Sneak Preview van de kerstshow bij Intratuin Halsteren

17

Samenwerking – Komend weekend gaat-ie open: de kerstshow bij Intratuin Halsteren. De medewerkers zijn al maanden bezig om weer een prachtige ervaring neer te zetten. In dit blogje nemen we je graag mee achter de schermen. En je leest ook alvast wat nieuwtjes over wat er dit kerstseizoen allemaal te beleven is in en rondom het tuincentrum!

De kerstshow is er bíjna klaar voor!

Een kerstshow bouwen, dat doe je niet even snel. Begin januari begint het team van Intratuin Halsteren met de voorbereidingen. Alle ideeën worden verzameld, de koppen bij elkaar gestoken en vervolgens wordt er een nieuw concept bedacht. In de zomer worden de eerste fysieke decorstukken achter de schermen gemaakt.

Tientallen medewerkers werken avond na avond keihard door om alle schappen te vullen met de allernieuwste kerstitems. Duizenden kerstballen, honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en heel veel poppetjes vormen samen een prachtig winter wonderland. Op de foto’s hieronder zie je hoe het team druk bezig is met de voorbereidingen!

Most Wonderful Time

Intratuin Halsteren is dus bijna klaar voor The Most Wonderful Time… En dat is ook meteen het thema van 2019! Fantaseer je even mee? Sfeervolle avonden bij een knapperend haardvuur, romantische schaatsuitjes met je lief. Wat is er mooier dan een hagelwit sneeuwtapijt, dat kraakt onder je voeten? De winter heeft gewoon iets magisch.

Een goed gevulde mok met chocolademelk op een koude winterdag, of een kop hete thee met een stuk warme appeltaart… dat zijn van die heerlijke winterse geluksmomentjes. Het gevoel van verwachting hangt in de lucht, en dat maakt de winter de meest magische tijd van het jaar.

Het Noorderlicht, maar dan bij de Intratuin!

Bij Intratuin Halsteren kun je dit najaar terecht voor een heus ver-weg-van-de-wereld winters gevoel. Snowboots, bontmuts en handschoenen aan en op naar het hoge Noorden! Kilometers verwijderd van de bewoonde wereld. Een uitgestrekte wildernis, ongerepte landschappen en talloze bomen bedekt met een dikke laag poeder.

Dit jaar kom je de kerstshow binnen via het prachtige vernieuwde voorterrein. De vuurkorven branden, je hoort het hout knisperen en de klanken van sfeervolle kerstmuziek komen uit de speakers. Eenmaal binnen kom je terecht in een winterse wereld. Neem even plaats in de houten Kota. Deze is geheel in stijl gedecoreerd met natuurlijke elementen en sfeervolle verlichting.

Onder het genot van een warme chocolademelk kruip je tussen de zachte dierenvellen knus tegen elkaar aan. Het wordt steeds donkerder en je geniet van de heldere sterrenhemel. En dan plots… verschijnt misschien wel één van de meest bijzondere natuurfenomenen, het Noorderlicht. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is naar boven kijken om de mooiste lichtshow van Moeder Natuur te bewonderen en genieten. Nou, dat belooft wat!

High Tea in Santa’s Home

Over genieten gesproken. Dat kun je dit jaar ook in Santa’s Home waar een heerlijk High Tea buffet voor je klaar staat! De authentieke spiegeltent – waar het huis van de kerstman zich bevindt – zorgt dit jaar voor een heerlijk nostalgisch kerstgevoel. Deze knusse en bijzondere locatie uit 1898 is een lichtpuntje in het witte winterlandschap.

Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Iedere dag vers bereid door Santa’s keukenchefs! Je geniet er van een rijk gevuld buffet vol zoet- en hartigheden, verse sapjes, soepen en warme gerechtjes.

Most Wonderful Evening

Op 19 en 20 november is het weer zover! Dan vindt The Most Wonderful Evening bij Intratuin Halsteren plaats. Wat houdt deze avond in? Natuurlijk geniet je uitgebreid van de kerstshow en de Noorderlicht-ervaring. Verder zijn er inspirerende demonstraties, laat je je verleiden in de meet & sweet area en proef je gezellig mee tijdens een van de vele proeverijtjes op het Winter BBQ Festival. Na afloop krijg je een leuke kerstgift mee naar huis. Tickets zijn hier online verkrijgbaar.

Nou dat belooft heel wat, toch? Ik ben reuze benieuwd! De kerstshow bij Intratuin Halsteren opent aanstaande zaterdag 12 oktober 2019 haar deuren. En hou Christmaholic in de gaten, want later dit jaar volgt er natuurlijk nog een uitgebreid fotoverslag van deze kerstafdeling. Ga jij dit jaar een bezoekje brengen aan Intratuin Halsteren? Ik hoor het heel graag in de reacties hieronder!

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

17 reacties

 1. Marissie_2511 op

  Yes, leuk! Ga er sinds 3 jaar standaard met mijn moedertje heen en we kijken onze ogen uit daar.
  Die entree is ook elk jaar weer een grote verrassing

 2. Jazeker! Voor het 3e jaar dat ik met mn gezin ga kijken dit jaar. Alleen altijd al de binnenkomst, dat is zo magisch al, krijg dan al zo’n geluksgevoel van binnen. Heel overweldigend! Heb er nu al zin in

 3. Het is altijd flink aanpoten voor een kerstshow, dat weet ik nog heel goed: was toentertijd de eerste tuincentrum die zoiets maakte. Bussen vanuit het hele land kwamen allemaal naar Lisse. Mijn mooiste tijd ever, en eigenlijk het hele jaar door was je stelsel matig bezig met uitpakken,prijzen, totdat we gingen opbouwen.
  Zodra ik beter ben ga ik ze gauw even af, en in november regelmatig als het aan mij ligt.

 4. Over 2 weken hebben we nog een lang weekendje vrij dus wie weet gaan we dan wel een dagje richting deze Intratuin. Want na dit blog ben ik toch wel heel benieuwd geworden naar hun kerstshow ❄️

 5. Weet niet of ik ga maar het klinkt heel mooi en gezellig.
  Ik verheug me in ieder geval op de foto’s ook al ga ik niet krijg ik er toch een beetje van mee.
  Kan nu eenmaal ,helaas, niet overal heen 🙂
  Groetjes Marijke.

 6. Helaas, vanuit Groningen is dat iets te ver voor een dagje weg. Kan ik beter naar het èchte hoge noorden haha! Een weekendje weg zit er door onze verhuizing de komende tijd niet in. Maar elk jaar zie ik de prachtige foto’s gelukkig wel hier voorbij komen. Met kerstmuziek op de achtergrond, geurkaarsje aan met een wintergeur en ogen dicht kan ik het vast een beetje voorstellen dat ik daar ben.

 7. ik ga dit jaar voor het eerst. wij gaan sowieso elk jaar naar de prachtige show van de driesprong dus ben reuze benieuwd hoe deze zal gaan zijn. We hebben er ,meteen een high tea bij geboekt

 8. Hallo Allemaal,
  Leuk om weer eens te gaan kijken,we komen wel elk jaar een kijkje nemen
  Heb bij Intratuin Halsteren 21 jaar gewerkt,dus weet wel een beetje wat een Hektiek
  het is,al helemaal rond De Kerst
  We kijken er weer naar uit als alles klaar is
  Fijne Tijd voor iedereen

 9. Wij gaan as zondag sfeer proeven en genieten. Ieder jaar is het een feestje.
  2x geweest met de Zonnebloem als vrijwilliger en nu gaan we dus privé.