WIN! 2x basispakket voor je kerstdorp van My Village

486

Dit is alweer de zevende(!) keer dat ik een pakket mag weggeven van My Village hier op Christmaholic. Ik vind het echt gewéldig leuk dat ze al zoveel jaren een toffe prijs beschikbaar stellen. Dit keer mag ik twee pakketten verloten, ter waarde van meer dan €80,- per pakket. In de pakketten zitten allerlei spullen die je kunt gebruiken bij het bouwen van jouw kerstdorp!

Ken jij My Village al?

Mocht je me al langer volgen (of een onwijze kerstdorpfanaat zijn) dan ken je My Village vást al wel. Maar voor de mensen die nieuw zijn hier of nog niet zoveel ervaring met kerstdorpjes hebben, stel ik het merk graag nog even aan je voor. My Village is een merk van Veedee Intertrade. Alle producten van My Village zijn geschikt als basis voor een miniatuurdorp of kerstdorp.

Veedee Intertrade ontwerpt deze producten voor het grootste gedeelte helemaal zelf. En ieder jaar komen er weer toffe nieuwe en innovatieve items bij! De producten van My Village vind je in de meeste tuincentra, meestal op dezelfde afdeling als de huisjes en andere accessoires voor miniatuurdorpen.

Wat kun je winnen?

Dit jaar wordt je kerstdorp nóg sfeervoller met een heuse twinkelende night sky! Een achtergrond met sterren die je aan- en uit kunt schakelen, en die werkt op twee AA-batterijen of met een batterijvervanger. Hang er meerdere naast elkaar om een grote sterrenwand te creëren. Zet hem achter je kerstdorp, of gebruik hem gewoon los als sfeervol schilderij.

In het prijzenpakket van My Village zitten dit jaar maar liefst twee van die prachtige nieuwe sterrenachtergronden. En daarnaast een groot berglandschap met meerdere plekken voor kersthuisjes + een decoratiesetje om je landschap mee te versieren. Dat decoratiesetje bestaat uit verschillende strooisels, waaronder blauwe steentjes voor het ‘maken’ van water. Gaaf toch? Je kunt je kerstdorp dan zelf aankleden met huisjes, poppetjes, boompjes en sneeuw (die zitten niet in het prijzenpakket).

Kans maken op dit pakket?

Natuuuurlijk wil je weten hoe je kans maakt op één van deze twee pakketten. Nou, dat is heel simpel. Laat hieronder uiterlijk 23 oktober 2019 een reactie achter. Vertel me in jouw reactie waar jij het pakket voor zou gaan gebruiken. Wil je je eerste kerstdorp bouwen of juist je bestaande dorp uitbreiden? Is het voor jezelf of wil je de prijs graag winnen voor een vriend of vriendin die graag miniatuurdorpen bouwt?

Ik hoor het heel graag van je! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken. De winnaar ontvangt via email bericht. Ik wens jullie veel succes!!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars van de twee basispakketten zijn Jacqueline Eekhof van Andel en Francien de Vries. De winnaars hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

486 reacties

 1. Marian Giltjes op

  Is een hele mooie aanvulling van mijn dorpje. Vooral de night sky is erg mooi.ben altijd op zoek naar aanvullingen nieuwe huisjes en accessoires.

 2. Saskia, wat heb je toch een geweldige site.
  Het is elke keer een feestje om ff te kijken.
  Wel paar jaar geleden een vast tafereel gemaakt omdat ik het zat was om steeds oo de kast/tafel op te bouwen. Wat een feest bleek dit de kleinkinderen bleven maar kijken, ontdekken en…. Met het treintje rijden. Dus…. Dit jaar met twinkelende achtergrond verlichting ik zeg… Stuur maar op.

  • Dit wordt het tweede jaar voor mijn mini kerstdorp! Ik kijk er nu al naar uit om een mooi dorpje op te zetten. Dit pakket zou daarvoor een goede aanvulling zijn! Ieder jaar mag ik maar 1 nieuw huisje aanschaffen van mezelf en dit heb ik vorige week al gedaan omdat ik niet kon wachten. Dit pakket zou perfect zijn voor de finishing touch en stiekem toch wat extra’s voor in het dorp. Daarnaast is mijn zus dit jaar voor het eerst begonnen met een dorpje en zouden wij dit pakket samen kunnen delen!

 3. Angelique Philipsen op

  Een super fijn basispaket! Sinds dit jaar heb ik eindelijk de ruimte om zelf een kerstdorp neer te zetten thuis. Vroeger heb ik me altijd laten betoveren bij de kerstshows maar nu kan ik deze magie eindelijk in huis halen! Dus dit zou een prachtig begin zijn!

  • Hai…graag voor onszelf om onze nieuwe eethoektafel die mijn man zelf heeft gemaakt deels mee in te richten…wauww…

 4. Nelleke van Vliet op

  Dat zou een leuke aanvulling zijn op mijn bestaande dorp. Kan ik mijn sterrenkleedje vervangen door een heuse sterrenhemel !

