Sneak preview: de 50 leukste items uit de kerstcollectie van Rivièra Maison!

15

Jingle Bells, Jingle Bells… Jingle All The Way… Oh what fun it is to show the RM Christmas Collection to you todayyyy! Haha, dat klonk in mijn hoofd toch wat beter dan dat het er uitziet nu ik het getypt heb. Maar ach, het is een lekker vrolijk begin van deze blog. Ik mag je vandaag (een preview van) de kerstcollectie van Rivièra Maison voor 2019 laten zien. En dat vind ik echt heel leuk om te doen :).

Kerstcollectie Rivièra Maison 2019

Ik heb een hele serie foto’s gekregen van de kerstballen, het kerstservies en de andere items die Rivièra Maison dit jaar heeft opgenomen in de kerstcollectie voor 2019. En het leek me leuk om jullie daar vandaag alvast mijn favoriete 50 items en foto’s (!) van te laten zien! Kun je je voorstellen, dit is dus echt nog maar een deel van de kerstcollectie, haha!

Ik heb – naast deze toffe productshots – ook een serie práchtige sfeerfoto’s met versierde kerstbomen etc. van Rivièra Maison ontvangen. Maar daar zit nog een embargo op, zoals dat heet. Dat betekent dat ik het niet mag delen tot – in dit geval – 1 november. Dus ik weet het goed gemaakt: op 1 november pas ik deze blog aan, zet ik alle nieuwe beelden erbij en zal ik ‘m nog een keertje met jullie delen! Want hoe meer kerstsfeer, hoe beter. Toch?

Kerstkussens & throws

Oké, let’s go! Ik waarschuw je alvast: dit is een blogje met heeeeel veel foto’s met in verhouding vrij weinig tekst (want er is weinig informatie over de RM kerstcollectie beschikbaar). Dus bereid je voor op een hoop scrollen en mooie plaatjes kijken!

Laten we beginnen met de kerstkussentjes en throws. Want you know: daar is RM echt zó goed in altijd. En dit jaar hebben ze zichzelf – wat mij betreft – echt overtroffen. Hoe te gek zijn de vintage inspired kussentjes op de foto’s hieronder met ‘Christmas Trees’ erop? Echt typisch Amerikaans! Als je voor een meer classic look gaat, dan zijn de kussens met goudprint misschien meer iets voor jou.

Nieuw kerstservies van RM

De leukste items uit de kerstcollectie van Rivièra Maison zijn voor mij steevast de borden, mokken en glazen: het kerstservies dus. Er is in mijn boekje weinig feestelijker dan een overdadig gedekte kersttafel met prachtig servies dat je enkel met de feestdagen op tafel zet. Dat heeft gewoon iets super speciaals en traditioneels. Vind je niet? Ik heb mijn favoriete servies-items van dit jaar hieronder voor je verzameld. O.a. de kerstbalborden, de champagneglazen met gouden voet en de kerstmokken vind ik te gek!

Rotan decoraties

Al moe van het scrollen? Ik hoop het niet, want ik heb nog veel meer voor je om te bekijken! Al zo lang ik me kan herinneren heeft Rivièra Maison decoraties en spulletjes van rotan in de collectie. Het hoort gewoon bij het merk. En het grappige is: rotan en riet zijn nu weer helemaal hot! Je vindt het in alle winkels dit jaar. Maarde rotan kerstbomen en engeltjes van RM blijven gewoon geweldig om te zien. En wat te denken van de rotan cadeautjes voor in de boom. Of de dozen die je onder de kerstboom kunt zetten (en waar je je kerstballen in kunt bewaren)!

Kerstballen en andere ornamenten

Next up zijn de ornamenten voor in de boom! Nou, daar zijn er echt heel veel van. Ik heb de meest opvallende uit de kerstcollectie geselecteerd en hieronder gezet. Zoals de glazen bal met een glazen kerstboompje erín die ik meteen hieronder heb geplakt. En wat te denken van de typische RM autootjes. Ik vind ook de fluwelen strikjes en de blauwgroene ballen bijzonder. Oh… en check dat gouden huisje met glazen wanden, waar je dus iets lekkers in kunt stoppen om in de boom te hangen. Super origineel idee!

