mag ik daar in oktober wat meer over vertellen en van laten zien. Ik hou jullie op de hoogte!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstidee├źn en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor n├│g meer kerstinspiratie.

Reageer!

6 reacties

  1. Oooh prachtig! En wat een verwennerij als die blogs van jou nu al, ik vind het zoooo leuk als ik weer een blog zie langskomen, ik hoop dat jij er ook veel plezier van hebt!

  2. Ik zie van onderen af geteld de vijfde foto mooie glazen kandelaars, en volgens mij voor zowel dinerkaarsen als dikkere kaarsen. Die wil ik van dichterbij bekijken, ben ik naar op zoek, en heel misschien ook wel in een blauwe kleur. Riverdale is echt wel een mooi stoer merk wat beter bij mij past dan riviera maison ­čÖé

  3. Ik vind de waxine/sfeerlichtjes, de glazen kandelaars en de bloempotten het mooist. Dus dat wordt kijken en eventueel shoppen geblazen. Vind trouwens Riverdale mooier dan Riviera Maison. Van daar dat ik onder je vorige blog niet heb gereageerd, grinnik.

  4. Het tableautje met de kerstboompjes en de kaarslichten vind ik erg tof en past goed bij ons interieur. Die ga ik denk ik scoren!