 5. Mijn huis is te klein voor een kerstboom. Als ik dit zou winnen dan ruim ik de onderste plank van mijn vitrinekast uit om daarin mijn eigen kleine kerstdorp te maken. Ondanks de kleine ruimte, dan toch heel veel kerstgevoel in huis.

 6. Ik heb altijd al een mooi kerstdorp willen neerzetten, maar niet de gelegenheid gehad.
  dit zou een geweldig mooi begin zijn om eindelijk eens een mooi dorp te kunnen maken.

 7. Als ik dit pakket zou winnen, dan ga ik een kerstdorpje maken bij de kerstworkshops, die een aantal vrijwilligers van “de Zonnebloem” ieder jaar geven aan onze gasten. De dagen zijn al gepland en de ouderen en gehandicapten zijn altijd reuze enthousiast als ze weer met fraaie kerstdecoraties naar huis gaan.

 8. Marian Van Hofslot op

  Wat zou ik graag voor de eerste keer beginnen met het maken van jullie kerstlandschap. Ik zie de blije gezichtjes van mijn kleinkinderen al voor mij.

 9. Ik wil dit pakket graag winnen om een basis te hebben voor een kerstdorp! We hebben al een paar losse huisjes maar nog niet echt een decor ofzo! Super leuk!

 10. Conny van Klink op

  Mijn dochter is dol op de Kerstsfeer, woont dit jaar voor het eerst op zichzelf, en haar appartement kan heel erg goed deze heerlijke kerstsfeer gebruiken. Iets wat ik heel erg fijn vindt dat ik haar dat als passie mee heb kunnen geven.

 11. Mijn kleinkinderen zijn dol op mijn kestdorpje het is niet zo groot,dus misschien toch maar uitbreiden voor nog meer kijk plezier.

 12. Ingrid Simons op

  Ik ben vorig jaar begonnen met een kerk, huisje, nu wil ik heel graag verder uitbreiden dus ik zou hier heel erg blij van worden

  • Ik zou heel graag mijn vriend hier blij mee maken. Ik lach hem altijd een beetje uit, maar intussen heeft hij zijn dorp al uitgebouwd tot een forse stad. En stiekem vind ik het toch wel gezellig!

 13. Jannie Hogeboom op

  Ja, ik wil……..
  Heel leuk om mijn kerstdorp nu eindelijk echt te beginnen. Ik heb nl al eens een keer zo’n deel van een kerstdorp gewonnen. Maar nog nooit opgezet omdat we ons huis moesten verkopen en daarna een huis verbouwen waarbij we in een kleine nootwoning woonden.
  Nu zitten we op ons eigen stekkie en kan ik echt los gaan met een kerstdorp.
  Dus … “ Ja ik wil “ ……..een winnaar zijn, hihi.

 14. Leuke actie! Precies de dingen die ik nog mis in mijn dorp. Huisjes, poppetjes e.d. heb ik maar geen berglandschap, goede ondergrond, geen achtergrond e.d. dus het winnen van dit pakket zou perfect zijn voor een nog mooier dorp. Mijn nichtje van bijna 2 zal het vast ook fantastisch vinden.

 15. Mijn eerste dorpje. Ik wil een echt Zaans Kerst dorpje maken. Gelijk mijn jeugd 🙂 Huisjes heb ik al

 16. Ik zou heel graag mijn vriend hier blij mee maken. Ik lach hem altijd een beetje uit, maar intussen heeft hij zijn dorp al uitgebouwd tot een forse stad. En stiekem vind ik het toch wel gezellig!

 17. Hanny Richter op

  Wauw hier kun je echt bij weg dromen, ik vind het zo mooi. Nog maar 65 dagen en dan is het al zover. Ben nu al bezig met wat lichtjes hier en daar.

 18. Irma Koper-Koerhuis op

  Ik zou graag dit pakket voor mezelf willen winnen, zodat ik eens op een andere professionele manier een leuk kerstdorp kan neerzetten. Elk jaar zet ik weer een kerstdorp neer op een andere plek in de woonkamer, lijkt mij leuk om eens andere spullen te kunnen gebruiken.

 19. Wauwww wat prachtig….heb al jaren een klein kerstdorpje op een plank die ik in de kast zet maar voor dit jaar wil ik eens iets anders en dat is dat ik een stapel veilingkisten naast en op elkaar zet en dan 1 groot kerstdorp van maken dus zou dit pakket een hele grote uitkomst zijn daar ik maar een klein budget heb om er voor te besteden…..dus fingers crossed.

