WIN! 2x basispakket voor je kerstdorp van My Village

486

Dit is alweer de zevende(!) keer dat ik een pakket mag weggeven van My Village hier op Christmaholic. Ik vind het echt gewéldig leuk dat ze al zoveel jaren een toffe prijs beschikbaar stellen. Dit keer mag ik twee pakketten verloten, ter waarde van meer dan €80,- per pakket. In de pakketten zitten allerlei spullen die je kunt gebruiken bij het bouwen van jouw kerstdorp!

Ken jij My Village al?

Mocht je me al langer volgen (of een onwijze kerstdorpfanaat zijn) dan ken je My Village vást al wel. Maar voor de mensen die nieuw zijn hier of nog niet zoveel ervaring met kerstdorpjes hebben, stel ik het merk graag nog even aan je voor. My Village is een merk van Veedee Intertrade. Alle producten van My Village zijn geschikt als basis voor een miniatuurdorp of kerstdorp.

Veedee Intertrade ontwerpt deze producten voor het grootste gedeelte helemaal zelf. En ieder jaar komen er weer toffe nieuwe en innovatieve items bij! De producten van My Village vind je in de meeste tuincentra, meestal op dezelfde afdeling als de huisjes en andere accessoires voor miniatuurdorpen.

Wat kun je winnen?

Dit jaar wordt je kerstdorp nóg sfeervoller met een heuse twinkelende night sky! Een achtergrond met sterren die je aan- en uit kunt schakelen, en die werkt op twee AA-batterijen of met een batterijvervanger. Hang er meerdere naast elkaar om een grote sterrenwand te creëren. Zet hem achter je kerstdorp, of gebruik hem gewoon los als sfeervol schilderij.

In het prijzenpakket van My Village zitten dit jaar maar liefst twee van die prachtige nieuwe sterrenachtergronden. En daarnaast een groot berglandschap met meerdere plekken voor kersthuisjes + een decoratiesetje om je landschap mee te versieren. Dat decoratiesetje bestaat uit verschillende strooisels, waaronder blauwe steentjes voor het ‘maken’ van water. Gaaf toch? Je kunt je kerstdorp dan zelf aankleden met huisjes, poppetjes, boompjes en sneeuw (die zitten niet in het prijzenpakket).

Kans maken op dit pakket?

Natuuuurlijk wil je weten hoe je kans maakt op één van deze twee pakketten. Nou, dat is heel simpel. Laat hieronder uiterlijk 23 oktober 2019 een reactie achter. Vertel me in jouw reactie waar jij het pakket voor zou gaan gebruiken. Wil je je eerste kerstdorp bouwen of juist je bestaande dorp uitbreiden? Is het voor jezelf of wil je de prijs graag winnen voor een vriend of vriendin die graag miniatuurdorpen bouwt?

Ik hoor het heel graag van je! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken. De winnaar ontvangt via email bericht. Ik wens jullie veel succes!!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars van de twee basispakketten zijn Jacqueline Eekhof van Andel en Francien de Vries. De winnaars hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

486 reacties

 1. Patrick Janssen op

  Ik heb al jarenlang het idee om te beginnen met een miniatuur kerstdorp, maar daar is tot op heden helaas nog niks van gekomen. Vroeger ging ik altijd bij mijn opa op bezoek die een heel groot kerstdorp had. Hij woonde zelf ook in een klein dorp en iedereen wist van zijn miniatuurdorp af. Helaas zijn alle huisjes verloren gegaan, maar ik zou zelf graag ook willen beginnen met een leuk dorpje.

  • Dat heeft met de wet te maken! Anders moet ik actief controleren of je toestemming hebt van je ouders om mee te mogen doen. Dus ik zou zeggen: vraag even iemand die 16jaar is om voor jou mee te doen!

   • Ik doe heel graag mee voor mijn zusje! Ze woont sinds kort op haar zelf en zal dit jaar voor het eerst haar eigen kerstboom optuigen. Bij onze ouders hebben we al jaren een mooi kerstdorp en ik weet dat zij ook heel graag een kerstdorp bij haar kerstboom zou willen.
    Met dit mooie pakket heeft ze de basis en kan ze haar huisje omtoveren in een gezellige kerstsfeer.