Nog meer mooie items uit de Rivièra Maison kerstcollectie 2019

Ik zei het al: er is zoveel leuks om jullie te laten zien! Het was echt moeilijk om een keuze te maken en me tot 50 foto’s te beperken haha. Naast prachtige kerstdecoraties voor in de boom, stijlvol kerstservies, kerstkussens en rotan decoraties kunnen natuurlijk ook de sfeervolle kerstkaarsjes, kandelaars en votives niet ontbreken. Daarnaast heb ik hieronder ook nog wat andere mooie items uit de RM kerstcollectie 2019 gezet. En dan zijn we er weer doorheen hoor, promised!

Wat vind jij ervan?

Nou, dat was een hele lijst aan ornamenten en andere decoraties, toch? Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Helaas weet ik niet precies wanneer al deze items te koop zullen zijn in de winkels, shop-in-shops en in de webshop van Rivièra Maison. Ik denk niet dat het lang zal duren. Ik ben in ieder geval heel benieuwd of je tussen al deze productshots al wat leuks hebt gezien. Zoals gezegd: in november zal ik deze blog een update geven, de prachtige sfeerfoto’s toevoegen en hem nog een keertje met jullie delen. Tot dan!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

15 reacties

 1. Ik vind de eerst getoonde krans mooi en de drinkbekers (kerstboom en ster). Alleen lijken die mij niet zo handig om vast te houden/beet te pakken wanneer deze loei en loeiheet zijn van de hete choco of thee, haha. verder vind ik de zilveren ronde kerstboom sfeerlicht en de stolp leuk. Ben benieuwd waar Riverdale (is toch wel meer favoriet dan RM bij mij) mee aankomt. Leuk blog!

 2. Ooh hier wordt een mens toch blij van .
  De Amerikaanse kussens, de kerstbal borden die ik al helemaal zie staan op tafel met in het midden een rij kerstboompjes met kunstsneeuw en kaarsen.. zucht heerlijk al die voorbereidingen in mijn hoofd.
  Vind de tijd voor kerst nog vele malen leuker dan de kerstdagen zelf .
  En dan die rotan of rieten items i love it.. love it… love it..
  Bedankt weer voor een geweldige blog .

 3. Zo, even een momentje om eens lekker van zo’n artikel te genieten. We zitten hier in een partij aanbouwgeweld en dat is intensief. Hoewel we zelf niet klussen (niet ons kopje thee, je kunt ons beter in de tuin loslaten), ben je wel de hele tijd stand by om snel dingetjes te regelen, koffie te zetten en je huis aan te harken. Op zo’n stil momentje kun je dan lekker wegdromen bij dit soort foto’s. Even een reminder waarvoor je het doet. Ook al zal het niet hetzelfde worden, RM leent zich hier uitstekend voor. We hebben nog een weg te gaan maar dan…

 4. Oooohhh hebben, hebben, hebben… Hier zitten een heel aantal prachtige spullen tussen.. 🙂 Ik ga de winkels zeker in de gaten houden..

 5. omg ik zei nog zo, dit jaar heb ik echt weinig nodig hoor… nou uit het raam ermee, heb alweer genoeg gezien wat ik dus nu moet haha

 6. Die 1e kerstkrans is echt zoooo mooi! Ik hou van RM. De winkels zijn ook altijd extra sfeervol ingericht als ze de kerstcollectie hebben❤

  Enige nadeel vind ik dat de prijzen vaak wat hoger liggen.

 7. Ingrid Durivou op

  Weer heel veel leuke en mooie dingen gezien! Daar krijg je weer inspiratie van! Kan niet wachten om aan de slag te gaan! Bedankt weer!!! Groeten van Ingrid.

 8. Deze Riviera Maison even gemist….vroeger had ik het liefst tradionele kleuren met rood ofwel de countrystyle en in de loop der jaren heel wat kleuren gehad. Een probleem, ik gooi nooit kerstversiering weg dus het stapelt zich op hihi…Dit jaar zie ik ook weer rood maar vind ik ook de moderne kleuren mooi en ik heb ook nog hele oude kerstornamenten die super mooi in de brocante stijl passen…. Ik heb werkelijk een luxe probleem. 🙂