 20. Ik ben een enorme bergen liefhebber en zeker in de winter maar hier in Friesland is het erg plat…zo haal ik met kerst toch een beetje de bergen in huis ♥️

 21. Mirjam Kardol op

  Voor mijn man. Hij bouwt al jaren een kerstdorpje en zet 3 kerstbomen neer. Die ik dan weer op tuig. Maar t dorpje is toch wel zij ding. Hij heeft m weer staan maar met veel moeite want veel was incompleet of stuk. dus deze aanvulling zou top zijn voor hem. Ik ga duimen 🙂

 22. Wauw mooi kan ik eindelijk mijn eigen kerstdorp gaan maken. Wil ik al heel lang maar de kosten van het basispakket heeft me tegengehouden om echt een dorp te maken. Heb alleen wat losse huisjes nu.

 23. Als ik het pakket zou winnen dan zou ik het gebruiken om eindelijk mijn eerste kerstdorp te gaan bouwen. Ik heb het er vaak over gehad, maar het is er nog steeds niet van gekomen om echt een dorp te bouwen. Ik heb wel een los tafereeltje en een huisje, maar met een pakket als bovenstaande zou ik echt een dorp kunnen gaan bouwen en dat lijkt me geweldig.

  • Dit jaar vieren we de feestdagen voor het eerst in onze nieuwe huis! Nu al volop ideeën aan het opdoen hoe we onze familie en vrienden gaan verrassen!
   Elk jaar genieten we van de leuke kerstdorpjes en kerstsferen in de tuincentra en dit pakket zou een heel goed begin zijn om dezelfde sfeer in huis te halen.

 24. Ik loot heel graag mee voor zo’n mooi pakket. Zodat ik mijn kerstdorpje uit kan breiden.

 25. Met dit kerstdorp zou ik bij mijn vrijwilligerswerk met oudere mensen met een verstandelijke of psychische problematiek een kerstdorp bouwen om zo een kerstsfeer te creeeren in de gezamenlijke woonkamer, veel van de mensen houden van kerst en vinden het leuk om te knutselen.

 26. herma van hall op

  zou graag mee willen dingen naar deze prijs. mooi verjaardagscadeautje ( ben de 23e jarig ). Heb vorig jaar van manlief al wat huisjes gekregen met verlichting, maar dit pakket zou het zeer zeker mooier maken.

 27. Ik zou heel graag een kerstpakket willen winnen omdat ik he leuk vind om een kerstdorp in huis te hebben. Helaas heb ik zelf een niet zo’n groot budget voor een kerstdorp dus probeer ik zoveel mogelijk zelf te knutselen. Dit is de reden waarom het mij heel leuk lijkt om een van deze paketten te winnen en daarmee mijn kerstdorp uit te bereiden.

 28. Janneke Delger op

  Ik zou deze kerstversiering voor onze nieuwe woning waar ik dus nog helemaal moet ontdekken wat waar het mooiste staat. Maar de woning is groter dan onze vorige dus kan nog meer doen. En dus wil ik wel een kerstdorpje creëren in onze serre. Heerlijk. Warme chocolade melk. KerstSokken bij de kachel. Kerstdorpje erbij. Ik kan me er nu al verheugen, maar ik wacht nog maar even met de kerstversieringen.

 29. Wat zou dat leuk zijn. Zelf een kerstdorp maken staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Mijn zoontjes kijken altijd hun ogen uit als ze bij oma zijn want die heeft elk jaar weer een groter dorp.

 30. Ik wil weer graag een kerst dorp maken en dat speciaal als de kleinkinderen komen, zelf vind ik dat zo leuk om te doen!

  • Jolanda v Wingerden op

   We zijn net verhuisd en gaan in dec.ons nwe huis in kerstsfeer brengen. Natuurlijk ook onze kersthuisjes een leuke plek geven

 31. Litha Veltkamp op

  Ik zou het pakket aan mijn man geven die is helemaal van gek van een kerstdorp(je) we hebben niet zoveel ruimte voor de deur maar die wordt eerdaags weer optimaal benut. Zou het heel leuk voor hem vinden als hij zijn dorpje kon uitbreiden.

 32. Hoi Saskia!

  Ik ben twee jaar geleden begonnen met vier kleine huisjes en een paar poppetjes, en dit is uitgegroeid tot een echte hobby waarbij ik een steeds groter en gezelliger dorp bouw. Ik zou het ontzettend leuk vinden mijn dorp dit jaar nog verder uit te breiden, en de sterrenachtergrond, de helling en de decoratiesteentjes zouden hier perfect voor zijn. Alvast een vrolijk kerstfeest 🙂

 33. Jolanda Drenth op

  Ik smelt al bij de gedachten aan een kerstdorp. Prachtig vind ik ze .
  Echt een goeie basis heb ik nog niet.
  Wie weet komt daar nu verandering in.
  I

 34. Om mijn man die sinds april.niet meer kan werken ivm versleten rug en een workaholic is dus zeer vervelend ook voor mij. Hij kan hiermee zijn kerstdorp mooi maken en weer enkele dagen bezig. Fingers crossed