   • Lilian Wapperom-Declercq op

    Ik wil deze prijs graag willen winnen voor mijn schoonouders. Zij maken er elk jaar weer een sport van om een heel dorp op te bouwen en de kleinkinderen vinden het helemaal geweldig om te bekijken

 2. Zou het graag voor mezelf willen winnen, lekker gezellug met een dorp un mijn kamer.
  Liefs, Angel

 3. Vroeger hadden mijn ouders altijd een kerstdorp in huis, nu staan de onderdelen op de zolder waarvan de doos helemaal is aangevreten door een muis.
  Het lijkt mij erg leuk om nu voor mijn kinderen een kerstdorp te bouwen, wij hebben door omstandigheden jaren niet echt Kerst gevierd maar je kunt niet blijven rouwen.
  Ik heb zin in de Kerst met een Kerstdorp maar ik win nooit wat, dus de winnaar wens ik PROFICIAT!

 4. Het pakket zou een mooie uitbreiding zijn van ons beginnende kerstdorp wij hebben nog geen hoogte verschil en water enzo.. en met dit pakket kunnen wij er een begin aan maken !

 5. Ik zou heel graag het kerstdorp voor mezelf willen winnen. Ik wil al jaren een kerstdorp, maar er is zoveel moois, dat ik maar niet kan kiezen waar mee te beginnen. Dit zou een uitkomst zijn, dan kan ik hier op voortborduren:-)

 6. Hoi Saskia , ik wil graag meedoen voor de win actie van my village.
  Ik zou het pakket geven aan mijn dochter van 15. Die spaart sinds twee jaar van alles voor der dorpje . Super leuk . Maar dat gaat natuurlijk niet heel snel .
  Vandaag waren we even genieten in een tuincentrum en ze kreeg meteen weer inspiratie dus dit pakket is natuurlijk helemaal welkom . Wie weet . Met een beetje kerst geluk…
  Fijne avond Rozemarijn

 7. Ik heb vroeger altijd grote kerstdorpen gemaakt. Door ziekte moest ik stoppen en heb alles weggedaan. Nu gaat het weer beter met me en ik denk dat ik met een ondergrond van my village wel weer iets kan bouwen. Ik zou dus het pakket erg graag willen winnen.

 8. Mirjam Hellingman op

  We hebben wel een paar huisjes, maar nooit de ruimte om een heel kerstdorp neer te zetten. We gaan nu verhuizen en gaan wat ruimer wonen. Wat zou het geweldig zijn om er nu wel een echt kerstdorp van te kunnen maken! De kinderen zullen het ook geweldig vinden.

 9. Wij (2 mede christmaholics) vieren dit jaar onze eerste kerst samen in ons nieuwe (1e) huis.
  Zo’n gaaf pakket zou natuurlijk een fantastische start zijn voor ons kerstdorp! Een kerstdorp kan daarin natuurlijk niet missen.

  Dank voor je leuke blog (en fantastische recepten!)

 10. Goedemorgen,
  Wat gaaf!! Zo’n sterrenhemel geeft mijn dorp de charme en plek die het verdiend. Elk jaar is het steeds weer een plekje zoeken voor het kerstdorp door de kleine huiskamer niet echt hoekjes heeft. Maar dit bakent echt een mooie plek af. Ben benieuwd!!

 11. Voor mijn verstandelijke beperkte neef die al jaren praat over een kerstdorp.
  Dit prachtige pakket zou een mooie start van een kerstdorp zijn.

 12. Ik zou het gebruiken voor uitbreiding van het kerstdorp van mijn kleinzoon Jens 7 jaar.. Helemaal fan van kerstdorpen en kerst.
  Groetjes Rian

 13. Ik zou hem aan m’n zoon van 7 geven. Die spaart het hele jaar door voor zijn kerstdorp. Inmiddels heeft hij al heel wat huisjes en dingetjes maar hervalt nog beter!

 14. Oh wat een geweldige winactie! Dit wordt nu ons 4e jaar geloof ik dat we een kerstdorp neer zetten en ieder jaar wordt die weer uitgebreider. Mijn vriend vind het kerstdorp opbouwen helemaal geweldig en ik zou deze set dan ook graag voor hem willen winnen. Hij roept nu namelijk alweer wanneer die hem mag neerzetten

 15. Loes Schoppers op

  Ik heb je pagina zojuist ontdekt via je artikel over borghuis, heel leuk! Ik heb door gebrek aan ruimte in ons appartement een paar jaar geleden een leuk mini kerstdorp gemaakt in een vitrine. Deze kan wel wat decoratie en zo’n mooie sterrenachtergrond gebruiken!! Zou super zijn!

 16. Cynthia Makkink op

  Wij willen door ruimtegebrek ons dorpje gaan uitbouwen door de hoogte in te gaan, een mooie achtergrond en berglandschap kunnen wij hiervoor heel goed gebruiken.

 17. Dat zou wel heel gaaf zijn. Vooral de sterrenhemel lijkt me erg leuk. We hebben al jaren een kerstdorp vanaf half november in de kamer staan. Dit jaar gaan we zelf een kabelbaan maken: de poppetjes ben ik aan het maken van klei en de bankjes voor de kabelbaan zijn al klaar. Het zal nog leuker worden met het winpakket van deze week.

 18. L.v.vroenhoven op

  Wij hebben dit jaar een puppie van 6 maanden in huis rondlopen als we het kerstdorp opbouwen. We gaan het kerstdorp dit jaar niet verder uitbreiden zoals andere jaren ivm de puppie. Omdat ik verwacht dat, ondanks dat we het hele dorp op een tafel bouwen, er zeker dingen zullen sneuvelen door zijn enthousiasme en nieuwschierigheid. Ik zou daarom graag een MyVillage pakket willen winnen om toch de traditie voor het plaatsen van een kerstdorp met kerst in eten te houden ondanks de komst van de enthousiaste pup.

 19. Ik heb nog nooit een kerstdorp gebouwd maar dat lijkt me al jaren leuk! Jammer dat al dat spul zo duur is (daarom wil ik dit dus winnen) 😉 Lijkt me echt de perfecte hobby zo in deze donkere maanden.

 20. Kirsten Sinnema op

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen voor mijn zoon Bas. Al jaren bouwen we samen een kerstdorp. Het zou zo fijn zijn om dit jaar een goede basis hiervoor te kunnen gebruiken ipv geknutsel met schoenendozen, stapeltjes magazines en stukken piepschuim om zo een bergachtig landschap te creëren Dus we duimen!

 21. wilmsen anita op

  Ik wil het graag voor mezelf, de kleinkinderen vinden het zo gezellig dat we met kerstmis het hele huis in kerstsfeer omtoveren. Ze zouden het geweldig vinden

 22. Ohh wat een gave win actie.

  Elk jaar koop weer Notenkraker aan mijn verzameling erbij. Ze gaan allemaal in de vensterbank staan waar iedereen die buiten loopt ze kunnen zien.

  Mijn allergrootste is wens is om 2 Notenkrakers van ruim een meter te hebben en bij de voordeur te zetten.

  De mooiste Notenkraker is de Notenkraker op een muziekdoosje die beweegt. Mijn kleine kinderen zijn er weg van.

  En deze prachtige Notenkraker ontbreekt aan mijn verzameling. Het zou super leuk zijn als hij bij ons mag wonen.

 23. elisabeth timmermans op

  wat een geweldig gebaar verras ons maar met dit prachtige exemplaar
  hiermee komt het met ons kerstdorp vast dikvoormekaar #duimenmaar
  de kleinkinderen gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 24. Jannie Lodewijks op

  Wij bouwen al jaren een kerstdorp en beginnen zo rond de eerste week van december om extra lang er van te kunnen genieten. We maken ook niet elk jaar de zelfde opstellen en kopen altijd wel iets bij. Maar de achtergrond is een kriem. Zelf al eens iets gemaakt van fibrefile maar dat blijft niet goed hangen. Jullie idee is zeer welkom en zou voor ons probleem een geweldig oplossing zijn

 25. Diane Kooistra op

  Hoi hoi

  Al jaren droom ik van een kerstdoro maar weet niet zo goed hoe te starten.
  Ik wil het dan net zo mooi als in Borghuis of intratuin maar ben bang dat ik het verkeerd doe. .ik reed daar laatst met mijn scootmobiel rond en heb weer genoten van al ret moois. Mijn zoon (17) verklaart me voor gek maar gaf mij laatst een knipoog en zei dat het aan wel heel mooi zou worden thuis met kerst. Dus doe ik mee want misschien kan ik het met deze prijs wel voor elkaar krijgen.

 26. Ik ben dol op het maken van miniatuurhuisjes, en een kerstdorp staat nog steeds op mijn lijst van dingen die ik wil maken. Dit pakket zou een geweldig begin zijn voor mijn kerstdorp en ik zou het dan zelf willen aanvullen met zelfgemaakte dingen!

 27. Barbara van Hasselt op

  Wij hebben al enkele jaren verschillende huisjes staan in ons kerstdorpje en waren net aan het zoeken om het allemaal nog iets leuker aan te kleden. Daarom zou dit pakket goed van pas komen. Een mooie achtergrond en het berglandschap staat zeker mooi bij onze huisjes en het decoratiemateriaal zou ook mooi zijn om het helemaal af te maken.

 28. Lijkt me geweldig om te winnen voor onze Efteling verzameling!
  Dan kunnen we het echt mooi maken en sfeervol!